Arama sonuçları: *

1. I

İnternet hızınız kaç ?

Selamlar, İyi akşamlar iyi forumlar diliyorum öncelikle. Ortaya bir konu atıp kaçmak istiyorum. Hadi herkes kullandığı internetin hız testini yapıp paylaşsın.
  2. I

Bugün benim doğum günüm

Merhabalar, Bugün benim doğum günüm. 17.11.2001 24 Olduk bir yaş daha yaşlandık, Mutlu muyum? Hayır. Eğlenmek istiyor muyum? Hayır. Eğlence arıyor muyum? Hayır. Ortamlara katılıyor muyum? Hayır. Sadece kendi başıma yalnız kalmak istiyorum hiç bir şeyden zevk almıyorum. Bir ümidim olmadam bir...
  3. I

Windows 10'a Geri Dönmeli miyim?

Dostlar selamlar, Dün windows 11 home single language 25H2'ye geçtim, fakat hala sorunlu çalışıyor. Ryzen 5 5600 4.7Ghz GTX 1650 4 GB 16 GB Ram B450M-K II 750Watt Psu 512 GB M2 500 GB SATA SSD 4 TB SATA 5600 RPM HDD Ya cs oynuyorum oyun donuyor bişiler oluyor nvidia denetim masasını açıyorum...
  4. I

Müdürümün Etik Olmayan Davranışları ve Çıkmazım

Selamlar, Bir otelde çalışıyorum. Departmanımı ve otel ismini veremiyorum. Departman da sadece bir müdürüm ve ben varız 2 kişiyiz yani 3-4 ay kadar oldu bu otelde işe başlayalı. Müdürüm 33 yaşında kendisi evli ve 1 erkek çocuğu var. Sürekli mesai saati içerisinde arkadaşlık sitelerinde kadınlar...
Geri