Arama sonuçları: *

• Users: Obsessive
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Amazon sipariş durumu

Amazondan 11 kasım saat 21 civarında laptop siparişi verdim alırken, ücretsiz teslimat 22 kasım gösteriyordu. 6 gündür hala sipariş edildi aşamasında bekliyor pazar günü ve bugün müşteri temsilcisi ile mesajlaştım birisi salı gününe kadar tarafınıza teslim edilecektir dedi biriside 22 kasımda...
  2. O

Amazon Siparişi Ödeme ve Kargo Sorunu

11 Kasımda amazon üzerinden laptop siparişi verdim o gün ilk fotoğraftaki email gelmiş bugün gördüm ve bu sabahta ikinci fotoğraftaki email gelmiş. 3 gündür kargoya verilmedi, 10 ay taksitli aldım ilk taksit kesildi ama bugün bu maili görünce bide 3 gündür kargoya verilmeyince kafam karıştı...
  3. O

Amazon Siparişi Teslimat Süresi Normal mi?

11 Kasım da akşam 21-23 saatleri arasında bi laptop siparişi verdim satıcı ve gönderici amazon. Güvenilir biliyorum fakat varış zamanı olarak 22 Kasım diyor ve 2 gün olmasına rağmen kargoya verilmedi normal mi bu süreç ve 22 kasıma kadar uzar mı elime ulaşması, 11 gün nedir ya?
  4. O

Hp Victus 16-r1700nt (BK5R0EA) alınır mı?

Hp Victus 16-r1700nt alıcam gibi bütçemin sınırında hp alınmaz falan demeyin öğrenciyim para basmıyorum ultra güçlü bir şey aramıyorum beni 4-5 sene idare eder mi özellikleri açısından iyi mi sizce?
  5. O

50K Bütçeyle Laptop Tavsiyeleri

Bütçem max 50k . Min 16gb ram, tercihen 1tb ssd ama 512 olursada olabilir, ve rtx4060 olmasını tercih ederim tgp değeri yüksek olmasını istiyorum. Oyun dışında ünidede kullanıcam 4-5 saat pil ömrü olursa iyi olur ama şart değil. Önerebilceiğiniz kaliteli laptop var mı? Şimdi gelip o alınmaz bu...
  6. O

Amazon ve Hepsiburada İade Süreci

Almak istediğim ürün aynı satıcı tarafından hem hepsiburadada hem amazonda var fakat satıcının internet üzerinde iadeyi uzattığı müşteriyi mağdur ettiğini gördüm. (Betaplus Teknoloji) Aracıda önemli olduğunu düşünüyorum iade sürecinde, o yüzden ürünü aldığımda video çekicem ilk inceleme kısmında...
  7. O

BetaPlus Güvenilir mi?

Fiyatı bütçeme uygun olan ve beğendiğim bir laptop oldu fakat internet üzerinde araştırdım bu modeli şuanda tek satan satıcı betaplus ve gaming gen tr. Gaming gende taksitli alınca fiyatta artış oluyor hepsiburadadan bunu alıcam gibi 23 yorum var ve hepsi iyi fakat internet üzerinde betaplus ile...
  8. O

Casper Excalibur G870 alınır mı?

Casper Excalibur G870 linkteki fiyatı özelliklerine göre acayip düşük geldi alınır mı?
  9. O

HP Victus 16-R0035NT vs 16-s0018nt: Hangisi Daha İyi?

HP Victus 16-R0035NT ve HP Victus 16-s0018nt 7z4m8ea arasında kaldım ilki fiyat açısından daha iyi benim bütçeme göre. Sizce alınabilir modeller mi, yarıyolda bırakır mı 4-5 sene idare eder mi?
  10. O

HP Victus 16-R0035NT vs HP Victus 16-s0018nt 7z4m8ea

HP Victus 16-s0018nt 7z4m8ea ve Victus 16-R0035NT arasında kaldım ikincisi fiyat bakımından daha iyi benim için. İşlemcileri dışında büyük bi fark yok sanırım zaten sizce alınabilir mi bu modellerden biri yardımcı olursanız sevinirim?
Geri