Arama sonuçları: *

• Users: Rumpigy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Sizce bu değerler normal mi m2 gen4 ssd için?

daha pc alalı 2 ay oldu bir sıkıntı var gibime geliyor ssd performansı böyle çıktı değer normalmi sizce ?
  2. R

Yardım Arka planda çalışan uygulamayı nasıl kaldırabiliriz ?

Yeni sıvı soğutma aldım programını yükledim hiç bir problem yaşamadım ama programın dosyalarında sıkıntı varmış FACEİT AC çalıştırmıyor bir dosyayı hatalı buluyor bende o dosyayı buldum silmeye çalışıyorum ama silemiyorum arka planda çalışıyor diyor bakıyorum ama bulamıyorum çalışan bir şey...
  3. R

Yardım Sırbistandan ps5 almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Ben ocakta sırbistana gideceğim ordan geri gelirken de ps5 dijital 2 kontrolcülü slim 1TB almak istiyorum ama şimdi karşılaştırma yapmak istiyorum oranın fiyat bilgileri nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ?
  4. R

Çözüldü✓ Toplama pc aldım ama istediğim fps alamıyorum

yakın zamanda https://www.hepsiburada.com/zarvix-5a-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rx9060xt-freedos-tavsiye-sistem-pm-HBC00009HT1GB?magaza=GarajOnline bu sistemi aldım ama oyunlarda istediğim fps alamıyorum driverlarım güncel bir problem gözükmüyor. bundan önceki sistemimle neredeyse aynı...
  5. R

DC de RTC hatası alıyorum operadan vpn ile bağlanıyorum

discorda opera üzerinden vpn ile bağlanıyorum sesli sohbete bağlanıyorum ama RTC BAĞLANIYOR diyor ama ne ses duyabiliyorum ne de konuşabiliyorum
  6. R

Yardım AMD Ekran kartı kullanıyorum PUBG de en fazla verimi nasıl alabilirim ?

Yeni sistem topladım ryzen 5 7500f rx9060xt (16gb) ve 16 gb ram var ama pubg de istediğim fps alamıyorum eski sistemimde de 180 220 fps alıyodum bunda da aynı fps alıyorum üstüne bu sistem daha iyi. amd driverdan nasıl performans alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  7. R

Çözüldü✓ Ghosting olayını nasıl çözebilirim

2 hafta önce bu monitörü aldım [H3 id='James+Donkey+Rion+R40+24+240Hz+0.5Ms+FHD+VA+Panel+Gaming+Monitr'] James Donkey Rion R40 24″ 240Hz 0.5Ms FHD VA Panel Gaming Monitör[/H3] cs2 de ghosting yediğim için iade işlemi başlattım şimdi tekrardan yeni monitör aldım markası [H3...
  8. R

Çözüldü✓ Yeni sistem aldım ilk olarak ne yapmalıyım

İnternetten sistem aldım ilk defa sistemim oldu. İlk olarak elime ulaştığında neler yapmalıyım.
Geri