Arama sonuçları: *

• Users: Brysf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Brysf

Donanım Hızlandırmalı Gpu Zamanlaması Kapatılmalı mı ?

windowstan pencere iyileştirmeleri ve değişken yenileme hızını kapattım fakat donanım hızlandırma kapalı mı açık mı olmalı bilemiyorum performansa bir etkisi var mı kapalı olunca frame generation kullanamıyorum açık olunca da valorantta takılma sorunu yapıyor
  2. Brysf

Valorant Sistemi Bozuyor

Bu sorun sadece benim başıma mı geldi bilmiyorum ama çok garip bir şekilde sadece valorant oynarken kernel power sorunu yaşıyorum sistem valorantta aniden donuyor ve tepki vermiyor bunu sadece valorantta yapıyor bilgisayar kafayı yiyor eski sistemimde de aynı sorun vardı donanım hızlandırmayı...
  3. Brysf

Maks 3k Gamepad Önerisi

Yarış oyunları bir de hikayeli oyunlarda kullanmak için gamepad arıyorum siyah renk olmalı kaliteli ve şarjı uzun gitsin yeterli
  4. Brysf

Valorant Hesabım ne kadar eder ?

Hesap Plat 1 160 level tüm ajanlar açık 2024 ve 2025 yılının tüm battlepassleri var 160 kart 126 ünvan 198 Uğurluk Classic: Vct Classic Ghost: Faz koruyucu anomali radiant Şerif Seri Tetik bulldog: Faz Koruyucu guardian: Yağmacı Vandal: Asil Yağmacı iyon Faz koruyucu Kuronami Felaketin...
  5. Brysf

Çözüldü✓ 12WHPR kablosu bükülme açısı iyi mi ?

Cam hafifçe kabloyu itiyor çok da kıvırmak istemiyorum bu şekilde kıvrılmadan bir şey olur mu
  6. Brysf

Yardım Bu 12WHPR güç kablosu alınır mı ?

Sistemi teni topladım ekran kartı kablosu bükülünce sıkıntı olabiliyor ekran kartı soket yanmasına koruma amaçlı bu kablo alınır mı şuan ki kablomun bükülme derecesi böyle https://wraithesports.com/products/asiahorse-hydrus-argb-uzatma-kablosu
  7. Brysf

ARC Raiders Yeni başlayana tavsiyeler

Oyunu tek oynuyorum daha 10 saatim oldu tüm tezgahları açtım ama tek başıma baya zor oluyor oyunda çok ilerlemiş olan arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim benim gibi yeni başlayan kişiler de eklesin isterse oynarız
  8. Brysf

9700X Bios Ayarı Tavsiyesi

Sistemi tamamen Topladım imzamda yazıyor stabil bios ayarları söyler misiniz işlemciyi 105w moduna çekince fazla ısında fpste de öyle çok artış göremedim pbo açmalı mıyım bir de işlemci oyunda değil masaüstünde aniden frekans yükseltiyor işlemci 45 dereceden 60 a çıkıp geri iniyor sebebi nedir...
  9. Brysf

Yardım 9700X Bios ayarları nasıl olmalı

B850 tomahawk anakart ryzen 7 9700X 5070 ekran kartıyla en stabil bios ayarlarını söyler misiniz
  10. Brysf

Yardım Ekran Kartında Sarkma Var mı ?

kasam lian li vision compact kasanın kendi ekran kartı desteği var çok yukarı kaldırmadan desteği oturttum herhangi bir sarkma var ekstra ekran kartı tutucu almam lazım mı ?
  11. Brysf

Yardım Ekran Kartı Yuvasına Oturmuş mu ?

Anakartın pcıe slotu düğmeyle açılıp kapanıyor o yüzden klik sesi gelmedi ama oturdu sonra düğmeye bastım kapandı oturmuş mu acaba
  12. Brysf

Öneri BF6 mı Arc Riders mı ?

Steamde 50 dolarım var şuanda arc riders ile bf6 arasında kaldım bf6 bir süre sonra sıkar mı oyunun durumu nasıl şuanda parasını hakediyor mu Arc riders zaten çok güzel bir oyun olduğunu biliyorum ama tek başıma oynayabilir miyim zevk verir mi ?
  13. Brysf

Çözüldü✓ Kasa Fanlarım İçin Hub Gerekli mi ?

Fanları Montajladım normalde anakarta 3+3+2 olarak dağıtmayı planlıyordum sys fan konusunda sıkıntı yok watt değeri karşılıyor ama fanın Argb portu kaç watt çekiyor bilmiyorum fanın model bilgisinde sadece 5V yazıyor Argb için Anakartım B850 tomahawk 3+3+2 yaparsam mı daha güvenli olur yoksa hub...
  14. Brysf

Yardım Msı Steam Hediye Kodunu Hala Vermiyor ?

Talebi göndereli 1 haftayı geçti hala sonuç yok inceleniyor diyor ben anlamadım herşeyi detaylıca doğru şekilde kaydettim ürünü aldığımı kanıtlamam için daha ne yapmam lazım B850 tomahawk anakart ve MPG P13 360mm sıvı soğutma almıştım başka msı ürünü alan arkadaşlar siz steam kodunu kaç günde...
  15. Brysf

Yardım 9070XT mi Alayım 5070 mi ?

Sistemimi topladım geriye ekran kartı kaldı sadece hemen almak istiyorum rtx5070 alsam nvidia olduğu için kafam rahat edecek daha önce hiç amd ekran kartı kullanmadım pek sıcak bakamıyorum ama 5070 den daha iyi olduğu için alasım geliyor sizce hangisini almalıyım ? 9070xt alırsam yazılımsal veya...
  16. Brysf

Yardım Fanlar İçin Hub Gerekli Mi ?

Sistemde 8 adet fan var fan modelini ekledim aşağıya bir sys fan girişine en fazla kaç fan bağlanabilir anakart zorlanmaması için hub alıp sataya mı bağlamalıyım yoksa 3 fanı bir sys fana diğer 3 fanı da sys fana kalan 2 fanı da farklı sys fan girişine bağlasam sağlıklı olur mu anakart zorlanır...
  17. Brysf

Lian Li Vision Compact Soğutma Nasıl Olmalı

Şimdi Kasayı üstü cam olarak kullanıyorum Fanlarını Alacağım Alta 3 reverse olacak onu biliyorum peki dikey radyatöre 3 tane reverse mi olacak normal mi en iyi soğutma nasıl olur
  18. Brysf

Kasanın Hava akışı Böyle iyi Olur mu ?

lian li vision compact kasa kullanıyorum üstü cam şekilde attığım görseldeki hava akışı iyi olur mu sizce
  19. Brysf

2K monitörü 1080p oynanırsa sorun olur mu ?

monitöre herhangi bir zararı olur mu ekran kartı alana kadar böyle kullanıcam monitörün piksellerine veya herhangi birşeye zarar gelir mi ?
  20. Brysf

Yardım İşlemci dahili Gpu ile oynamak zarar verir mi ?

Sistemimi şuan ekran kartsız kullanıyorum ekran kartını 1 ay içinde alacağım 5070Ti düşünüyorum ryzen 7 9700X tek başına kullanıyorum valorantta war thunderda 45 dereceyi geçmiyor işlemci valorantta 200 war thunderda 90fps alıyorum böyle kullansam bir zararı olur mu işlemciye falan
Geri