Arama sonuçları: *

• Users: XmaxxD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Palit rtx 5080 gamingpro argb kablo kutudan çıkmıyor

bunun gamerock ve gamingpro diye 2 modeli varmış benim aldığım modelden argb kablosu ve ekran kartı destek apartı çıkmadi destek uydururuz onemli degilde argb kablosunu nasıl halledebilirim ekran kartı üzerinde pin var ama kablo yok uygun kablo nasıl bulabilirim
  2. X

Palit rtx 5080 ısınma sorunu

arkadaşlar sistemi yeni topladım 4k god of war oynuyorum dlss falan yok saf güç oldukça akıcı ekran kartı 67 dereceleri görüyor. normal diyeceksiniz ama işte ortam sıcaklığı 7 derece oda 7 dereceydi bu normal mi
  3. X

Palit rtx 5080 rgb nasıl kapatılır

rgb bazen geceleri rahatsız ediyor nvdia programında bulamadım kapatmayı msi center mystic lightda çalışmıyor sıvı soğutucu rgb sinide kapatamıyorum
  4. X

Samsung Odyssey G8 4k oled monitör alacağım ama 2 farklı model var farkı nedir

Samsung Odyssey G8 LS32DG802SUXUF 32 Samsung Odyssey G8 LS32FG812SUXUF bunların farkı ne
  5. X

Yardım 4k oled monitör tavsiyesi

yeni sistem kurdum 9800x3d li 5080 li ancak monitör için maks 45-50 k bütçem kaldı 4k ve oled istiyorum samsun odyssey nasıldır bu bütçeye başka alternetifler varmı
  6. X

4k oled monitöre gerek varmı

yeni sistem topladım işlemci 9800x3d ekran kartı rtx 5080. 2k oyun oynayacaktım ama şimdi 4k akıcı oynayabilirmiyim diye düşünüyorum bence ekran kartları hala saf güçte 4k için yeterli değil. dlss kalite modunu kullanırız neysede multi frame gen bana çok yapay geliyor. sistemim 4k için yeterlimi...
  7. X

Rtx 5070 TI sistem PSU önerisi

Sıfırdan yeni sistem topluyorum. aklımda bazı bileşenler var Ancak kasa ve psu konusunda ne yapacağımj bilemedim. Fazla bütçem kalmadı. anakart msi pro b 650m p https://www.sinerji.gen.tr/msi-pro-b650m-p-6000mhz-oc-rgb-m2-am5-ddr5-matx- anakart-p-47751?utm_campaign=akakce&v=1.67.2 ekran kartı...
  8. X

75.000 - 85.000 Tl RTX 5070 Tİ Sistem önerisi

2k oyunlar için uzun süre götürecek sistem toplamak istiyorum. Yeni çıkacak oyunlarıda 2k ultrada oynamak istiyorum nvidia tercih etmemin sebebi dlss tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri