Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Router tavsiyesi (Tplink c50)

Arkadaşlar selamlar. Ev 2 katlı alt katta tavanla duvarın olduğu köşede modem var hemen üst kattaki odada internet iyi çekmiyordu. Zamanında kasaya kablo çekmiştim pc için kablolu bağlanıyordum fakat telefonlar için sıkıntı oluyordu bende bu routerı aldım bi tanıdığımın tavsiyesi üzerine...
  2. A

MKK Bilgi ve Aidat Ücreti Hakkında Bilgi

Arkadaşlar selamlar. btctürk kripto uygulamasına kaydoldum mkkbilgi'den sms geldi, sicil no oluşturulmuştur falan diye. Bu mkk dicil borcu her ay 500 küsür tl aidat alıyormuş galiba, bilgisi olan arkadaşlar detaylı anlatabilir mi? Her ay aidat ücreti mi ödeyeceğim?
  3. A

Maks 50k hazır/toplama sistem önerisi

Arkadaşlar selam, arkadaşım için sistem toplayacağız yada hazır sistem alacağız. Sadece kasa için maks 50k tl hazır şuan, tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.
  4. A

Yardım Direksiyon+shifter önerisi

Arkadaşlar selamlar G29+shifter almayı düşünüyorum fakat forumda farklı markaları önerenlerde vardı. Direksiyon+pedallar+shifter dahil set önerilerinizi bekliyorum.
  5. A

Gaming/ofis koltuğu önerisi

selamlar arkadaşlar, şuan xdrive toryum kullanıyorum fakat bi süre sonra rahatsız etmeye başladı. toryumu satıp üstüne ekleyip koltuk alacağım. oturma alanı geniş olan, tüm fonksiyonları olan (yatma-inme...) koltuk arıyorum, önerilerini bekliyorum, iyi forumlar.
  6. A

Toplama/hazır sistem tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar. Bi sistem alacağım maks bütçem 55k, daha fazla üstüne çıkamam maalesef. Sadece kasa alacağım, sistemi genel olarak yapay zeka çalıştırma, yazılım, oyun gibi işlerde kullanacağım kısacası performans ve soğutma özelliklerinin iyi olması çok çok önemli. Tavsiyelere açığım...
Geri