Arama sonuçları: *

• Users: furkyyk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

EA SPORTS FC 26'da toty sürüm ne oluyor

Epicde fifada baya indirim var alayım diyorum fakat toty sürümü diyor herseye erisebiliyorum değil mi sadece ekstra ödüller kazanıyorum
  2. F

Lol yazısında kalıyor

ss de belirttiğim üzere lol yazısı geliyor ve sonra kapanıp riot clientde tekrardan oyna yazısı çıkıyor pc resetledim görev yöneticisinden oyunu kapatıp açtım yönetici olarak başlattım hiçbirisi olmadı dün bir şey yoktu birden bire bunu yaptı
  3. F

Dostlar selam oyun ayarlarında yardımcı olabilir misiniz

Expedition 33 aldım oynamaya başlamadan önce ayarlar kısmından bilmediğim şeyleri öğrenmek istedim olabildiğince yüksek net görüntülerde oynamak istiyorum sistemimi belirteceğim yüksek ayarlarda kaldırır mı ve SS de gösterdiğim ölçekleme türü AMD FSR kare oluşturma AMD anti lag bu ayarlar ne...
  4. F

Baldurs gate 3 oynarken aniden grafik kötüleşmesi

ilk 5 saat hiçbir sorun yoktu aniden görüntüde bozulmalar oldu işte saç tellerinde kırılmalar etrafda kırılmalar meydana gelmeye başladı ss alamıyorum ss aldığımda alt taba atıyor fsr kenar yumuşatma falan kapalı ve keskinlik neredeyse full buna neden maruz kalıyorum
  5. F

Bu tmp dosyaları ne oluyor?

ssini attığı bu dosyalar ne oluyor silsem sıkıntı çıkar mı içlerini açınca boş metin belgesi çıkıyor azten 0kb olduğunu görebilirsiniz oyunlarımı indirdiğim klasörde çıktı torrent oyun da indiriyorum fakat güvendiğim siteden senelerdir indiriyorum
  6. F

Yardım Tablet önerisi var mı?

Bütçe 5-6k dizi-film izlemelik ve TFT oynamak için bir tablet bakıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  7. F

Ryzen 5 5500 ile gelen soğutucu Ryzen 5 7500F e uyumlu olur mu

bütcemi çok yukarı çekmek istemiyorum 7500f için bi sıvı soğutucu ne kadar onu da bilmiyorum ancak elimde amd ryzen 5 5500 var ve onunla gelen soğutucu da var yeni ekran kartına darboğaz yaptığı için 7500f e geçmek istiyorum bu soğutucuyu 7500f de kullanabilir miyim?
  8. F

Valorant drop sorunu

9060 xt ekran kartı ryzen 5 5500 işlemci 16gb ram ve oyun ssddeyken fenasal drop yiyorum başka hiçbir oyunda olmuıyor bu yardım lazım çok acil
  9. F

Oblivion ve Skyrim anladığım tarzda bir oyun mu?

RPG türüne çok uzağım karşıma bir oblivion videosu çıktı yarım saatlik izledim adam kafasına göre oyunu oynuyor ana hikayeyi bir kenera atıp kendi senaryosunu kuruyor RPG'nin açılımının rol yapma oyunu olduğunu biliyorum fakat bu kadar açık uçlu mu gerçekten böyleyse kesinlikle oynayacağım...
  10. F

Öneri Sağlam oyun önerisi olan var mı?

Dostlar az önce Spider-Man 2 bitirdim ve gerçekten güzel bir oyundu bana God of War Spider-Man 2 gibi sağlam hikayeli güzel combat sistemi olan oyun önerisi olan var mı RDR TLOU gibi oyunların başyapıt olduğunu biliyorum ama temposu falan bana çok yavaş geliyor önerilere açığım teşekkürler iyi...
  11. F

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı aldım RX9060 XT oyunlara giremiyorum

eski kartımın (1060 ti 6 gb) tüm driverlarını ddu ile sildikten sonra yeni kartımı taktım ve onun driverları yükledim şuan oyunu açmaya çalıştığımda hiçbir oyun açılmıyor ve windows güncelleştirmelerinde NVIDIA - Display - 32.0.15.6094 diye bir güncelleme var yardımcı olabilecek var mı
  12. F

RX9060XT alınır mı önerir misiniz?

Dün gece 16.500 TL ye düşen linkte ki kart tekrar indirime girer mi ? girerse alınır mı? veya 16k aralığında önerebileceğiniz başka ekran kartı var mı ? https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pure-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html
  13. F

8GB ekran kartları çok sıkıntı çıkarır mı

8GB 5060 var ama pek almak istemiyorum ne düşünüyorsunuz?
  14. F

Ekran kartı önerisi.

Elimde Ryzen 5 5500 işlemci var, monitörüm ise 1080p. Ekran kartımı değiştirmek istiyorum. RX 9060 XT almayı düşünüyordum ama darboğaz yapabileceğini öğrendim. Bundan başka herhangi bir ekran kartı öneriniz varsa onu, ya da bu ekran kartı iyiyse işlemciyi veya monitörü değiştirmemi mi...
Geri