Arama sonuçları: *

1. F

7800x3d ile asus x870 bios ayarı

Selamlar, 7800x3d işlemcim var daha öncede b işkonu acmıstım bunla alakalı, Nebi Akgünün videosunu önermişlerdi fakat o MSI bios oldugu ıcın pek anlamadım benimki ASUS Bios , x870 var bende. Sıvı sogutucum tryx panarome 360mm pc nin içeriğide iyi havalandırmaya sahip fakat 75-79 derecenin...
  2. F

Yardım 7800 x3d Sürekli +75 Derece

Merhabalar, Sıvı sogutmam tryx panaroma 360 tüm fanlarım lianli lcd, sağlam fanlar yani çalışma durumlarıda orta hızda calsıtrıyorum hep oyun oynamıyorum bir şey yapmıyorum genelde 15-20 sekme chrome 3-4 sekme edge , 1 sekme opera açık işlemci 75 dereceden aşağı inmiyor, bazen iniyor 30-40dk...
  3. F

RGB lerim yanmıyor, pc görmüyor yardım lütfen

Selamlar, L-Connect uygulaması bir anda kabloları ve fanları görmemeye başladı sebebi ne olabilir ? Hiç bir RGB yanmıyor, RAM'inde RGB si yanmıyor o ne akaka anlamadım işlemcide bi temassızlık olabilir mi ? Sökmeden önce bi sormak istedim. SADECE RAM açılırken RGB si yanıyor fakat pc...
  4. F

Selam, acil klavye önerisi lütfen.

Arkadaşlar merhabalar, Bana acil olarak max 5k TL'ye kadar bilek desteği olur olmaz farketmez kablosuz çok fazla ses çıkarmayan Rampage Chief tarzında prntscr + numlock tuşu olan bir klavye lazım beyaz olması tercihimdir sistemim beyaz çünkü şimdiden öneriler için teşekkür ederim
  5. F

Hayalimde ki o sistemi topladım

Selamlar, hayalimdeki istediğim sistemi topladım bi hayırlı olsunuzu alırım dostlar, forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim bi çok bilgi edindim burdan https://www.veed.io/view/305c9731-57ae-4ed6-a05a-e4715f51a20e?source=%2Faraclar%2Fvideo-barindirma%2Fvideo-yukleme&panel=share
  6. F

Beyaz asus monitörü aldım sizce nasıl

Selamlar, https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-xg27acs-w-27-inc-1ms-180hz-ips-hdr-monitor-beyaz-1244542.html bu monitörü aldım sistemim beyaz diye beyaz tercih ettim, daha farklı beyaz güzel alternatifler var ise link alabilirim. + ROG STRIX olması beni kendine daha çok çekti.
  7. F

2k beyaz monitör önerisi varmı arkadaşlar 27 inç

selamlar 2k beyaz monitör önerisi varmı arkadaşlar BEYAZ olması önemli, sistemim beyaz çünkü.
  8. F

HANGİ ASUS MONİTÖR İŞİMİ GÖRÜR ?

Selamlar Sadece knight onlnie oynuyorum, fps oyunları bazen ara sıra oynarım, günlük 2-3 saat yayın yapacağım. Şuan 34 inç warp var fakat alışık olmadığım için bunu eşime vereceğim kendime 27 almak istiyorum 2k aşağıdakilerden hangisini almaylımı ? Sistemim beyaz...
  9. F

34'' monitörüm puslu gösteriyor ( warp )

Selamlar, ilk defa 34'' monitöre geçtimde , 27 lik monitörüm daha net daha güzel 1920x1080 olmasına rağmen 2k monitör aldım 34'' link : https://www.hepsiburada.com/warp-wrp...za=Hepsiburada knight oynuyorum ama bi tık puslu gösteriyor rahatsız edici derecede değil şuanlık fakat 1-2 gün sonra...
  10. F

Warp monitör aldım 32 İnç

Selamlar, Sistemim beyaz 32 inç beyaz monitör arıyordum bi yatay bi dikey aşağıdaki monitörleri buldum sipariş geçtim, sizce nasıllar benim gayet hoşuma gitti...
  11. F

Elimdeki pc yi satacağım ederi nedir?

Selamlar, 4 sene önce takılmalık bi pc toplamıştım ets oynamak için, aşağıda ki gibidir ; fiyat nedir şuan bi an önce satmak istiyorum boşa yer kaplıyor evde GIGABYTE 1650S WINDORFCE 4GB 128BİTB 450 TOMAHAWK MAX G SKILL RAPSAWJS 8X2 3200 MHZ 16 GB RYZEN 5 2600 SANDISK 256 GB M.2 SSD MSI 101M...
  12. F

O güzel görüntüyü elde edeceğim sistemi dizdim

Selamlar, BOLLL BOLLL EKRANLI MÜKEMMEL GÖRÜNECEK O SİSTEMİ DİZDİM, her şey GELDİ Bİ KASA VE PSU KALDI CUMA GÜNÜ TESLİMİ, TOPLAYIP BURAYA FOTOĞRAFINI / VİDEOSUNU ATACAĞIM, LÜTFEN BANA YOK ONU ALSAYDIN ŞUNU DAHA GÜÇLENDİRİRDİN BUUN ALMASAYDIN , BU PARAYA BUNUMU DİZDİN VS DEMEYİN, SADECE SIVI...
  13. F

YAKLASIK 156K YA MAAL OLACAK O SİSTEM

Selamlar, Aşşırı çok ekran ve gösteriş seviyorum arkadaşlar, gösteriş derken sağa sola hava atmak anlamında değil gözümün doyması anlamında. Dolu dolu görünce ekranla içim rahatlıyor teknolojik geliyor. Sırf bunun için gittim Chery aldım içi full ekran ışık teknolojik, togg'a geçmeyi düşünüyorum...
  14. F

.

Selamlar, aşağıda ki gibi sistem topladım yanlarına linklerini bıraktım mantıklı mı sizce? + sı - si nelerdir ? LIAN LI UNI FAN WIRELESS --...
Geri