Arama sonuçları: *

• Users: Juuxhoi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

RT 9060 XT 16 GB için DDR4 anakart+işlemci+soğutma

Merhaba, Kasım ayı indirimlerinden faydalanarak sistemime RTX 9060 XT 16 GB ekran kartı ekledim. Ancak ne yazık ki oyunlarda beklediğim performansı alamıyorum. Özellikle Apex Legends'ta hem düşük hem de yüksek ayarlarda 60–90 FPS civarında kalıyorum ve oyun ekran kartını sadece %40–%50...
  2. J

RX 9060 XT 16 GB için LGA1700 slotlu işlemci önerisi

Merhaba, Sistemim aşağıdaki gibi ekran kartını yeni aldım. Anakart değiştiremiyorum çünkü değiştirirsem DDR5 yapmam lazım ve RAM de almam lazım ama şu an bütçe yok. Hem bu anakarta uyacak hem de gelecekte DDR5 anakarta geçersem sırıtmayacak bir işlemci arıyorum. ChatGPT i5-13600KF önerdi...
  3. J

Sapphire 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse - OYUNDA DONMA

Merhaba, Aşağıda yazdığım sistemi 2022 yılında vatan bilgisayardan almıştım. Kasım indirimlerinde WD Blue 1 TB SSD ve Sapphire 16GB Gddr6 RX9060XT almıştım. SSD yi pcie to m2 ssd bağlantısı ile bağladım. Bu iki bileşeni taktıktan sonra bilgisayarımda oyun oynarken donmalar olmaya başladı. İlk...
  4. J

Yükseltme tavsiyesi-Intel Core i3 12100F-SI GeForce RTX 2060 Ventus GP OC 6 GB

Merhaba arkadaşlar, 2022 yılında almıştım bilgisayarımı. Bu bilgisayarın birkaç parçasını yükseltsem mi daha iyi olur veya direkt yeni bir bilgisayar mı almalıyım? Hangi parçalarda revize yapsam daha iyi olur, yazabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4...
Geri