Arama sonuçları: *

• Users: Paronim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Paronim

Çok kral hareket Donanımarşivi

Böyle bir zamanda ana ekrana Atatürk'ü ve Türkiye'yi eklemeniz çok güzel olmuş Donanımarşivi. apoya ve apoculara boydan gireyim.
  2. Paronim

CS2 FACEIT için ciddi takım arkadaşları

Selamlar, Düşük elolardaki düzensiz oyun yapısından kurtulup, daha taktiksel bir ortamda oynamak için kendime ve duoma uygun takım arkadaşları arıyorum. 1300 saatin üzerinde oyun tecrübem var ve oyununa güvendiğim bir arkadaşımla (Duo) birlikte hareket ediyorum. Teknik yetkinlikler ve aim...
  3. Paronim

ATK A9 pro Doungle ile bağlanmıyor

ATK A9 Pro aldım, mouse de sorun yok ama doungle uykuda kaldı eşleştiremiyorum hiçbir şekilde ne yapmam lazım?
  4. Paronim

Yurtiçi kargo "Teslim edilemedi" hatası

Wraith den mouse sipariş etmiştim ama bu şekilde kaldı. Gelir mi yoksa ben mi gidip almalıyım?
  5. Paronim

Hawk Future vs Hawk Fab v4

Arasında birkaç bin TL fark var, hangisi sizce?
  6. Paronim

Hangi boxer daha iyi?

Bu var bu var bu var, hangisi sizce daha iyidir babalar?
  7. Paronim

Chat GPT kafayı yedi

Bir CAD yazılımı ile ilgili bişey sordum kendiyle çakışıyor manyak. Bide 5.1 sürümü Plus da aldık delirdi bu.
  8. Paronim

Bimcell hatta uygun paket görünmüyor

Hocam paket yükleyeceğim ama bu hatayı veriyor. Uzun zamandır paket yüklemedim ve kullanmıyordum.
  9. Paronim

Thermalright Peerless Assasin vs Thermalright Phantom Spirit

Bu ikisi arasında İ5 14600 KF için hangisi daha iyidir? Kafana göre takıl demeyin takılamıyorum çünkü kararsızım.
  10. Paronim

ID-COOLING SE-224-XT vs Thermalright peerless assasin

Usta şimdi bu ID-Cooling Se-224-XT indirimde 2 K tl ama Thermalright peerless assasin paso 1800. İ5 14600 K için kullanacağım hangisi daha iyidir sizce? Thermalright daha iyi gibi duruyor bence sizce nasıl? ID COOLİNG bilmemnesi. Diğeri de ahanda bu
  11. Paronim

İ7 14700K çok ısınıyor mu?

Babalar İ5 14600 K alacaktım ama İ7 14700 K da alabilirim. Ne kadar ısınır? [H3 id='Thermalright+Peerless+Assassin+iimi+grr+m']Thermalright Peerless Assassin işimi görür mü?[/H3]
  12. Paronim

İ5 14400 F vs İ5 14600 KF

Babalar biri 5K diğeri 8K değer mi sizce? (ikinci el)
  13. Paronim

RX 6900 XT ve İ5 14600 KF için anakart önerisi

Soru belli, ne önerirsiniz?
  14. Paronim

RX 6900 XT vs RX 9060 XT

Hocam şuanda RX 6600 kullanıyorum ve 8 GB VRAM yetmiyor. Yakın zamanda işlemcimi de i5 14600 KF ye upgrade edeceğim. Hangisini almak daha mantıklı bilemedim. Fikriniz nedir? NOT: Cs oynuyorum.
Geri