Arama sonuçları: *

1. LiderSaygın

Çizim Tasarım üzerine kullancağım laptop öneriir misiniz

Çizim ve tasarım için laptop arıyorum. bütçem 30.000tl ve altı. Teşekkürler
  2. LiderSaygın

CORSAIR XTM50 Yüksek Performanslı Termal Macun Kaç W?

Arkadaşlar corsair xtm50 termal macun kaç w? Ekran kartı içinde kullanabilir miym?
  3. LiderSaygın

Frisby Psu'ya Neden C4 Deniyor?

Herkese merhaba, forumda frisby psu geçince herkesin ağzında bi c4 lafı geçiyor. C4 diyen kişiler bu psu markasını ne kadar kullandı? Ben Frisby 650w 80+ psu modeli kullancısı olarak rtx2060'lı ikinci sistemimde bulunduruyorum. 8 ay oldu ve tık bile demedi. 5 veya 6 ya yakın elektrik kesilmesi...
  4. LiderSaygın

Youtube'da Marka hesabı oluşturduktan sonra hata almaya başladım.

Kanalımı marka hesabına taşıdım. Sonra tekrar Youtube'a giriş yapmayı denediğimde, 'Bir YouTube hesabı oluşturmaya çalışırken bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.' Hatayı almaya başladım. Şu anda bir web tarayıcısından hesabıma erişemiyorum. Bu durumu nasıl düzeltirim ? Bilgisi...
  5. LiderSaygın

Ekran Kartım Çok Isınıyor

Merhaba, kasamda önde 3 ve arkada 1 tane egzoz fanı bulunuyor. Ekran kartım kış ayında olmamıza rağmen 75-77 derece arasında gidip geliyor ve kasa camı acayip şekilde ısınıyor. Bugün kasa camı açık bir şekilde oynadım ve sıcaklık 66 geçmedi ve fanlar %92 çalıştı. Eskiden bu kadar olmuyordu. Şuan...
  6. LiderSaygın

Ryzen 5 3500x işlemcim desteklediği ghz değerini vermiyor!

Sistem özellikleri aşşağıda mevcut. Sorunum işlemcinin söylenen 4.1 ghz hızına çıkmaması. İşlemcim maximum 3.95 ghz olarak çalışıyor. Kendim biostan cpu core raito 4.1 çekince sistem açılmıyor ve mecburen 3.95 e geri dönüyor. Anakartım asus optimal performans ayarlarında da maximim 3.95 e...
  7. LiderSaygın

Ryzen 5 3500x 4.1 Çalışmıyor

Sistem özellikleri aşşağıda mevcut. Sorunum işlemcinin söylenen 4.1 ghz hızına çıkmaması. İşlemcim maximum 3.95 ghz olarak çalışıyor. Kendim biostan cpu core raito 4.1 çekince sistem açılmıyor ve mecburen 3.95 e geri dönüyor. Anakartım asus optimal performans ayarlarında da maximim 3.95 e...
  8. LiderSaygın

Google Chrome Arka Planda Çalışmıyor

Merhaba, sorunumu anlatacağım. Arka planda uygulamaları çalıştırmaya devam et seçeneği açık olması halde google chorme arka planda çalışmıyor. Ram yemesi benim için önemli olmadığından eskidende bu ayar açıktı ancak bi süre sonra google chrome saliseler içinde ekrana gelirken 1 sn gibi bi sürede...
  9. LiderSaygın

Windows Yeni Güncelleme İle Çıkan Sorunlar

Öncelikle merhaba, sistemimi yaklaşık 6 ay önce topladım. Windows sürmüm o zaman 1909 idi. Yeni 20H2 güncellemesini yapmak istemediğim halde boşluğuma geldi ve güncellemeyi yaptım. Güncellemeyi yaptıktan sonra sistemimde hiç bir problem yokken bazen kitlenmeler yaşamaya başladım. Mouse hareket...
  10. LiderSaygın

Windows 10 20H2 Sistem Kitlenme Problemi

Öncelikle merhaba, sistemimi yaklaşık 6 ay önce topladım. Windows sürmüm o zaman 1909 idi. Yeni 20H2 güncellemesini yapmak istemediğim halde boşluğuma geldi ve güncellemeyi yaptım. Güncellemeyi yaptıktan sonra sistemimde hiç bir problem yokken bazen kitlenmeler yaşamaya başladım. Mouse hareket...
  11. LiderSaygın

Cougar Psu Alınır mı?

Merhaba cougar psunun bu modeli alınır mı? https://www.incehesap.com/cougar-cgr-gs-650-gx-s-650w-80-gold-power-supply-fiyati-45648/ Sistem özelliklerim Asus Dual rtx 2060 Ryzen 5 3500x Asus b450m Dragon (ekran kartına ve işlemciye oc yapılıcak)
  12. LiderSaygın

Psu alıcam yardımcı olur musunuz?

Merhaba yeni psu alıcam. bütçem 750 max zorlarsam 800 olur. Ufak bi kendim baktım psulara. Bütçem sadece bronzelara yetiyor. Bronze alma diyor çevremde çoğu kişi. Sizinde fikrinizi almak istedim. Linkleri aşşağıya bırakyıorum teşekkürler :D...
  13. LiderSaygın

Görev Yöneticisi'nde Oyunlara Öncelik Atama ve Sabitleme

Merhaba arkadaslar. Oyunu gorev yoneticisinden oncelik atama olarak ayarladigimda oyun icinde oynarken kontrol ediyorum, tekrar yuksekden normale geliyor. Sebebi ne olabilir acaba? Birde her seferinde yuksege almaktan bikiyor insan. Bunu yuksege sabitleyemiyor muyuz acaba? Herhangi bir program...
  14. LiderSaygın

Ayarlamalar Sonrası FPS Düşüşü

Merhaba öncellikle. Yeni harddisk aldım ve ssd deki oyunları silip yükleyip yada aktarmak zor geleceğinden dolayı formata başvurdum ve format attım. Pcyi baştan kurdum ve oyunları tek tek yükledim. Ancak şöyle bir sıkıntım varki oyunlara ekran kartı kullanımı çok düşük. En kolay örnek vereyim...
  15. LiderSaygın

Oyunlarda ekran kartı kullanımı düşük.

Merhaba öncellikle. Yeni harddisk aldım ve ssd deki oyunları silip yükleyip yada aktarmak zor geleceğinden dolayı formata başvurdum ve format attım. Pcyi baştan kurdum ve oyunları tek tek yükledim. Ancak şöyle bir sıkıntım varki oyunlara ekran kartı kullanımı çok düşük. En kolay örnek vereyim...
  16. LiderSaygın

Kaspersky trojan virüsü buldu

Merhaba, adım lider yaşım 17 Yeni bilgisyar aldım ve 3 ay oldu. Aasetto corsayı çok oynayan biriyim ve discord suncularından mod indiren biriyim. Sadece kaliteli modlar. Bazı modlar ******* gibi sitelerde bazıları google drive. Sunucular bilindik diye güvenip indiriyordum yaklaşık 60 gb bi mod...
  17. LiderSaygın

Stok Fan Macun Rezilliği

İncehesap üzrinden 2 ay önce aldığımız hazır kasanın işlemcisi çok ısındığı için macun yenilemesi yapmayı düşündük. Bunun üzerine işlemci fanını sökmeye çalıştığımızda, tüm vidaları sökmemize rağmen işlemci fanı yerinden oynatamadık. Uzun uğraş sonucunda fanı güç kullanarak işlemci kilidi kapalı...
  18. LiderSaygın

Yeni kasa aldım bu sorun ilerde sıkıntı çıkarırır mı?

Arkadaşlar merhaba, ince hesaptan yeni kasa aldım daha dün geldi ve kasayı 1 gündür aralıksız kulaklık ile kullanıyorum bugün kulaklığı çıkarttığımda kasa boşta olsa bile psudan bir cızırtı sesi geliyor. Yüksek bir ses değil ancak kulağımı yaklaştırdığımda duyuluyor. Sizce ilerde bir zarae verir...
  19. LiderSaygın

Psu dan cızırtı geliyor

Arkadaşlar merhaba, ince hesaptan yeni kasa aldım daha dün geldi ve kasayı 1 gündür aralıksız kulaklık ile kullanıyorum bugün kulaklığı çıkarttığımda kasa boşta olsa bile psudan bir cızırtı sesi geliyor. Yüksek bir ses değil ancak kulağımı yaklaştırdığımda duyuluyor. Sizce ilerde bir zarae verir...
  20. LiderSaygın

ryzen 5 3500 x mi 3600 mü ?

Arkadaşlar alacağım kasanın içinde ekipmana param yetmediğinden ufak bi indirim yapmam gerekiyor. şuan 3600 takılı 3500 x e çekmeyi düşünüyorum mantıklı mı?
Geri