Arama sonuçları: *

• Users: EmreE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

En yakın arkadaşım ile aynı kişiye aşığız. Kahrımdan öleceğim

Napcağımı bilmiyorum
  2. E

18k civarı oyuncu laptopu

Öğrenciyim bütçe çok oynamaz maksimum 20 çıkar orta düşük grafiklerde oyunları açsın bataryası uzun gitsin işlemcisi güçlü olsun istiyorum hp victus ryzen 7 5800H 17 k idi alamadım 30 k oldu fiyatı düşer mi sizce önerileriniz neler
  3. E

Birinin senden fazlaca hoşlanması

Selamun Aleykum beyler bayanlar Bi kız beni çok seviyor ben de kızdan hoşlanmadığım için reddecekken kalbini kırdım yanlışlıkla acı çektiğini görebiliyor anlayabiliyorum.Birinin sizi bu kadar sevmesi çok değişik bir duygu yani her an bir şey desem bu iş olacak gibi şuan da bile üzerinden bir ay...
  4. E

Sim karttaki numaralar nasıl silinir ?

Sim karttaki gereksiz numaraları silmek istiyorum rehber silince numara geri geliyor ne yapmam gerek
  5. E

Outdoor Basketbol Topu Önerisi

Basketbol topum patladı yenisini almak istiyorum tarmak r500 düşünüyordum ama decahtlonda satışlardan kaldırılmış Bütçem 250 TL bandında ama gerçekten iyi bir top ise 350ye kadar zorlayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim(Nike dominate düsünüyorum şuan )
  6. E

Steamde olmayan oyunlar

PCme pes 16 indirmek istiyorum ama steamde yok nereden nasıl indiririm
  7. E

İlk defa ekran kartı takılan pc de performans düşüklüğü

Bi̇lgi̇sayarımda Valorant, CS:GO gi̇bi oyunlar oynayabi̇lmek i̇çi̇n ekran kartı aldım, ekran kartını PC'ye taktım fakat İGPU daha i̇yi̇ FPS veri̇yor. Dri̇ver kurduğumda düzeli̇r mi̇? 2 .el aldım çalışıyor. Sistem özellikleri: Anakart: P8H6 İşlemci: İ3 2120 RAM: 4 GB Ekran kartları: HD 4850 HD...
  8. E

M2 slotları neyi değiştiriyor detaylar altta

Şimdi ben bir bilgisayar almak istiyorum anakart ASROCK a320M HDVR4 ultra m.2 slotu var ben buna nasıl bir m.2 takıcam hepsini takabilir miyim yoksa ssd ler arada ayrılıyor mu Lütfen acil. Ben gidip rastgele bir nvme m.2 takabilir miyim
  9. E

M.2 sorunsalı slot skıntısı

Şimdi ben bir bilgisayar almak istiyorum anakart ASROCK a320M HDVR4 ultra m.2 slotu var ben buna nasıl bir m.2 takıcam hepsini takabilir miyim yoksa ssd ler arada ayrılıyor mu Lütfen acil
Geri