Arama sonuçları: *

1. C

Bu termal macun yeterli mi fazla mi

Thermalright tf7. Sivi sogutmadan cikan macunu sürüyorum. Biraz donuk bi macun yapismadi islemcinin ustune Yeterli mi azaltayim mi
  2. C

Pompam cazır cuzur sesler cikariyor

Thermalright frozen edge 360mm sogutucu pompamin dun cızırtı yaptigini farkettim. Videoda fanlar da acikti cpu fana bagli olduklari icin durduramadim maalesef. Ama arkadan gelen cizirti ve sus sesi duyuluyor ve %80 gucte bu sesi yapiyor. Kasanin 3 tarafinda temperli cam var tek kulagimda...
  3. C

Msi 32 inc 2k monitor 7500tl alinir mi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g32cq5p-31-5-1-ms-wqhd-curved-oyuncu-u-fiyati,429310097.html Alinir mi
  4. C

Turzx 8.8 inc kasa içi ekran 4849 wraith

JABBA kodunu girince 150 indirim veriyor 4850tlye aldim bugune kadar daha ucuz fiyat gormedim stan cok yer de yok bide wraith satiyor https://wraithesports.com/products/turzx-i%CC%87kincil-akilli-ekran-8-8-i%CC%87nc?_pos=2&_sid=529814b10&_ss=r&variant=49987349840065 Kod JABBA Videoda gordum...
  5. C

Wqhd monitör önerisi 20k

20k ya kadar monitör arıyorum https://www.itopya.com/philips-evnia-34m2c5501a00-32-180hz-1ms-hdmi-dp-free-sync-premium-hdr400-wqhd-va-ambiglow-curved-g_u29789 Bu var suan aklımda. Tavsıye ettıgınız varsa bakalım agalar 34 inç wqhd (mümkünse hoparlörü olan)
  6. C

Cinebench r23 puanlarim düsük mü 9800x3d

9800x3d var sistemde ekran karti takili degil. Termal throttling fe olmafi single 41 45 arasi coklu 81 84 arasiydi sicakliklar. Bi sitedne baktigima gire dusuk kalmis gemini ramin cl40 olmasi sebebiyle oldugunu soyledi dogru mudur Bi siteden baktigim sonuclaedan geride kalmis yapmam gereken...
  7. C

Lenovo legion r34w monitör alinir mi

https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-r34w-30.html Monitor bu 16k civari fiyati var. 34 inc monitorler arasinda guzel duruyor. Bu fiyatlarda 34 inc bu alinir mi baska tavsiyeniz var mi model
  8. C

Hangi monitör daha mantıklı daha iyi

Msi md342cqpw Msi mag401qr Gıgabyte G34wqc2 Lenovo legıon r34w [H3 id='Philips+Evnia+34M2C5501A00+32']Philips Evnia 34M2C5501A/00 32"[/H3] Hangısı daha ıyı sızce kalıte olarak setup beyaz o yuzden beyaz arıyodum ama beyaz secenekler cok mantıksız kalıo. Mag401qr ıse ıps ve ben genelde gece...
  9. C

Riser kablo dikey gpu tutucu onerisi

Aorua x870 ice elite anakartim var 5.0 x16 destekli bi riser ariyorum. Fatkli da olabilir onerin bakalim riser kablodan anlamiyorum Kadam o11 vision compact Ekran karti daha almadim
  10. C

Anakart revızyonumun bıosu aynı mı

Anakartım x870 aorus elite wifı 7 ice modelı. Bu anakartın 1.0ve 1.1 revleri var bendeki 1.1 Gıgabyte ın sıtesınde bazı anakartların rev nu araları varken benım modelın yok. Benım anakarttakı ıkı revızyonda da farklı ses aygıtları vardı galıba realtekve medıatek olarak. Revızyon yazmayan...
  11. C

Bios guncellemezsem sorun olur mu

Aorus x870 elite wifi 7 ice f5 sürümle gelmiş şuan en güncel sürüm f9 daha windows vs kurmadim sistemi sadece acip calisip calismadigina emin olmak icin actim. Bios surumunu guncellemeli miyim. Guncellerken elektrik kesilirse nolur. Risk almak istemiyorum. Bir de önce windows kurup sonra mı bios...
  12. C

24 pin kablosu böyle mi olmalı

En üst sag pine 2 kablo gidiyor bir pin bostu ama öyle olmasi gerektigini biliyorum. Ama bu pinde 2 kablo olmasi normal mi
  13. C

Lian li 850 plat mı asus tuf 1000g gold mu?

9800x3d 5070 yada 5070ti Bol bol fan da var Hangisi
  14. C

Asus tuf1000g psu aldım iyi midir?

Bayadır psu bakıyordum bugün incehesaptaki beyaz psuya da yetisemedik bunu aldım sizce nasıldır 9800x3d 360aio 32ram tek kanal X870 aorus anakart 8lian li tl fan 3tanesi lcd ekranlı 1 tane 4.0 1tb ssd var 5070ti planım var daha almadım. Fanları satadan beslicem İleride dual ram yapabilirim...
  15. C

Anakart yamuk gibi duruyor

Milimetrenin 4te 1i kadar iki vida arasında bi yamukluk farkettim. Sistemi daha tamamlamadım gaming gecesinden psu alıp tamamlicam. O zaman kadar deneyemiyorum. Bu bir sorun mudur bu kadar az da olsa yamukluk? Sizin anakartlarinizda var mi bi bakın. Bisey olmayacagini düsünüyorum ama yine de...
  16. C

Tekramarket.com güvenilir mi?

Msi md342cqpw monitör bakiyorum 13klardan 17klara cikmisti fiyati simdi geri düsüyor.tekramarket adlı satıcı güvenilir midir? Kendi sitelerinden eft havale ile alisveris yaparsam sorun yasar miyim? Yoksa trendyol gibi pazaryerinden yine ayni saticidan mi alayim? Sonicta satici ayni gelen ürün...
  17. C

1000w ve üzeri kaliteli psu tavsiyesi

Bu psulara bi bakarsaniz sevinirim. Beyaz düzgün kablolu 1000w ve üzeri psu bakiyorum tuf 1000g lian li edge gold 1000 ve rog strix arasindayim beyaz tuf 10k altindaydi. Sizce hangisi alinir tavsiyeniz varsa yazin pls
  18. C

Sinerjideki bu fanlar wireless mi değil mi?

Yukarda tl lcd wireless yaziyor ama fotolarda tl lcd fanlarin fotografi var. Ben wireless istiyorum. Sizce yukarda yazana göre mi gelir yoksa wireless olmayan eskisi mi gelir ikisi farkli fan
  19. C

Jumbum sitesin çöktü mü

Jumbumdan 3 tane tl lcd fan spiariş etmiştim kargoya vs verdiler mi göremiyorum site acilmiyor cökmüş müdür? Mesaj atmislar 2 güne kargoya vercez diye. Tezgah olmasın? Kdkhdgsk
  20. C

1000w ve üzeri beyaz psu önerisi

9800x3d var ve 5070ti planlıyorum Satadan beslenen lcldi lian li fanlarim vs de var. ileirde islemcimi 9950x3d2 ve5080e bile güncellesem zorlanmayacak Uzun ömürlü uzun garantili beyaz bi psu istiyorum 13 14knın üstüne cikmayalım istiyorum. BEYAZ SİSTEM Farkli tavsiye varsa bakarız. Marka model...
Geri