Arama sonuçları: *

1. H

Android 13 sürümündeki yazı fontu hatası

Merhabalar kullandığım reeder,general mobile cihazlarında Android 13 sürümüyle mı alakalı bilmiyorum yazı fontu garip geliyor mesela sabahları alarm çaldığında ertele yazısının yanlış gibi gelmesi veya ayarlar menüsünde yazıları sanki yanlış veya disleksiye sahipmişşim gibi gelmesi büyük sorun...
  2. H

Android cihazlardaki yazı fontu komikliği

Merhabalar kullandığım reeder,general mobile cihazlarında Android 13 sürümüyle mı alakalı bilmiyorum yazı fontu garip geliyor mesela sabahları alarm çaldığında ertele yazısının yanlış gibi gelmesi veya ayarlar menüsünde yazıları sanki yanlış veya disleksiye sahipmişşim gibi gelmesi büyük sorun...
  3. H

Win 11 sistem gereksinimleri

Arkadaşlar merhaba Windows 11e geçmeyi düşünüyorum ancak ne kadar yararlı olur veya bilgisayar parçalarım destekliyor mu bilmiyorum H110M Pro-vd İ3-6098p 16gb DDR4 2133mhz ram MSI Rx460 4gb oc WD 5000azlx Directx sürümü emin değilim ancak 12 idi sanırım
  4. H

Hddim yavaş format düzeltir mi?

Sistemim şuanda şu şekilde MSI h110m pro-vd İ3 6098p Asus Rx560 16gb ram Western Digitalin 500gblık bir hddsi var ancak marka modelini tam olarak hatırlamıyorum Eğer formatla düzelecekse yüklemem gereken sürücüleri söyler misiniz duzelmeyecekse Ssd almak zorunda kalacağım anakartımda M2...
  5. H

Ddr4 satın alımı tavsiye

G.skill 8gb aegis ddr4 2133mhz cl15 ram var ancak yetersiz geldiği için https://app.hb.biz/11d0y5bCUra5 bunu alsam sizce sorun çıkar mı?
  6. H

VGA to Display Port sorunu

Arkadaşlar merhaba şuanda p195hql Acer monitör (VGA girişi var sadece ve 60hz LED monitör) Arkadaşlar emanet bilgisayar aldım ancak rx460 ekran kartında HDMI ve Display Port var sadece dönüştürücü aldım ancak sürekli ekran gidip geliyor size sorum nedeni ne tahminim ise VGA DPyi desteklemedigi...
  7. H

VGA to Display Port sorunu

Arkadaşlar merhaba şuanda p195hql Acer monitör (VGA girişi var sadece ve 60hz LED monitör) Arkadaşlar emanet bilgisayar aldım ancak rx460 ekran kartında HDMI ve Display Port var sadece dönüştürücü aldım ancak sürekli ekran gidip geliyor size sorum nedeni ne tahminim ise VGA DPyi desteklemedigi...
  8. H

Ryzen 5 5600x için anakart tavsiyesi

Merhaba Forum sakinleri kendi sistemimi toplayacağım anca a serisi mı b serisi mi almalıyım bilgim yok fazla Toplayacağım sistem Ryzen 5 5600x Rtx 3060 12gb Ddr4 16 gb 3200mhz ram (çift kanal muhtemelen) M2 ssd 500gb
  9. H

Quad Q6600 işlemciye overclock

Sistem P43-G41m combo MSI DDR3 4x2 Markasını bilmiyorum İntel Core 2 Quad Q6600 Gt220 nvidia 200w PSU (değişebilir duruma göre) Dipnot: stock soğutucu var Tek istediğim 3ghz veya üstüne çıkartabilmek
  10. H

Çözüldü✓ Ram alırken cl19-cl30 arasında ne fark var?

Ram alırken hep karşılaştığım durum 3200mhz cl17 6000mhz cl30 ikisininde mhz olarak dağlar kadar farkı var ama cl sayısı nedir?
  11. H

10000-15000 bandında sistem arıyorum

İstenilen özellikler: AM4 anakart, İşlemci:Ryzen 5 3600x veya benzerleri Ekran kartı: 4gb üstü tercihen Ram:16gb Depolama birimi önemli değil
Geri