Arama sonuçları: *

• Users: Drknes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Drknes

Sleeved Kablo Önerisi

Merhaba, Bilgisayar topluyorum, tüm parçalarını aldım sadece kasa kaldı. Kasa da geldikten sonra sistemi kuracağım. Görünüme önem verdiğim için sleeved kabloya ihtiyacım var. Tercihim pembe veya pembe-beyaz; bulamazsam beyaz da işimi görecektir fakat soketlerinin de beyaz olması gerekiyor...
  2. Drknes

R7 7800x3D mi yoksa R7 9700x mi?

Merhaba, Bir sistem kuruyorum. Aslında 7800X3D işlemcinin siparişini verdim bile ama satın aldıktan sonra “Acaba 9700X mi alsaydım?” diye düşünmeye başladım. Daha yeni bir işlemci olması ve en önemlisi arada yaklaşık 3.000 TL fiyat farkı bulunması kafamı çok karıştırıyor. Sizce hangi tercih daha...
  3. Drknes

R7 7800x3d Daha da düşer mi ?

Merhaba. Hepsiburada üzerinden alacağım için: Sizce R7 7800X3D’nin fiyatı biraz daha düşer mi? Lütfen başka bir siteden alın demeyin. Karşılaştırma için link aşağıda. https://app.hb.biz/EjAIXYna99A3
  4. Drknes

R7 7700X VS R7 7800X3D

Merhaba, Başlıkta da görüldüğü gibi Ryzen 7 7700X mi yoksa Ryzen 7 7800X3D mi? Burada karşılaştırdığımız şey oyun performansı değil; zaten 7800X3D’nin oyun için daha iyi olduğunu biliyorum. Ancak aradaki 5.700 TL’lik farka değer mi emin olamıyorum. Colorful RTX 5070 iGame Ultra W ekran kartım...
  5. Drknes

Raijintek Cratos Lite 850W Alınır mı ?

Merhaba Yakın zamanda bir bilgisayar topluyorum fakat PSU’ya bir türlü karar veremedim. Raijintek Cratos Lite 850W sunduğu özellikler ve fiyatından dolayı beni cezbediyor; fakat bazı kullanıcılarından fanlarla alakalı şikayetler duydum. Bu sorunu yaşayan var mı? Yoksa farklı bir modele mi...
  6. Drknes

Delta PSU Alınır mı ?

Merhaba iyi Forumlar PSU camiasına uzak olduğum için maalesef çok anlamıyorum. RTX 5070 – Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi6 – Ryzen 7 7800X3D – Corsair Vengeance 5600 MHz RAM. Bu şekilde bir sistem topluyorum. PSU olarak Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum güç kaynağı önerildi fakat markayı hiç...
  7. Drknes

750W Güç kaynağı önerisi

RTX 5070 - Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi6 - Ryzen 7 7800X3D - Corsair Vengeance 5600 MHz RAM. Bu şekilde bir sistem topluyorum. Sisteme 750W güç kaynağının yeterli olacağını düşünüyorum. PSU için çok fazla bütçem yok, maksimum 3000 TL civarında ayırabiliyorum. Üç adet PSU arasında kaldım; ancak...
  8. Drknes

Hangi RTX 5070 Ekran kartını almalıyız ?

Merhaba, iyi forumlar. Yakın zamanda bir sistem topluyorum, belki açtığım diğer konulara da denk gelmiş olabilirsiniz 😅 Corsair 5600 MHz RAM ve B850M Aorus Elite Ice anakartını aldım. İşlemci olarak Ryzen 7 7700X düşünüyorum, tabii ki değişiklik gösterebilir. Şimdi sıra en önemli parçalardan...
  9. Drknes

Gigabyte B850 Eagle Ice modeli pişmanlık mı ?

Merhaba, iyi forumlar. Az önce Gigabyte B850 Eagle Ice modelini satın aldım; fakat B850 AORUS ELITE WIFI7 ICE modeli de aldıktan sonra kafamı çok karıştırdı. Acaba geri iade edip 800 TL farkla AORUS Elite modeline mi geçsem? Açıkçası Wi-Fi benim için önemli değil ama yine de Eagle Ice modelini...
  10. Drknes

MSI MB B650M project Zero alınır mı?

Merhaba, MSI MB B650M project Zero AM5 DDR5 almayı düşünüyorum. Tasarımı ve sunduğu özellikler hoşuma gitti; ancak 8.200 TL'ye daha iyi bir anakart alıp almayacağımdan emin değilim. Sizce iyi bir tercih mi, yoksa farklı alternatifler önerir misiniz? (...
  11. Drknes

Öneri 6000-8000 TL Arasında DDR5 Anakart Seçenekleri

Merhaba, DDR5 tabanlı bir sistem kurmak istiyorum. İlk parça olarak ramları aldım sırada anakart almayı planlıyorum. Bütçem 6000–8000 TL aralığında (ne kadar ucuz şu an o kadar iyi 😅 ) ve tercihim AMD tabanlı bir sistem kurmak yönünde. Ekran kartı olarak RTX 5070 kullanacağım. işlemci olarak...
Geri