Arama sonuçları: *

• Users: Ultimate
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Yardım SATA SSD ÖNERİSİ 120&240GB

SATA SSD ALMAM GEREKİYOR İNTERNETTE HANGİSİNİ ALMAM GEREKTİĞİNİ ÇÖZEMEDİM TERCİHEN 240 AMA 120 GB DE İŞİMİ ÇÖZER BÜTÇE 1500 SAÇMA FİYATLARA SAHİP ÖNERİSİ OLAN VAR MI? HANGİ MARKALARA GÜVENEBİLİRİM
  2. U

Yardım Gümrük Vergi sorunu nasıl çözülür?

Arkadaşlar selamlar fanlarımda sorun olduğu için aynı fanları üreticiden temin etmek istedim sonrası da kabul ettiler ve ücretsiz göndermeyi teklif ettiler bende kabul ettim normalde ürünün fiyatı dahil kargo ile beraber 25$ istemişlerdi ama sonradan ücretsiz göndermek istediler. Şimdi PTT...
  3. U

İş ve Oyun için Pc topluyoruz yardım

Yaklaşık olarak 280k bütçe var 2 sistem alacaktık fakat 1ni bir abimiz üstlendiği için geriye 1 adet kaldı bu yüzden uzun soluklu bir pc toplamak istiyorum bilgi ve birikimim var fakat yine de yardım almak güzel olur diye düşündüm. Kullanım alanı öncelikli olarak İş ve oyun olacak İş olarak...
  4. U

Öneri Aynalı Reverse Fan önerisi

3 adet reverse fan almak istiyorum ama lian li kadar pahalı istemiyorum. Kasam rajintek showcase aynalı argb fanları var fakat satışları yok. lianli çok pahalı muadili performansı olan ve işe yarayan fan önerisi verebilir misiniz kasam ektedir. Teşekkürler
  5. U

Yardım Evde 2. modem nasıl kurulur

Evimde 100mb fiber var ve Türknet ekibinin verdiği modem takılı diğer odalara sinyal az gittiği için eskiden kullandığım bir modem-router var elimde https://www.asus.com/tr/networking-iot-servers/modem-routers/all-series/dsl-ac750/ ürün bu bu ürünle diğer odaya kurulum yapabilir miyim...
Geri