Arama sonuçları: *

• Users: Nitoflex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nitoflex

Çözüldü✓ Soğutmam çalışıyor ama işlemci 88 derece ?

Merhaba geçenlerde işlemciyle beraber soğutmami yeniledim ve herşeyi özenerek kılavuza göre yaptım soğutmamda kaliteli soğutma deepcool ls720 işlemcim i9 12900k fakat biosa girip baktığımda aio pump 3000 RPM ve fanlar çalışmasına rağmen işlemci 88 derece gördü sebebi ne olabilir sizce sadece...
  2. Nitoflex

Sigara içenler pişmanmısınız ?

Öncelikle henüz hayatında hiç sigara içmemiş ama çok teşvik olmuş birisi olarak merak ediyorum sigara içenler yada bırakmış olan abilerim ablalarım pişmanmisiniz yada tecrübelerinizi bize aktarirmisiniz yani içmeyenlere nasıl tavsiye verirsiniz veya illa sigaraya başlamayi düşünenlere ne...
  3. Nitoflex

İkinci el deepcool ls720se argb

Merhabalar 2350 TL ye deepcool ls720 de argb sıvı soğutma aldım ikinci el ürünün faturası kutusu mevcut 1.5 yıllık ürün sizce fiyat nasıl iyi yapmismiyim alarak piyasada nasıldır sıvı soğutma bazından değerlendirirsek
  4. Nitoflex

3500 liraya hs80 rgb wireless alınır mı

Merhaba kuzenim sistemi dağıttı yakın vakitte,ve satmakla uğraşmak istemediği için bana kulakligini (Hs80 rgb wireless) 3500 TL ye vereceğini söyledi açıkçası kararsız kaldım sizce almam doğru kararmi kutusu faturası garantisi duruyor diye biliyorum 3500 TL ye daha iyi alternatif varmıdır sizce...
  5. Nitoflex

Yüksek bütçeli kulaklık tavsiyesi

Merhabalar bütçem 8-9k konfor önceliğim Kulağımda uzun süre kalıyor gün boyunca o yüzden önceliğim konfor konfordan sonrada malzeme kalitesi önemli dandik olup iki günde kırılmasını istemiyorum bide beyaz olması lazım illa 8-9k ya onermenize gerek yok daha uyguna varsada önerebilir siniz
  6. Nitoflex

Yardım Bilgisayara ekran gelmiyor

Anakartım Asus rog z790 öncelikle ilk start verdiğimde gayet normal acılıyor önce CPU ışığı yanıp sonuyo sonra dram sonra VGA en sonda boot yanıp ekran geliyo fakat sorun bilgisayarı kapattıktan sonra ikinci defa açmaya gelince CPU yanıyor sönüyor sonra dram yanıyor sönüyor ama ondan sonra ne...
  7. Nitoflex

Sigaraya başlamayı düşünüyorum yardım edin

Bu aralar zaten baya sinirleniyorum deliriyorum ve stresimi sinirimi aticak hicbisey bulamiyorum kafayi yicem artik spor felan onericeksiniz aktif olarak ugrasiyorum yardim edin sizce baslamama degermi yada sinirimi azaltirmi yada cok pismanlik bir durummu sinirimi stresimi atmak icin her yolu...
Geri