Arama sonuçları: *

• Users: RamazanD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RamazanD

Öneri Ofis Koltuğu Önerisi. 5000tl bütçe.

5000tl bütçe ile bel boyun desteği olan, oturması rahat uzun süre oturmada sorun olmayacak bir ofis koltuğu arıyorum.!
  2. RamazanD

Mini bilgisayar önerisi.

film izlemek, ufak tefek vpn sunucu açmak, home assistant gibi 1 2 yazılım kurmak için mini pc almayı düşünüyorum 4-8k arasında bütçem var mümkün mertebe uygun fiyatlı olmalı
  3. RamazanD

Msi Mag Forge m100a ön panele ek mesh filtre tavsiyesi.

Msi Mag Forge m100a mesh kasam var, ön paneline ek mesh filtre takmayı düşünüyorum bunu deneyen bu konuda bilgisi olan varmı, bu tarz bir filtre önerebilir misiniz?, tavsiye edeceğiniz farklı yöntemler var mı. Kasa önü alttaki fotoğraftaki gibi
  4. RamazanD

Akım Korumalı Priz alınmalımı?

Akım korumalı priz alınmalımı. Alınacaksa hangi marka tercih edilmeli.
  5. RamazanD

15-22 bin TL arasında telefon önerisi?

15-22 bin tl arasında telefon arıyorum. çift sim, nfc, min 128gb hafıza ihtiyaçım var. arada oyun oynarım genelde sosyal medya ve chrome de takılırım. şarjı sabah 8 - akşam 10 arasında yetse kafidir.
  6. RamazanD

Yeni PC de yapılması gereken testler nelerdir.

Yeni toplanan bir pc de yapılması gereken testler nelerdir ve hangi programlar yüklenmeli.
  7. RamazanD

Sessiz ve Aydınlatması olmayan fan önerisi.

1000-2000tl arasında 4 tane aydınlatmasız, sade ve sessiz 120mm kasa fanı arıyorum.
  8. RamazanD

ZSN PRO için USB ses kartı?

asus prıme b450m-k ıı anakartım var zsn pro kulakiçi kulaklık alacağım pc de tam performans kullanmmak için usb ses kartı arıyorum varmı bir öneriniz
  9. RamazanD

Bu 3 sistemden hangisi alınır.

https://www.incehesap.com/magic-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57472/ https://www.incehesap.com/battle-elite-webtekno-oyuncu-bilgisayari-fiyati-43563/?hsu=3577,917524,3588,680448,132352,867621 https://www.incehesap.com/geforce-ray-tracing-warrior-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46114/
  10. RamazanD

Yardım 1-2 TB sata ssd önerir misiniz!!

Selamün aleyküm. 1-2 tb SATA ssd lazım dostlar. Bütce 2000tl mümkünse çok aşmayın bütçeyi.
  11. RamazanD

Öneri M2 & Sata SSD mi almak mantıklı?

Bilgisayar da 500gb m2 ssd ve 500gb 2.5 hdd var ekstra depolama olarak min 1tb ssd almayı düşünüyorum. ( anakarta 1 tane m2 yuvası var ) sizce bu durumda m2 ssd mi sata ssd mi almak daha mantıklı.
  12. RamazanD

Sata ile M2 ssd arasındaki fiyat farkı.

Sata ssd ile M2 ssd arasında neden bu kadar az bir fiyat farkı var. Örnek olarak aynı markanın sata ve M2 ssd fiyatları bu şekilde ve verdikleri performansa göre çok az bir fiyat var aralarında...
  13. RamazanD

Zaman geçirmezlik oyun önerisi

İlk bilgisayarımı aldım ve işten sonra eve geldiğimde zaman geçirmek kafamı dağıtmak için oyun arıyorum varmı bir öneriniz. Pek oyun geçmişim yok her türlü oyunu önerebilirsiniz
  14. RamazanD

Minimum 1tb Sata SSD önerisi

Yeni sistem topladım ekstra depolama olarak sata SSD alacağım önerdiğiniz marka model var mı bütçe net değil
  15. RamazanD

MSİ M100A kasa için fan önerisi

MSI M100A kasa aldım ancak fanların kontrol edilemez olduğu gözümden kaçmış. sürekli dönmeleri ve ledlerin sürekli yanması sinir bozucu bunun için yeni fan seti alacağım önerdiğiniz bir marka model varmı ve fanlarda nelere dikkat etmem gerekir
  16. RamazanD

yeni fan alırken nelere dikkat etmem gerekiyor

kasa da auto rgb fan var ne hız ayarı yapabiliyorum nede ledleri kapatabiliyorum bunun için yeni fan almak istiyorum nelere dikkat etmem gerekiyor ve önerdiğiniz marka model var mı
  17. RamazanD

Mpow MPBH439AR Air SE

Bilgisayarda kullanmak için kulaklık almak istiyorum bütçem maks 700tl Mpow MPBH439AR Air SE kulaklık alınır mı sizce
  18. RamazanD

Windows 10 home key lazım varmı bir site öneriniz

Windows 10 home key lazım varmı bir site öneriniz
  19. RamazanD

20000TL Bütçe ile toplama PC.

20000TL Bütçem var. Monitör dahil bir bilgisayar toplamak istiyorum varmı öneriniz
  20. RamazanD

10000-15000 kasa önerisi

Pek fazla oyun oynayan birisi değilim genel kullanım amacıyla kasa almak istiyorum. Max bütçe 15000, mümkünse ürünler ayrı ayrı alacağım
Geri