Arama sonuçları: *

• Users: Mâthes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mâthes

5-6k bütçe laptop önerisi?

Öncelikle merhaba. 5 6 k arası bütçem var oyun oynamayacağım oynarsamda düşük gereksinimli oyunlar oynarım daha çok Photoshop ve yazılım için kullanılacak önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
  2. Mâthes

Webcam ayna modunda kaldı

Öncelikle merhaba. Logitech C505 model web kameram ayna modunda kaldı, görüntümü ters gösteriyor. Bunun çözümü nedir?
  3. Mâthes

Valorant envanterinizi paylaşın.

Valorant envanterinizi paylaşın ben başlıyorum.
  4. Mâthes

Apple AirPods 2 alınır mı??

Öncelikle merhaba. Günlük kullanım için alınır mı? Ve bilgisayara bağlayabilirmiyim?
  5. Mâthes

Monitör standı önerisi?

2 Adet 24inç monitör için stand önerebilirmisiz?
  6. Mâthes

USB disk erişim engellendi hatası?

Öncelikle hepinize merhaba. Daha önceden Memtest için kullandığım USB belleğimi biçimlendirip normal bir USB olarak kullanmak istiyorum. Bu amaçla disk yönetimi üzerinden USB yi formatladım ardından yeni basit birim oluştur deyip ileri ileri diyorum ardından birim oluşturma bitiyor ve erişim...
  7. Mâthes

Mavi ekran yedim, sebebi ne olabilir ?

Bugün mavi ekran yedim sebebi ne olabilir? Minidump dosyaları: https://drive.google.com/file/d/1G9dFKWS9-D-DJPbaSzyB0b85s5ivldnc/view?usp=sharing @FightForHonor
  8. Mâthes

Valorant FPS drop sorunu?

Öncelikle hepinize merhaba. Arkadaşımın bilgisayarında Valorant oyununda FPS düşmesi oluyor ve oynanmayacak seviyede bunun sebebi ve çözümü nedir? Sistem özelikleri: GTX 750. i5 4590. 8 GB RAM
  9. Mâthes

İnceleme HyperX Alloy Origins Core RGB! +SES TESTİ!!

Öncelikle hepinize merhaba. Bugün HyperX alloy Origins Core RGB'yi inceleyeceğiz. Ürünün linki: Kingston HyperX Alloy Origins Core Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Kutu içeriği: Klavye Kablo RGB efekti: İlk önce belirtmek isterimki RGB...
  10. Mâthes

Lenovo Ideapad 320 2.el ne kadar eder?

Bu Laptop 2.el ne kadar eder? https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-320-pentium-n4200-1-6ghz-4gbram-500gbhdd-15-6-int-w10-notebook.html
  11. Mâthes

1.500TL bütçe koltuk önerisi?

Beyler emektar sandalyem kırıldı banada yeni sandalye almak düştü bütçem 1500TL önerilerinizi bekliyorum.
  12. Mâthes

2500TL 2.el PC toplama önerisi?

Bir arkadaşım için bilgisayar toplayacağız kasa için bütçesi 2.5k yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.
  13. Mâthes

Monitörümde ışık sızmasımı var?

Monitörümde ışık sızması olduğundan şüpheleniyorum sizce bu ışık sızmasımı?
  14. Mâthes

0x00000151212804F8 Kodlu uygulama hatası?

Bilgisayarımı açtığımda bu hata ile karşılaştım sonrasında bilgisayar kendini yeniden başlattı ve bilgisayar açıldı bunun sebebi nedir? Hata kodu:0x00000151212804F8
  15. Mâthes

Discord nitro nasıl iade edilir?

Otamatik ödemeyi kapatmayı unuttuğum için otamatik olarak aboneliğim yenilenmiş bunu nasıl iade edeceğim?
  16. Mâthes

Mavi ekran yedim, sebebi ne olabilir ?

Bugün mavi ekran yedim sebebi ne olabilir? Minidump dosyaları: https://drive.google.com/file/d/1xUhkCwhNqbVqprY1oS6U9_KdzWLuoSet/view?usp=sharing
  17. Mâthes

Ryzen 3 1200 + RX 560 sistem nasıl?

Öncelikle hepinize merhaba. Bu sistemi yorumlayabilir misiniz? (sistemi ben toplamadım veya önermedim linçlemeyin) Psu...
  18. Mâthes

SteelSeries Arctis 3 kulaklıkta mikrofon cızırtılı oluyor

Öncelikle hepinize merhaba. Mikrofonum sesi cızırtılı bir şekilde alıyor. Daha önce de bu problemi yaşıyordum, bir şekilde düzeltmiştim. Şimdi bilgisayara format attım yine aynı sorun meydana geldi, nasıl düzeltebilirim? Kulaklık: SteelSeries Arctis 3. Anakart: MSI MPG B550 GAMING Plus.
  19. Mâthes

Xbox Game Pass "oyun kullanılmıyor" hatası

Öncelikle hepinize merhaba. Xbox Game Pass üzerinden arkadaşlarımla oynamak için Sea of Thieves isimli oyunu indirecektim oyunun sayfasına girdiğimde kullanılmıyor yazıyordu. Bunun sebebi nedir?
  20. Mâthes

Boşta bu kullanım değerleri normalmi?

Bilgisayar boştayken bu değerler normalmi?
Geri