Arama sonuçları: *

• Users: Ebukhz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ebukhz

ekran kartı ve işelemci alacağım tavsiye

Merhabalar. elimde rtx 2060 ve r5 2600x işlemci var işlemciyi satın alacak bir arkadaş var bende hem ekran kartı ve hem de işlemci almak istiyorum. elimde bulunan anakart ASUS B450M-DRAGON şimdi bu anakartı da değişmem gerekir mi aklımdaki işlemci r7 5600x aslında ekran kartı da 4070 veya 4080...
  2. Ebukhz

Rtx 4060ti ye 2 k da yetecek işlemci ne önerirsiniz

Merhaba malum şu internet sitelerinin 2 ay sonra öde kampanyalarından yararlanıp bi 4060ti alayım diyorum. Şu an elimde hali hazırda asus b450m dragon anakart 16gb ram r5 2600x ve rtx 2060 süper kartım var. Bu sistemle şu an 1080p de cities skylines 2 de 1080p low grafiklerde kasa kasa oynuyorum...
  3. Ebukhz

esonic b250 anakart ekran kartı görmüyor

Merhaba. Elimde esonic b250 anakart mevcut. Bu anakarta takılı işlemci görüntü birimi var fakat ben sisteme ekran kartı takımca hiç görüntü gelmiyor. Sistemi ufak tefek (gta san, cs 1.6 açacak) seviyeye getirmem gerekli gtx 1030 fazladan bi kartım var ama ne yaptıysam ekran kartını sisteme...
  4. Ebukhz

Gainward,Gigabyt,AsusTuf seri kartların ram markalarını öğrenmem gerekli

Arkadaşlar 1660 Süper alacağım kartların ram boyutu 6gb fakat hangi marka ram (hynix, samsung, micron vb) kullandığını bilmiyorum. Üretici firma siteleri forumlar ve reddit araştırması yaptım fakat bulamadım. 🤷🏼‍♂️ Elinde bu marka model kartı olanların bilgisi var mı? Veya elinde bu marka model...
  5. Ebukhz

Rayzen 5 2600x E tavsiye soğutucu (Kuletip veya Sıvı soğutma)

İyi günler öncelikle. R5 2600x Bir işlemci ve b450 m dragon marka bir anakarta sahibim. 4000MHz e işlemcimi OC yaptım. Fakat Gta 5, Bannerlord, Anno 1800 tarzı oyunlarda (Özellikle işlemcinin işin içine girdiği ve optimize sorunu olan oyunlar öncelikli) işlemcimin msi afterburner proğramı ile...
Geri