Arama sonuçları: *

• Users: Gordon09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gordon09

Öneri 512 GB ssd mi yoksa 1 tb hdd mi

normalde 1 tb ssd alacaktım ama artan fiyatlardan sonra bu 2 seçenek arasında kaldım pc de 512 gb ssd var sizce yanına hangisini almalıyım
  2. Gordon09

DMC 3 kontroller değiştirilebiliyormu

dmc 3 için hd collection aldım ama oyunun kontrol şeması gerçekten çok kötü, mesela e den silah seçip j ile ateş etmek gibi birbirinden alakasız tuşlarla oynanıyor oyunda tuş yerlerini değiştirebilceğim bir ayar varmı
  3. Gordon09

Öneri Minecraft java mod önerisi

biliyorsunuzki minecraftta izleme moduna geçince varlıkların içine girebiliyorsunuz ama hareket edemiyorsunuz hareket edebildiğimiz bir mod varmı eskiden sanki böyle bir mod görmüştüm
  4. Gordon09

Hoi 4 türkçe yama önerisi

hoi4 için kullandığınız bir yama varmı bide steamdekini öneren varsa oyunu steamden almadım onu önerecekseniz nasıl indireceğimide söyleyebilirmisiniz
  5. Gordon09

10. sınıfta bianda ortalamanın düşmesi

selam dostlar 9. sınıfa kadar 65 tan düşük notum yoktu geçen sene 2 dönemdede 85 obpyle takdir aldım bu sene 1.yazılılarda notlarım 70 lerdeydi ama 2.yazılılarda baya bi düşüş yaşadım notlarımın çoğu 40 50 arasında sürünüyor lisede böyle ani düşüş normalmi
  6. Gordon09

10.sınıf için en iyi anlatan biyoloji ve kimya kanalı

sınavlar yaklaşıyor şu dersleri anlatan kanallar karışık ve üstünden geçip anlatıyorlar daha iyi anlatan kanallar varmıdır
  7. Gordon09

(GTA 4 SPOİLER) Derrick mi yoksa Francis mi

Hangisini öldüreceğimi karar veremedim baya yere baktım hepsi karışıktı hikayeye nasıl katkı sağlıyorlar ( örn ihanet ,yeni yerler açma) hangisini önerirsiniz
  8. Gordon09

Steam den oyun almak

merhabalar steamden oyun satın almak istiyorum fakat herhangi bir banka hesabım yok 18 yaşından küçüğüm papara açmayı düşünüyordum ama malesef kapatıldı steamden nasıl oyun alabilirim yardımcı olurmusunuz
  9. Gordon09

3 bin ile 4 bin arasında olan 1tb NVMe M.2 2280 SSD önerir misiniz?

bahsettiğim özeliklere göre alabilceğim en iyi ssd hangisi
  10. Gordon09

Teknopat forumda sebepsiz yere üyelik iptal edildi uyarısı

geçenlerde teknopat hesabım ban yedi çoklu üyelik tespit edildi diye, diğer eski hesabımda da aynı banı yemiştim ama hesabı çok kullanmadığım için umrumda olmamıştı hala şu uyarının sebebini anlayamadım hesabımı geri alabilirmiyim nasıl alırım yardımcı olurmusunuz
Geri