Arama sonuçları: *

• Users: shntsdmr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Msı mag 120A b65 kasa - Asus B650M-R anakart montaj sorunu

İlk kez sistem topluyorum ve bağlantı konusunda sorun yaşıyorum. Sistemim şu şekilde İŞLEMCİRYZEN 5 7500F EKRAN KARTIRX 9060XT ANAKARTAsus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart RAMXpg 16GB Lancer Blade Ddr5 6000MT-S cl 34-38-38 1.35V Soğutuculu Pc Ram...
  2. S

MSI mag 120A B65 Kasa fan değişimi yapılır mı?

MSI mag 120A B65 kasa aldım ama rgb olarak geliyor bu fanları ilerleyen zamanlarda argb fan ile değiştirebilir miyim bilgisi olan var mı?
  3. S

Yardım Vatan Bilgisayar saçmalığı

Vatandan indirimli olarak cumartesi günü ekteki siparişi verdim. Bana Asus Anakart ve kasa yerine de MSI B550 GAMİNG PLUS anakart gönderim sağlamışlar. Arıyorum kasayı gönderin bende bunu size kargo edeyim diyorum ürün bize ulaşmadan kargoyu çıkaramayız diyorlar. Çok saçma değil mi
  4. S

Gelen indirimlerle son olarak bunu topladım alınır mı?

Gelen indirimlerle son olarak bunu topladım artık almayı düşünüyorum nasıl sizce
  5. S

Vatanda 5060ti sistem 40 bin iyi mi

Vatandan bu sistemi özelleştirerek 40 bin liraya ayarladım ekran ve mouse olarakta uygun yıllu bunları seçtim sizce mantıklı mı?
  6. S

3 lira fark var 5060ti almalı mıyım?

İnce hesapta 5060 ti sistem ile 9060xt arasında kaldım arada 4 bin lira bir fark kalıyor hangisi tercih edilmeli sizce? Daha çok CS ve bazı hikayeli oyunlar için kullanacağım
Geri