Arama sonuçları: *

• Users: nesip0990
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Bu sistem ne kadar eder?

sistem yeni 0 ayarında işlemci= 7800x3d ekran kartı= asus prime 5070ti 16gb anakart = gigabayt b850 ram= xpg lancer black 16 gb 6000 mhz cl 30 ssd= msı spatium 480pro 1 tb psu= raijintek 850 watt gold plus full modüler sistemi satıcam sizce kaça koymalıyım ilana toplumu satmalıyım tek...
  2. N

Gta 5 türkçe mod yardım

gta 5 epicten aldık enhanced olan türkçe mod olmuyor yapabilen varmı yardımcı olurmusunuz youtubedekilerin hepsini denedim olmuyor
  3. N

Bilgisyr biosta donuyor

merhaba biosa giriyorum sorun yok içinde 3 4 dk geçince donuyor bios neden yapar gigabayt b850 force anakart güncellemeyide yeni yaptım amd çipset güncellemesini
  4. N

Ne kadara ilana koyim

merhaba geçen sıfır ram aldım satıcam sizce kaça veriyim hepsi burada da aldım şuan ürün bulunmuyor orda niye bilmiyorum.
  5. N

Bu monitörün hali ne Yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar 2 gün önce monitör geldi berbat haldeydi kutusu aldım eve gittim açtım yüksek ayarınla ilgili parça arızalı ayakları çizikler içinden ekranda mavi leke var ölü piksel var yani her türlü arızadan var 0 aldık gelen ürün bu halde nasıl olur bilmiyorum iade ettim değiştirip yenisi...
  6. N

Ne olduğunu bilen varmı

merhaba yeni monitör aldım açtım kurdum ve siyah ekrsn üzerinde mavi desen var sizce nedir ve iade değişim olurmu
  7. N

Kasa önerisi yapar mısınız

arkadaşlar b850 force anakart aldım kasa alıcam rgb fln takıntım yok sadece hava alışı iyi olsun temiz düzgün bişey
Geri