Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Ekran kartının alt kısmına fan takmam zararlı olur mu

Yakında 360 sıvı soğutma alacağım ve üstte ki fanlarım boşa çıkıyor onları da ekran kartının altında fan yuvası bulunuyor oraya takmayı planlıyorum tek sorun ekran kartıyla fan yuvasının arasında ki mesafe 2.8cm fanlarım 2.5cm yani ucu ucuna fanlarımla ekran kartının arasında ki mesafe sıfıra...
  2. M

Kablosuz router önerisi

Evimde oturma odasında modemim bulunuyor ve router almam gerekiyor ama asıl aradığım özellik , çocuk odasından oturma odasına kablosuz yani ana modeme herhangi bir kablo bağlantısı olmadan routeru wifi gibi bağlayarak bilgisayarımda kullanabilmek ve routerdan bilgisayara kablolu bağlanabilmek ...
  3. M

Amd ryzen 7 3700x overclock

Sistemim Asrock B550 pro4 Ryzen 7 3700x Soğutucum Amd wraith praism stok fan Crucial Ballistix sport 3000 MHz 8x2 Gigabyte 9060xt 16gb 2560x1440p monitör Sistemim bu şekilde oyunlarda ortalama 55-58 arası fps alıyorum (hikayeli yeni nesil oyunlar) işlemcimin hızı 3.6ghz’de çalışıyor amd...
  4. M

Ram overclock yapma

Sistemim; Asrock b550 pro4 İşlemcim ryzen 7 3700x Ram crucial ballistix sport Ram 2400-3000 MHz 2x8 Ekran kartı 9060xt 16gb Ramlarimi 3000 mhz’de kullanıyorum maksimum zaten 3000 ama overclock yaparak 3200 yapabilir miyim AM4 sistemler için 3200 ideal diyorlar sizce yapmaya riske girmeye değer...
  5. M

Ekran kartım 4.0’a porta oturmuyor

Yakın zamanda gigabyte 9060xt 16 gb modelini aldım anakartta ki PCI 3.0’a oturuyor ama 4.0 portuna oturmuyor kart kendini sağ taraf kitliyor çünkü sağ taraf oturuyor ama sol tarafın pinleri gözüküyor oturmadığından eminim o yüzden 3.0’da kullanmak zorunda kalıyorum performans olarak kayıp yaşıyorum
  6. M

Darboğaz yapar mı ????

Asrock b550 pro4 anakart 16gb crucial ballistix sport ram Ryzen 7 3700x Gigabyte gaming 9060xt 16gb 2k monitör Darboğaz yapar mı ?
  7. M

AMD ekran kartları için oyun optimize etme

Yakın zamanda Amd 9060xt 16gb modelini satın aldım ve ilk Nvidia dışında bi ekran kartı deneyimim oldu uzatmadan konuya geçeyim FC25 Forza Horizon 5 RDR2 Gibi oyunlarda fps drop sorunları yaşadım ve çözdüm yaşayan arkadaşlar için öneride bulunmak istedim 1-Öncelikle zaten hiç bilmeyenler...
  8. M

CPU ve DRAM kırmızı yanıyor

Asrock b550 pro4 Crucial ballistix sport ram 2400-3000 mhz 16 gb Ryzen 7 3700x Kioxia g2 pro Her şey yeni ekran kartımı takmak istememle başladı m2’yi yuvasından çıkarıp başka yuvaya taktım ve sürekli biosa atmaya başladı eski yuvasına taktım ve kontrol etmek için eski ekran kartımı taktım...
  9. M

Gigabyte’mı - Sapphire’mi

Gigabyte Rx 9060xt 16gb https://amzn.eu/d/hB7r0gY Sapphire pure Rx 9060xt 16gb https://amzn.eu/d/fuvT7gx Sapphire pulse Rx 9060xt 16gb https://amzn.eu/d/0FvgfQP Bu kartlardan hangilerini tercih etmeliyim Sapphire’i bir kanal çok tercih etmeyin diyordu onun için kararsız kaldım , konudan ayrı...
  10. M

Egzoz fan senkronize sorunu

Asrock b550 pro4 Rajintek ponos ultra Rajintek fanları - 4 adet (argb) Gamepower eski kasamdan kalan fanlar - 4 adet (argb) Rajintek argb -pwm kontrolcü +8port Eski kasamdan Gamepower fanlarımı yeni kasama taktım 3 fanım sorunsuz bi şekilde kontrolcüye veya anakarta taktığım zaman kontrol...
  11. M

Çözüldü✓ Ryzen 7 3700x overclock

Amd ryzen 7 3700x işlemcim var ve overvlock yapmak istiyorum hiç bir bilgim yok araştırdım ve voltaj ve frekans ayarlarını yapmam gerekiyormuş ama işlemciyi yakma ihtimalim olduğu için sormak istedim Not; bilgin yoksa yapma demeyin lütfen işlemci frekansım düşük olduğu için darboğaz yaptığını...
Geri