Arama sonuçları: *

1. nurullahblc66

Oled monitör başlangıç ayarlar v.s

Arkadaşlar yolunu gözlediğim, selvi boylum al yazmalım eve ulaşmış akşam kurulumunu yapacağım. kurulumda yapılması önerilen / yapılmalı dediğiniz ayar v.s var ise tavsiyelere açığım. Model samsung g6 oled 500hz
  2. nurullahblc66

Monster abda 20.4 garip klavye problemi

hayırlı cumalar arklar. laptobun klavyesinde garip bir problem var. laptobu ilk açtığımda sanki bozuk gibi algılamıyor. her bir tuşu 5-10 kez bastıktan sonda algılamaya başlıyor. sonrasında bir sıkıntı olmuyor. bunun nedenini / çözümünü bilen var mıdır ?
  3. nurullahblc66

Yardım OLED monitör önerisi 2K- 240HZ

Bütçe: 30.000-40.000 arası. taksit fazlaysa 40 k ya çıkabilirim 3 taksit v.s ise 30 k ideal. Başlıkta belirttiğim gibi bir OLED panel önerisi istiyorum. Şu an yoğun olduğumdan ayrıntılı bakamıyorum. Link veya model numarası olarak önerilere açığım. Kaliteli / OLED'e yakın diyebileceğiniz IPS...
  4. nurullahblc66

Oto yedek dolandırıcılarını içeri almışlar

Operasyon yapılmış. Burada da link atıyordu birkaç nedüğü belirsiz.
  5. nurullahblc66

Yardım Bu oled monitör alınır mı ? alternatifi var mıdır

Gezinirken samsung'un sitesini bir kontrol edeyim dedim, bu ürüne stok geldiğini gördüm. Sizce bu fiyata alınır mı daha iyi taksitli alternatifler varsa açığım?
  6. nurullahblc66

❌İndirim Bitti! 9070 32 ram 7500f 53.8K

Arama yerinden düz 9070 yazıp altta çıkan 2 sistemden ucuz olanı özelleştirme yapınca bu alınabiliyor arkadaşlar almayı planlayan varsa duyrulur. Notlar: *9070xt ile 60K *Sepete ekleyince otomatik olarak Piyasaya göre çok çok daha iyi bir PSU ekliyor. 9070 xt ile bile mantıklı bence :
  7. nurullahblc66

Bilgisayar Mühendisliği / mühendis fakülteleri Yüksek Lisans Bilim Sınavı Nasıl?

Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm, çevreme sordum buradan da bir konu açıp belki yapan arkadaşlar varsa diye bilgi alayım dedim. Öylesine(biraz da baba baskısıyla :D ) ALES'e girmiştim. 92 almışım. Bugün gezinirken babam neden Yüksek Lisans'a başvurmuyorsun dedi bana da mantıklı geldi ve...
  8. nurullahblc66

GOODRAM 16GB 6000mhz cl30 ram sepette 8.039 TL OEM paketlerde %15 indirim.

Vatanda kampanya var arkadaşlar. OEM paketlerde de %15 indirim var https://www.vatanbilgisayar.com/secili-bilgisayar-parcalarinda-webe-ozel-fiyatlar?stk=true
  9. nurullahblc66

ASUS 2026'DA RAM ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

Evet ASUS 2026 yılının icinde RAM Üretimine başlayacağını açıklamış. Sadece kullanıcılara satacakmış. Görüşleri alayım
  10. nurullahblc66

Nvidia ekran kartı üretimini 2026'da %40 azaltacakmış

Nvidia 2-3 gün önce bu şekilde bir açıklama yapmış. Görüşleri alayım:)
  11. nurullahblc66

Dostlar OLED mi almalıyım Yoksa IPS / VA mı

Dostlar selamlar, gelecek ay monitör almayı planlıyorum. Normalde aklımda samsung öğrenci indiriminden 20k civarına temizinden bi 2K OLED çekmek vardı ama OLED hakkında biraz araştırınca yanma sorunundan ötürü biraz soğudum diyebilirim. Daha önce telefon harici 2K ekran kullanmadığım için diğer...
  12. nurullahblc66

Sıkıca kavrayabileceğim bir mouse önerisi gerekli

Evet arkadaşlar, tam olarak yazdığım gibi büyük ve ele oturan bir mouse almayı planlıyorum. Şu an logi 402 kullanıyorum. el büyüklüğünden ötürü serçe parmak mouse pade sürtüyor, bunu istemiyorum. bütçe farketmez. önerilerden inceleyip gelecek ay alacağım. Öncelikler oyun oynanabilir olması...
  13. nurullahblc66

F/p OYUNCU / OFİS KOLTUĞU ÖNERİSİ

Arkadaşlar 140+ kg taşıyacak, 1.90 boy üzerine uygun oyuncu / ofis koltuğu arıyorum. Önerilere açığım. Günlük 4-5 saat kullanım oalcağından dayanıklı bir şey arıyorum. Şartları sağladığı sürece ne kadar ucuz o kadar iyi.
  14. nurullahblc66

32 GB RAM 7.579,36 TL

Tünaydınlar, böyle bir şey karşıma çıktı, sitenin güvenilirliği hakkında çok bilgim yok. Bilen varsa değerlendirilebilir...
  15. nurullahblc66

RAM fiyatlarının sonu ne olacak?

Arkadaşlar gördüğünüz üzere 1.5 aylık bir zaman diliminde RAM fiyatları 100-120 dolar bandından 350'lere çıkmış durumda ve duracak gibi görünmüyor. Duyumlara göre NVIDIA ve AMD de bu sıkıntıdan ötürü bütçe gaming ekran kartlarının üretimini durduracakmış.(ti ve xt olmayanlar) Yabancı tech...
  16. nurullahblc66

10 k altı tercihen A-B+ tier 750W-850W PSU Önerisi

Daha öncesinde şehir dışında okumam ve sabit bir yerde olmadığımdan hep laptop kullandım ve sonunda daha sabit bir hayata başlayınca eve masaüstü aldım. meder v11 (yaklaşık 1 ay önce aldığımda fiyat 59.000 civarıydı ve taksit seçeneği olduğundan buradan aldım mecburen, kasa değişimi v.s...
Geri