Arama sonuçları: *

• Users: BPloxy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BPloxy

Nothing 3a pro alınır mı? islemcisi yeterlimi?

çok fazla telefon arastrırması yaptım nothing markasının tasarımını çok sevdiğim içim onun kulaklığını ear(a) aldım ve bir sorun olmadı gayet güzel simdi telefon olarak nothing 3apro almayı düsünüyorum alıp bir sıkıntı yasayan varmı veya kötü bir tarafı? ve fiyatları artarmı ben kulaklığı...
  2. BPloxy

HP-M24fw monitörüm ısınmadan açılmıyor ama?

1 yıl önce monitörüm kısa ayında 1-2 defa ekranı bir kısmı aydınlık bir kısamı karanlık kalmıstı kapat aç yapınca düzewlmisti bu yıl monitörün yanına buz dolabı geldi ve çok soğukta takılmaya basladı ve ekranımın artık açılması 5 dakikalara çıktı her gün artı ve artık saç kurutma makinesi...
  3. BPloxy

Wraith IEM kulaklık önerisi

Wraith in 3 kulaklığına baktım beğendim ama IEM kulaklık hakında çok az sey biliyorum masaüstü bilgisiayarımda ses kartı olup olmadığını bile bilmiyorum ses kartınında ne oılduğunu bilmiyorum ama bilgisayarımda 3.5 mm kulaklık girisi ve mikrofon girisi var beğendiğim 3 kulaklık var dedğimi gibi...
  4. BPloxy

2. el 500GB ssd takınca pc donuyor

merhaba 2. el dediğm yıllarca dis üstü bilgisayarda kulanılmıs 500 GB lık 5200rpm bir ssd vardı yavasladığı için değistirmistim diz üstündeki ssd yi masaüstü bilgisayarıma ubs ile bağladım tabi bu bağlamadan önce bir kaç ay hiç kulanılmadan durdu hataya geleyim bilgisayarı açarken ssd takılı ise...
Geri