Arama sonuçları: *

1. applebilgi1

İphone 14 pro max Işık patlaması cözümü ?

selamın aleyküm arkadaşlar iphone 14 pro max telefon aldım ışık patlama sorunu yoktu bi anda oldu anlamadım bende normalde dışarıda hicbir sıkıntı yok ama ışıgı görünce böyle yapıyor videoyu halletimde normal fotoğraf modunda vs böyle oldu bunu nasıl düzeltebilirim videodaki gibi oluyor
  2. applebilgi1

İphone 14 pro max pasaport kayıtlımı ?

arkadaşlar bugun 14 pro max aldım yurt dışı ama pasaport kayıtlı dedi bende emin olmak icin e devletten baktım kayıtlı cihaz yazıyor yani tr olmuş oluyor dimi Kaynak: Yolcu beraberi kaydedilen cihaz Durum : IMEI NUMARASI KAYITLI
  3. applebilgi1

İphone 16 vs iphone 14 pro max hangisi daha iyi ?

İphone 14 pro max mı daha iyi yoksa iphone 16 mı kamera video hangisi daha iyi ceker
  4. applebilgi1

3 Ocak 2026 Telefonlara ne vergisi geliyor ?

Arkdaşlar 3 Ocak 2026 telefonlara ne vergisi geliyor birde yüzde kac geliyor bilgisi olan varmı ?
  5. applebilgi1

Telefonlarda Zamlı Tarifeye ne zaman gecilicek ?

Telefonlarda Zamlı Tarifeye ne zaman gecilicek telefonlara bi zam gelicekmi yoksa standart mı kalıcak
  6. applebilgi1

İphone 16 Kamera kalitesini bozmayan lens önerisi ?

İphone 16 Kamera kalitesini bozmayan lens önerisi varmı cidden fp diyebiliceginiz
  7. applebilgi1

İphone 18 Serileri Sızdırıldımı ?

arkadaşlar İphone 18 Sızdırıldımı bilen varmı 2026 da cıkmıcak diyorlar sizce ne kadar doğru
  8. applebilgi1

İphone zam gelicekmi 2026 ?

2026 1 Ocak İphone Modellerine zam gelicek mi yoksa aynı fiyatlardan mı kalıcak ?
  9. applebilgi1

İphone Serisine Büyük zam gelebilir ?

İphone serisine 230/maliyet artışı türkiye fiyatlarını ikiye katlayabilir mi yılbaşının etkisi olur mu ?
  10. applebilgi1

Çözüldü✓ ARGB Kontrolcü önerisi ?

arkadaşlar bilgisayara led bağlamaya kalktıgım zaman 5v3 pin girişli bir ledi bu kontrolcüye bağlayabilirmiyim ışıkları çalışır mı...
  11. applebilgi1

Telefon Fiyatları düşüşte zam mı gelicek ?

arkadaşlar Telefon fiyatlarının çogu düşüşte hepsi zam mı gelicek ondan mı indiriyorlar ?
  12. applebilgi1

İphone 16 ve İphone 14 pro max Takas olur mu ?

arkadaşlar iphone 16 düz ile iphone 14 pro max takas olur mantıklımıdır?
  13. applebilgi1

Ekran Kartı icin argb slaveed kablo önerisi ?

arkadaşlar ekran kartıma takıcagım 2x8 slaveed kablo arıyorum argb olucak önerilerinizi bekliyorum
  14. applebilgi1

İphone fiyatları neden her yerde aynı degil ?

İphone Fiyatları neden aynı değil her yerde mesela vatanda 77 bin satılan cihaz carsıdaki telefoncuda 70 bine satılıyor her şeyi aynı kapalı kutu neden böyle sizce yorumlarınızı bekliyorum :)
  15. applebilgi1

Yılbaşında İphone Telefonlara zam varmı 2026 ?

Yılbaşında 2026 da TR YD Cihazlara zam varmı Apple ?
  16. applebilgi1

İphone 16 Düz Kamera Ayarı ?

selamın aleyküm arkadaşlar İphone 16 kamera ayarı nasıl yapılır fotoğraflar daha iyi cıkması icin
  17. applebilgi1

50K Hazır Sistem Önerileri ?

arkadaşlar 50k bütcem var hazır sistem önerebilir misiniz? fiyat performans olucak
  18. applebilgi1

60K Hazır Sistem Tavsiyesi

arkadaşlar 60k bütcem var nasıl bir oyuncu bilgisayarı alabilirim incehesap veya itopyadan
  19. applebilgi1

Bu Bilgisayar Alınır mı ?

selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle 2.el bi bilgisayar almayı düşünüyordumda sizce bu bilgisayar alınır mı düşünceleriniz nelerdir fiyatı 59 bin tl ?
  20. applebilgi1

Ekran kartım ne kadar eder ?

arkadaşlar ekran kartım ne kadar fikirlerinizi bekliyorum ? Asus dual gtx 1660 super 6 gb 192 bit
Geri