Arama sonuçları: *

• Users: Burak26
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

g300s veya steel 3 tavsiye

Arkadaşlar merhaba fps oyunları için 2 Mouse arasında kaldım şuan g300s var kullanıyorum ama steel 3üde çok duydum fikir verirseniz yada başka Mouse varsa önerirseniz sevinirim Bütçe 400 TL
  2. B

Sistem önerisi yardım

Arkadaslar herkese selamlar arkadaşım yeni yayıncılığa baslamak istiyor sadece kasa icin 4bin tl bütçeye sahip onericeginiz sistemleri bekliyoruz.
  3. B

Alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaslar merhaba YouTube veya farklı platformlarda yayın açmayı düşünüyorum webcam öneriniz varmı birde bu sekilde bir webcam gördüm kullananlar varmı?
  4. B

Dar boğaz mı her şey normal mi?

Arkadaşlar merhaba anlamadım bir konu var 2 farklı oyundan sizlere ekran görüntüsü aldım bir tanesi Battlefield Hardline diğeride online oyun olan zula, zulada bütün ayarlar yüksekte olsa dahi ekran kartından tam randıman alamıyorum battlefield de en yüksek grafiklerde onda normal ben mi...
  5. B

Arkadaş için 650tl oneri

Arkadaşlar merhaba arkadaşımın ekranı bozuldu ve bir ekran almak istiyor 650tl değerinde online oyun ve filim izlerken gözü yormuycak monitör önerilerinizi bekliyoruz.
  6. B

ses gelmiyor

arkadaşlar merhaba nvidia ekran kartımın ve biostar 450m anakartımın ses driverlerinde sorun yaşıyorum kasanın üzerinde bulunan jak çıkışlarını bu yüzden kullanamiyorum bios üzerinden hd ses desteğinide kapattim ama sorun devam ediyor sebebi ne olabilir.
  7. B

PC'nin hiç bir çıkışından ses alamıyorum

PC toplama ile alakalı olmayabilir ama diğer tarafta çözüm bulamadım kusura bakmayın. Arkadaşlar merhaba geçen ay yeni kasa topladım buzamana kadar displayport kablo ile Asus marka monitörümden ses alıyordum yeni 2+1 ses sistemi aldım ve hem kasanın hem monitörün ses çıkışından ses alamıyorum...
  8. B

Ses sorunu

Arkadaşlar merhaba geçen ay yeni kasa topladım buzamana kadar displayport kablo ile Asus marka monitörümden ses alıyordum yeni 2+1 ses sistemi aldım ve hem kasanın hem monitörün ses çıkışından ses alamıyorum sistemin jakini telefonuma takiyorum ses geliyor driverleri silip tekrar yükledim gene...
  9. B

GTX 1660 FPS

Arkadaşlar merhaba palit GTX 1660 oc ekran kartım ve Asus VP249QGR monitörüm var 144e 1ms ama nedense fps baktığımda 60fps gösteriyor sebebi ne olabilir g-syns yarı açık anlamadım yardımcı olabilicek varsa acil yardım lutfen
  10. B

300 TL Bütçeye klavye lazım

Arkadaşlar merhaba ışıklandırması olan mekanik oyunda macro atayabilicegim 300 tl den az fiyatta bir klavye varmidir destek olursanız sevinirim.
  11. B

2500 TL Bütçeye Laptop öneri lütfen

Arkadaşlar 2400 civarı 0 laptop arıyorum okul için kullanıcam arada ufak kardeşim oyun oynar lenovo marka olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum.
  12. B

Monitör ölü piksel

arkadaşlar merhaba 1 haftadır 144 hz 24 inç 1ms monitör fiyatlarını özelliklerini araştırıyorum gezmediğim site kalmadı bütçem 1300 ile 1500 tl arası Ölü piksel garantisi veren firma bulamadım yorumlara bakıyorum kimine ölü piksel cıkmış kimine çıkmamış yani tamamen şans 3000 tl fiyatındaki...
  13. B

Palit Ekran kartı değişimi

Arkadaşlar merhaba kasa topladığım sitede inno3d marka ekran kartı stokta kalmamış ufak bir fark ile palit markasını almayi düşünüyorum Marka değiştiği için özellik farkı yada eksikliği varmı int çok fazla bilgi edinemedim bilgi verirseniz sevinirim.birde 2 ekran kartında öç oluyormu ?
  14. B

Monitör tavsiye

Arkadaşlar merhaba 144 Hz free sync yada g-sync ekran tavsilerinizi istiyorum Max 1400tl tutarında kendim AOC marka buldum ama kaliteli mıdır Alınır mı? tavsiyelerinizi bekliyorum. AOC 24G2U 24 inc 144 Hz 1ms FreeSync Oyuncu Monitörü(Ölü Pixel)
  15. B

Monitör tavsiye elutfen

Arkadaşlar Max 1400 daha uygunu da olur tabi 144 Hz fre- sync yada g-sync (g-sync zor ama) Özelliği olan bir monitör birtane buldum ama iyi bir marka mıdır? AOC 24G2U 24 inc 144 Hz 1ms FreeSync Oyuncu Monitörü(Ölü Pixel)
  16. B

Anakart öneri

Arkadaşlar merhaba daha öncesinde sizlerden gelen tavsiler üzerine görüntüde olan kasayı yapmıştım ama anakart firması hakkında bilgi istiyorum ve diğer 450 anakartlardan çok fazla eksiklik yasarmiyim ve bu fiyat uygunmu başka site tavsiyeniz varmıdır birde ram manuel soğutmalı bilgisi olduğunu...
  17. B

Daha iyisi olurmu neleri değistirmeliyim

Gigabyte b365M H anakart . ‌İntel i3 9100f işlemci.yerine ne önerirsiniz? ‌Asus radeon rx580 8gb 256bit yada arez RX 580 8 GB 256 bit ekran kartı.
Geri