Arama sonuçları: *

• Users: İbrahim-k
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

Yardım 8000 TL’ye kadar monitör tavsiyesi yardım

Arkadaşlar 2K ya da full HD monitör bakıyorum 7 bin 8000 TL aralığında M2 işlemcili Mac mini de kullanacağım şimdilik Mac mini nin desteklediği Euro track resident Evil gibi oyunları oynuyorum YouTube’dan video seyrediyorum aynı zamanda tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. İ

Yardım Gigabyte G25F2A Monitör 6099 TL

Değerli arkadaşlar bu fiyat aralığında 6000 TL civarları bu monitörden daha iyi bir seçenek mevcut mu sinerji bilgisayar YouTube kanalında incelemiş ve frekans TV geçenlerde satın alıp incelemiş daha önce yeni almış olduğum 2025 model VİEVSonlc VX2757 2K pro monitörü kullandım iki ay boyunca HDR...
  3. İ

Yardım AOC 2026 MODEL monitör yardım tavsiye

Arkadaşlar monitör arıyorum 27 inç aslında 2K olmasını isterim ama 2K bu fiyat aralıklarında düzgün bir şey var mıdır bilmiyorum özellikle 2026 model olmasından dolayı bunu tercih etmek istiyorum bu ürün 2026 model olarak AOC nin Türkiye’ye ilk gelen monitörlerinden tavsiyelerinizi bekliyorum bu...
  4. İ

Yardım Monitör renklerde patlama sorunu

Değerli arkadaşlar Mac mini M2 PC’de renk patlama sorunu yaşıyorum YouTube Safari’den videolarda viewsonic vx2757 2k pro monitöre HDMI kablo ile bağlı genel sRGB PROFİLİNDE SORUN YOK FAKAT RENKLER ÇOK KIRMIZIMSI ÇOK DOYGUN BUNDAN DOLAYI BU PROFİLİ BEĞENMİYORUM diğer Profillerin tamamında ve...
  5. İ

Yardım Türk telekom modem güncelleme

Arkadaşlar tplink vc220g3u Türk telekom modemi nasıl güncelleyebilirim TurkNet kullanıyorum Türk telekom altyapısında VDSL olarak Türk telekom kendisi otomatik güncellediği konusunda bilgiler mevcut fakat Türk telekom altyapısında TurkNet‘ten kullanırken de otomatik güncelleme geliyor mudur...
  6. İ

Yardım Zayxel ex3501-t0 çilesi hata bende mi

Allah aşkına şunun ne olduğunu bilen var mı hiçbir yerde modem router ne olduğu anlaşılır şekilde hiçbir bilgi yok ikinci el modem diye aldım yeni nesil 2025 üretim bir ağ ürünü Türk telekom altyapısı kullanıyorum TurkNet üzerinden 87 Mb’e kadar bu ürünü çalıştıramadım fiber bizim buralarda...
  7. İ

Yardım Türk telekom modem yardım

Arkadaşlar Zayxel ex3501-t0 modem ikinci el olarak aldım yeni nesil bir modem 2025 yılında üretilmiş Wi-Fi 6 destekli fakat VDSL internet kullanıyorum Turknet Türk telekom altyapısından bunu bir türlü çalıştıramadım WAN kablosu bağlı değil şeklinde uyarı veriyor araştırmalarıma göre VDSL‘i...
  8. İ

Yardım RTX 5060 Asus bilgisayar kampanyada

Arkadaşlar RTX 5060 ekran kartlı başka hiçbir markada bu fiyata muhtemelen yok ne dersiniz neden fiyatı uygun eksi tarafları mı var kullanan arkadaşlar mevcut ise ya da hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirmesi rica olunur...
  9. İ

Vatan rtx 5070 51.670 tl acil

Değerli arkadaşlar şu anda 51.000 küsür TL vatanda rtxX 5070 sistem kampanyada 54.000 TL idi birkaç gündür geçenlerde bir arkadaş 50.000 TL’ye 5070 sistemler vardı süper Kasım indirimlerinde vesaire demişti hala bulunabiliyor eğer gerçekten bulunmayacak süper bir fiyat ise almak istiyorum...
  10. İ

Yardım Keenetıc kn3610 ve kn3611 modem yardım

Arkadaşlar kn3610 modeli sanırım 2023 model bir arkadaş 3250 TL’ye sıfır almış hiç kullanmamış faturalı vesaire 2500 TL’ye satacak sıfırı 3500 TL görünüyor şu an en son çıkan ise kn3611 yanılmıyorsam 4500 TL civarlarında bir önceki çıkan kn3610 olanı 2500 TL’ye alırsan yeni çıkan arasında çok...
  11. İ

Yardım Türk telekom sitesinden modem almak

Arkadaşlar merhaba Türk telekom sitesinden modem almak istiyorum orada dört adet 1620 TL’lik Wi-Fi 6 modem mevcut TP link Zayxel ZTE ve Huawei bu dört modemin de fiyatı aynı 1620 TL hepsi de Wi-Fi 6 destekli bunlardan hangisini önerirsiniz tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
  12. İ

Yardım Wi-Fi 6 modem yardım

Selamlar arkadaşlarTenda v15 wi fi 6 modem kullanan var mı diğer markalarda %70 daha pahalı ortalama Wi-Fi 6 olarak Tenda v15 2300 TL civarlarında TP link Archer vx1800v 3750 TL Keenetic 3611 4500 TL civarlarında her üçü de Wi-Fi 6 arada bu kadar fiyat farkları olduğundan dolayı kararsız kaldım...
  13. İ

Yardım VDSL fiber modem tavsiye

Arkadaşlar Wi-Fi 6 veya 7 destekli bir modem arıyorum router düşünmüyorum 87 Mb’e kadar destekleyen bir altyapıda TurkNet sağlayıcı tarafından internet kullanıyorum VDSL olarak mümkün olduğunca şunlara dikkat ediyorum en son model fiyat performans mesela 2025’te üretilmiş model yılı 2024 de...
  14. İ

Yardım Wi-Fi 6 veya Wi-Fi 7 modem tavsiye

Arkadaşlar Wi-Fi 7 veya Wi-Fi 6 modem tavsiyesi rica ediyorum kendi kendini otomatik güncelleyen arayüzünden hiç uğraşmadan direk güncelleme seçeneği bulunan yazılım güncellemesi tavsiyeleriniz için teşekkürler
  15. İ

Yardım Geforce now hediye kodu yardım

Arkadaşlar bir günlük tanımlanan geforce now performance kodunu aktifleştirmiyorum hata veriyor bu sorunla karşılaşan ve sorunu çözen oldu mu desteginiz için çok teşekkürler
  16. İ

Yardım ETS 2 dil değişimi yardım

Arkadaşlar selamlar Euro truck Simulator 2 dil ayarlarını bir türlü bulamadım yardımlarınızı rica ediyoruz not geforce now platformunda deneme yapıyorum oyunda direk İngilizce olarak açılıyor ama bilgisayarda da bu oyunu oynuyorum Türkçe dilinde bilgisayardan bakıp geforce now uygulamasında dil...
  17. İ

Vatan rtx 5060 39.000 TL sistem yardım

selam arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum fakat wifi Bluetooth nasıl oluyor bu tarz toplama sistemlerde bilgim olmadığı için soruyorum veya Wi-Fi Bluetooth olan bir sistem Önermenizi rica ediyorum https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  18. İ

Yardım Rtx 5060 erazer lenovo gaming bilgisayar seçimi

Arkadaşlar merhaba bu iki cihaz arasında kaldım her ikisi de rtx 5060 fakat erazer ekran kartı 115 watt olduğu net fakat Lenovo‘nun o konuda bir bilgiye ulaşamadım hangisi daha mantıklı aralarında aşırı fiyat farkı yok Lenovo‘nun ekranı daha iyi olduğu kanaatindeyim %100 SRGB BUNLARIN DIŞINDA DA...
  19. İ

Yardım Trendyol ACER nitro kampanya

Arkadaşlar bu ürün alınır mı Trendyol’da kampanyada farklı bir öneriniz var mı rtx 5050 - 5060 vs https://ty.gl/grvhnlqp47ser
  20. İ

Öneri Lisanslı windows 11 home oyun bilgisayarı yardım

Arkadaşlar merhaba direk windows 11 lisanslı olarak kurulu gelmesinden ötürü bu tarz bir ürün tercih etmek istiyorum daha iyi bir öneriniz olur mu oyun için alıyorum orijinalinde windows olması benim için önemli https://www.epey.com/laptop/erazer-scout-15-e1-md62765-r32.html
Geri