Arama sonuçları: *

• Users: enesskooc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. enesskooc

Arabanın Rotu tutmuyor yardım.

Merhaba clio 4 Marka aracımı aldıktan sonra sola çekiyor diye rot balans lastik takısı altında faaliyet gösteren bir dükkanda tamire verdim. Alt takımda iki parça değişti rota sokuldu ama araba düzelmedi halen çekiyordu tabi eskisi gibi değil. Tekrar götürdüm bir vida kasıyor dediler onu...
  2. enesskooc

Araç bakımında parça kalitesi, standartları önerilerinizi bekliyorum.

Ustalardan çektiğimiz nedir birbirimize yardımcı olalım :) Merhaba,Yeni bir araba aldım CLİO 4 Aracı alır almaz bakımlarını yaptırdım ama aklım triger bakımındaydı eski sahibi bilmiyordu ne zaman yaptırdığını bu sebeple yeniletme kararı aldım. 2 Servisten fiyat aldım birisi 11.000 Birisi 13.500...
  3. enesskooc

Araç lastiğinden anlayan varmı?

Merhaba babamın eski aracından kalma sadece 2 ay kullanılmış ve depoda duran Michelin Alpin A4 Marka model kış lastiğini yeni aldığım aracıma takmak nasip oldu. Lastik 2015 Tarihli ve geçenlerde taktırmaya götürdüğümde lastikçi değiştirmemi söyledi 2 ay kullanıldığını söyledim ama tarihi eski...
  4. enesskooc

Cam filminin böyle olması normalmi?

Merhaba cam filmi yaptırdım 4000 TL de para verdim çokmu bilmiyorum ama işçilik kötü gibi sizce ne yapayım başına gelen varmı değiştirtmelimiyim?
  5. enesskooc

Fifa 25 İndirimli nasıl alınır?

Merhaba her sene fifa alıyorum klasik şuanda epicte 1030 lira gibi bir fiyatı var sizce almalımıyım epicten yoksa daha büyük bir indirim gelirmi oyuna forumdaşlarım teşekkürler. Birde atıyorum epic üzerinden daha uyguna veyahut başka platformdan daha uyguna getirme şansım varmı bilgilendiriseniz...
  6. enesskooc

Aula F75 Kullanım yardımı lütfen.

Merhaba Klavye bugün geldi bi kaç sorum olacak. Ses tekerleği ledleri ayarlıyor bassamda vb değişikllik olmuyor ses moduna nasıl geçecek bu Şarjını nasıl takip edebilirim bir gösterge var ama fullde gibi hep. şarj ederken kabloyu takınca 2.4 modundan çıkarıyorum kablolu modda kullanıyorum bu...
  7. enesskooc

Ajazz AJ099- Ajazz AJ159PRO Görsel Karşılaştırma!

Evet herkes pro ile apex modellerini karşılaştırıyor, bende ikinci elden alacak olan arkadaşlar için AJ099-AJ159 PRO Modellerinin fiziksel görüntülerini yüklemek istiyorum. İkinci elden alışveriş yapacak arkadaşlarımızın işine yarar umarım.
  8. enesskooc

Display port kablom kırıldı yardım

Merhaba monitör ayağını değiştirirken istemeden display port kablomu kırdım tamir ettim ama 75 hz de kaldı 144 veremedi tekrar denediğimde 60 a düştü :( Yeni model almak istiyorum uzun bişey lazım linki ekliyorum link bu kablo iş görürmü pek anlamam bu ara bütçem sınırlı bi darbede kablo vurdu.
  9. enesskooc

Sizce hangi ajazz mouse?

Evet ajazz mouse alacağım yurt dışından docklu olması cezbetti özellikleri zaten en üst seviyede Türkiye de satılan en yakın mualin yârı fiyatında 🤣 görseli ekliyorum 8k dongle için 200 tl fazladan vermeye değer mi sizce.
  10. enesskooc

Bu monitör alınır mı??

Merhaba itopya indirimlerde gözüme çarptı alınır mı?? Teşekkürler. https://www.itopya.com/msi-245-mag-256f-180hz-1ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584
  11. enesskooc

sistemi alıyoruz varmıdır öneriniz?

Merhaba bu sistemi revize ederek toparladık. İleride direk kartı çıkarıp 4080 takıp yanıma ramden ilave edecek şekilde tasarladık. Ekran görüntüsü paylaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
  12. enesskooc

PcHot v2 alınır mı??

https://bit.ly/PCHGoHotV2 Merhaba bu sistem alınır mı? fiyat avantajı bitmesine rağmen.
  13. enesskooc

Hawk Koltuk amortisör sorunu.

Merhaba hawk fab v4 koltuğum eskiden ara sıra şu sıralar her oturduğumda 30 dakika sonra kademe kademe kendini aşşağı bırakıyor. Hawkla iletişime geçtim sağolsunlar 10 gün kalmasına rağmen garantinin amortisör gönderdiklerini ilettiler değiştiriceceğim bakalım. Lakin sorun amortisordenmi bilemedim.
  14. enesskooc

1500-2500 TL Klavye önerisi olan varmı?

Merhaba 4 yıldır gamepower saber rgb red sw kullanıyorum ve hiçbir sorunu olmamasına rağmen değiştirmek istiyorum (hiç arıza yapmıyor meret sıkıldım). Gelişen teknolojiyle daha tok sesli ve wirelles modeller üretildi onlar ilgimi çekiyor. Bütçem başlıkta yazılı çok önerilen modeller varsa üstüne...
  15. enesskooc

Pc Hocası sistem sorunu yardım!

Merhaba yeni aldığım sistemde böyle bir sorun var pc hocasının nv3 ekleyelerek aldım. Amd kart aldığıma pişman etti https://disk.yandex.com.tr/i/6vyzUAFFDm_c_Q
  16. enesskooc

Hazır sistem tavsiyesi olan?

Evet arkadaşlar hazır sistem öneriniz varmı? Am5 İstiyorum ömür açısından 4060 veya 4060Ti 16 GB olabilir (amd düşünmüyorum) tek slot 16 gb ram olabilir bütçe olunca arttırım. İşlemciler hakkımda hiç bir bilgim yok en son 5600 de kaldım. Bütçe 30K₺ eksi olabilir illa doldurmamız gerekmiyor +...
  17. enesskooc

YD İphone alınır mı??

Merhaba yurt içi iphone 13 sahibiyim telefoncu arkadaşım fiziki çift sim iphone 15 pro max vereyim diyor seneye 8. Aya kadar açıkmış devamında da cuzi ücretle yılı doldurturuz dedi gelmiş herhalde geçici uzatma mevzusu. İstediği ücret 14.000 lira bana değer gibi geldi benim cihazın ekranı 60fps...
  18. enesskooc

Yardım Xbox kontrolcü sorunu!

Merhaba, Xbox controller sipariş verdim ama bilgisayarımda bluetooth yok. Dongle aldım pazartesi gelir kol ise birazdan gelir. Direk kabloyla bağlayarak kullanma şansım varmı bu kolda? Teşekkürler
  19. enesskooc

XBOX Game pass oyun lazım?

Merhabalar Fifa 24 Geldi diye xbox game pass aldım 1 aylık. Platform içinde bi gezindim ac serisi gözüme çarptı varmıdır başka oyun önerisi olan.
  20. enesskooc

Temu ilk alışveriş yardım.

Beyler spor ürünleri için tercih edeceğim siteyi yeni üyeyim nasıldır site güvenilir mi?? İlk indirim kodu falan varmısır yardımlarınızı bekliyorum.
Top Bottom