Arama sonuçları: *

• Users: acmelih
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

B450M Plus Gaming 2x16 Ram Tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar, 2x8'den 2x16'ya yükselticem. Ramde nelere bakılır bir fikrim yok. Hbden 2 tane ram buldum. Farklı önerileriniz varsa bekliyorum. Hangisini almalıyım? https://www.hepsiburada.com/g-skill-ripjawsv-32gb-2x16gb-3600mhz-ddr4-ram-f4-3600c18d-32gvk-pm-HB00000QN0OB...
  2. A

R5 3600'dan yükseltme

Selamlar TUF-B450M plus Gaming anakartım var. 3600'ü yükseltmeyi düşünüyorum. Ekran kartı 5600xtx. Ryzen 5 5600'a yükseltmeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz ...
  3. A

DA-2 Sistemini Upgrade Etmek İstiyorum

2020'de aldığım DA-2 Sistemini upgrade etmek istiyorum. 2K Monitör var o yüzden 2k oynatacak şekilde dizebiliriz. Açıkçası bu upgrade işlerine nasıl başlanır önce ne alınır pek bir bilgim de yok. Yükseltmek mantıklı mı yoksa hazır sistemlerden mi tercih etmeliyim o konuda da şüphelerim var...
  4. A

Da2 Kapanma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, DA2 yi alalı 1 ayı geçti. Bendeki sıkıntı şöyle Operada dolaşırken sekmeler arası geçişte bilgisayar takılıyor, ekran kararıyor, bazen res atıyor bazen atmıyor ben atmak zorunda kalıyorum. Oyunlarda falan hiçbir sıkıntım yok gayet iyi fps değerleri alıyorum sıcaklıklar gayet...
  5. A

DA-Sistem2 fanlarında sorun mu var? Nasıl çözerim?

Evet arkadaşlar ilk gün anakart yükseltip siparişini verdiğim sistem geldi. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Bir sorum var biosta fanın teki hiç çalışmıyor gözüküyor diğeri de stabil değil. Bir sıkıntı mı var yoksa normal mi ?
  6. A

İtopya Da2 Kargo Problemi

Arkadaşlar selamlar herkese, sistemi ilk gün özelliştirmeli ve monitörlü şekilde sipariş vermiştim. Dün akşam saat 6 civarı mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. Fakat kargo takibinde hiçbir şey yazmıyordu. Sabah 9 gibi aradım ups'i dediler ki henüz siparişiniz kargoya teslim...
  7. A

Sistemi mağazadan alma

Arkadaşlar sistemi dün gece yarısında da2 sipariş verdim anakartı yükselterek. Mail falan attım ama cevap verilmiyor. Sistemi yarın gidip mağazadan alabilir miyim? kargo beklemek istemiyorum
  8. A

100 tl civarı klavye

Arkadaşlar selam. Uzun zaman sonra laptoptan masaüstüne geçiş yapıyorum. Sistemde bütçeyi açtığım için çok az para ayırabildim. Ne önerirsiniz bana hiç fikrim yok. Rgb mekanik önemli değil benim için ama multimedya tuşları olursa iyi olur.
  9. A

Da2 sisteminin yanına monitör

Arkadaşlar selam sistemin yanında asus 75 hz 1 ms monitör 800 liraya geliyor. Fiyatı iyi midir değer mi Yoksa dışardan daha iyisi bulunur mu ?
  10. A

Da Sistem 2 Anakart Yükseltmesi

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese 200 tl daha verip Asus Tuf modelini almak mantıklı mı ?
  11. A

Aquaris 5AN Ekran Kartı Seçimi

Arkadaşlar selam hepinize Aquaris 5AN yi aşağıdaki gibi özelleştirip almayı düşünüyorum. Ekran kartı INNO 1660s tükenmiş PALİT 1660s de OC yazıyor. Çok bir şey farkeder mi pek anlamıyorum bu işlerden.
  12. A

Teknobiyotik P2.5

Arkadaşlar sistem hakkında ne düşünüyorsunuz. 6000 TL eder mi ? https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p2-5-oyuncu-bilgisayari.html
Geri