Arama sonuçları: *

1. B

Kasa Arıyorum yardım lazım

Gamebooster kasa klullanıyorum ve çok ufak gelmeye başladı palit 3080var ve sycthe fuma 3 cpu fanı var kasanın içi hava alaıyor ve ısınma yapıyor 3k bandında kasa önerileriniz var mı? estetik olarak güzel olması ve 4 fanın üzerinde olmasını tercih ederim 4 fana ekstra olarak 3 fan daha...
  2. B

Aerocool P500C kasa için fan önerisi

Aerocool P500C kasa alacağım içine ekstra 3 adet daha fan takmak istiyorum fakat aerocool marka olsrak bulamadım aynısından şundan buldum sıkıntı yaşar mıyım...
  3. B

Bu kasayı almayı düşünüyorum önerir misiniz ve satıcı güvenilir midir acaba?

https://www.maksimumbilgisayar.com/urun/aerocool-ae-p500c-bk-4x12cm-mirror-a-rgb-fanli-panoramik-tempered-panel-atx?ref=akakce&v=1.33.5 Kasa bu aerocool olması ve fiyatının uygun olması cazip geldi fakat satıcı güvenilir midir acaba ve bu fiyat bandında önerebileceğiniz kasa var mı ATX Anakart...
  4. B

2 tb SATA ssd almayı düşünüyorum öneri lazım

Ek iş olarak düğün ve sünnet gibi cemiyetlerde kameramanı yapıyorum ve kayıtları 1 sene boyunca bilgisayarımda saklıyorum. Bundan önce 2 tane hdd çöpe attım hayliyle içindeki görüntüler de gitti bu sorundan kurtulmak için 2 tb sata ssd düşündüm f/p önerileriniz var mıdır? Ayriyeten montaj vs...
  5. B

Dizi amaçlı laptop arıyorum

Dostlar merhaba genel amacı dizi izlemek olan bir laptop arıyorum bir akrabam için benden istediği özellikler şu şekilde: 18" ekran istiyor ve 1080p olması gerekiyor taksitle alacağı için mümkünse vade farkı olayacak şekilde istiyor fiyat olarak 25-30k civarı maksimum verebileceğini söyledi uzun...
  6. B

SolidWORKS öğrenmek için hangisi mantıklı?

SolidWORKS de kendimi geliştirmek istiyorum makine mühendisliği mezunuyum online kurs almayı düşünüyorum fakat iki platform arasında kaldım öneriniz nedir? Sorbil veya Udemy. İkisi de bitince sertifika veriyor uluslararası fakat sorbil daha uygun fiyat olarak daha önce kullanan ya da bilgisi...
  7. B

USB çoklayıcı almak istiyorum önerileriniz nelerdir?

USB çoklayıcıyı genel olarak klavye fare kulaklık için kullanmayı planlıyorum çok fazla gecikme yapar mı? 5 slot olsa yeterlidir benim için tavsiyelerinizi bekliyorum
  8. B

Isı Transferi Dersinden anlayan var mı acil yardım gerekli

Üniversitede ısı transferi dersini tek çift sınavı ile alacağım fakat çıkmış soruları çözemiyorum yardımcı olabilecek var mı?
  9. B

Steam Girdisi kaydedilmiyor

ETS 2 oynamak istiyorum ve steam girdisi olarak daha önceden de kullandığım bir topluluk ayarı vardı ve gayet memnun bir şekilde kullanıyordu fakat ETS2 ye gelen bir güncellemeden sonra tekrar başlamak istediğimde steam girdisini istediğim topluluk ayarına ayarladıktan sonra oyuna girdiğim zaman...
  10. B

Anakart aldıktan sonra bios güncellemesi yapmalı mıyım?

B450M S2H anakart kullanmaktaydım 2 gün önce ASRock x570 Pro4 modelini satın aldım şu an ryzen 5 5600 ile kullanmaktayım fakat oyun oynarken sistem aniden güç keser gibi kapanıyor ve açılıyor. Acaba bios güncellemesi yapsam düzelir mi ve anakart sitesinde it requires to update the BIOS with...
  11. B

Yardım Bilgisayarımı geliştirmek için takas düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Elimde ryzen 5 2600x işlemci var ve artık eskidiği için değişmeyi düşündüm. Marketplace üzerinden bir kişi ile görüştüm elinde sıfır ryzen 5 5600 olduğunu ve takasla 2800 tl ye bırakabileceğini söyledi. Aynı adamda x570 anakart da mevcut asus prime x570 pro modeli, bu anakart için de gigabyte...
  12. B

Spotify listelerimi nasıl dışa aktarabilirim?

Uzun bir süredir spotify kullanıyorum en son zamnlardan sonra yt music'e geçmeye kadar verdim fakat playlistleri tek tek oluşturmakla uğraşmak istemiyorum. Bunun kolay bir yolu var mıdır?
  13. B

Akıllı saat önerisi lazım

1500 TL Ye kadar akıllı saat arıyorum. Arama, gelen bildirimleri görüntüleme gibi özellikleri olursa çok iyi olur. Pili de 2 3 gün dayanırsa işimi görür. Teşekkür ederim şimdiden
  14. B

Tek el kullanım klavye istiyorum öneri lazım

700 ila 1000 tl arası bütçem var tek elle kullanım için klavye istiyorum oyun vs oynarken öneri lazım ama bilindik markalardan bir şey göremedim maalesef. Örnek olarak...
  15. B

Klavye önerisi lazım arkadaşlar

Bütçem 300 ile 600 arası red switch olursa mekanik olabilir yoksa mekanik istemiyorum sesinden dolayı. RGB olursa güzel olur.
  16. B

Realme C25S Hafıza sorunu

Daha yeni alınmış bir telefon olmasına rağmen 64 GB hafıza dolu gözüküyor. Telefonu bir kere resetledim yer açıldı fakat 2 ay sonra tekrardan dolu gözüküyor. ayarlardan baktığım zaman ise diğer adı altında 40 gb dosya gözüküyor bunun bir çözümü yok m? Whatsapp falan kullanamıyprum depolama dolu...
  17. B

Kullanılabilir ram 8gb gözüküyor??

Bilgisayarımda 8x2 16gb ram var fakat bu gün görev yöneticisinden baktığımda donanıma ayrılmış bellek 8.1 GB gözüküyor ve oyunlarda performansım azalıyor bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltirim kafayı yicem yoksa
  18. B

Klavyemde basmayan tuşlar var yardım eder misiniz?

Monster abra a5 v13.2 laptopum var. Uzun süredir temizlememiştim. Temizlemek için söktüm ve termal macununu yenileyip eksiksiz bir şekilde geri topladım. (İlk defa yaptığım bir işlem değil tecrübem var). Fakat sorum şu bilgisayarı açmadan önce klavyedeki bütün tuşlar çalışıyordu. Şu an (W E T F...
  19. B

Headset arıyorum yardımcı olur musunuz?

400 TL bütçem var pc de oyun için kullanacapım 7ç1 kulaklık arıyorum yardımcı olur musunuz?
  20. B

Kulak üstü kulaklık arıyorum

600-800 TL bandında bütçem var. Telefonda müzik dinlemek, film izlemek vb. Yani gündelik aktiviteler için kulaküstü kulaklık arıyorum. Mümkünse kulağı tamamen saracak şekilde olsun. Eğer yoksa kulaküstü silikon olmayacak şekilde kulakiçi de olabilir. Edit:kablosuz olmasını istiyorum.
Geri