Arama sonuçları: *

• Users: Metehann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Mousepad için fikir önerisi

Merhabalar ben mousepad araştırıyorum ama çok fazla bilgim yok controlnü speedmi balance olanınımı alsam karar veremedim genellikle fps oyunları cs veya valorant ağırlıklı oynuyorum rank kasma felan ciddiye alıyorum o yüzden bi fikir danışmak istedim steelseries mousepad bakıyorum daha önce de...
  2. M

Pc sistemi hakkında yardım

Merhabalar ben yaklaşık 5-6 sene önce da-g2 sistemi almıştım ama şuan eskidi çok işime yaramıyor rx570 ekran kartı ve 2600 işlemcisi var o yüzden yeterli olmuyor bir tanıdıktan toplama kasa alıcam sistem özelliklerini aşağı yazıyorum 20 bin tl ye alıcam satan arkadaşta alalı çok olmamış 1.5 sene...
  3. M

12-15 bin tl bandı arası sistem tavsiyesi lütfen

Merhabalar 12-15 bin tl civarı felan pc önerisi yapabilir misiniz acaba kulaklık mouse monitör vs hiç bir şey yok daha onlar da alınacağından dolayı fiyat düşük tutabilirsek çok iyi olur teşekkürler şimdiden önerileriniz için.
  4. M

arctis7+ ses ayarı sorunu

merhabalar daha yeni arctis7+ aldım ama ayarlarını bir türlü yapamadım steelseries gg programını ındırdım ekolayzer ayarlarını felan değiştirdim biraz ama yinede istediğim gibi olmadı hem ses sekiyor biraz hemde odada biri konuştuğu zaman onun sesını cok fazla algılıyor dc de krisp actım yinede...
  5. M

yeni monitörde ekran gelmiyor

donanım arşivi tavsiyesi vg249r1q monıtor aldım bugun geldı pc ye taktım ama pc algılamıyor nedense kac saattır bakıyorum bulamadım arkadakı analog tusundan dp almaya calısıyorum onuda yapamadım ondan oldugunu dusunuyorum hdmı 1 no sıgnal yazıyor ekranda kapanıyor bıılen varsa yardımcı...
  6. M

Soundpad Yüzünden Mikrofon Ayarım Bozuldu

steelseries arctis1 kullanıyorum mikrofonu hic yankı yapmıyodu bu zamana kadar soundpad yukledım artık ses yankı yapmaya başladı sarkı seslerı oyun seslerı felan yankı yapmıyor ama yayın veya yt vıdeosu actıgımda konusan ınsanların sesını algılıyor ve karsı tarafa gıdıyor normalde bu olmazdı hıc...
  7. M

arctis1 az ses sorunu

bir kac ay once steelseries arctis1 aldım ve ses seviyesi düşük gibi tam ses alamıyorum yetersız kalıyo bana göre gerkli yerlerde fazla ses alıyorum ama genel ollarak coğu yerde az geliyo bana sanki daha yüksek olabilirdi bu kulaklık genel olarakmı böyle yoksa bir sıkıntı olabilirmi önceden...
  8. M

Kulaklik önerisi lazım

Bana fp kaliteli bir gaming kulaklik lazim butce 300 felan maks mikrofonu ve ses kasmasi guzel bir şey lazim bazi kulakliklarda ikiside iyi oluyor ama dışarı cok aşırı ses verdiği icin yankı yapiyor onun olmamasi lazim varsa oneriniz sağolun simdiden
  9. M

2. Monitor takinca sorun oluyor

Da-g2 pc kullanıyorum 1. Ekranim eski bir minitor dönüştürücü ile kullaniyorum arkadan en ufak oynamada goruntu gidiyor onda sıkıntı yok ama 2. Monitor takinca ilk baslarda duzgun çalışıyor sonra monitorde titremeler oluyor ve en son kendi kendine sürekli ekran gidip geliyor cozunurluk değişiyor...
  10. M

2. monıtor takınca pc donuyor

merhabalar da-g2 pc kullanıyorum rx570 ekran kartı var 2. monıtor takınca pc donmaya baslıyor kullanılmıyor arkadan kablo az bişey oynasa bile ana ekranımın goruntusude gıdıyor bu donma sorunu daha oncede olmustu tek monıtor kullanırken anlamadıgım bı sorun var sanırım ekran kartıyla alakalı...
  11. M

ekran kartı donma sorunu

da-g2 sistem kullanıyorum pc de daha once donma sorunu olmustu cok kotu bı sekılde garantıye goturdum format attı anakartı guncelledı gerı verdıler ve aynı sorun 1-2 gundur yıne olmaya basladı ekran kartıyla ılgılı oldugunu dusunuyorum rx570 bu crash ler neden kaynaklı olabılır bide ekranım...
  12. M

2. Monitör giris desteklenmiyor hatasi

Selamlar bi arkadaşım 2. Monitor takmista giris desteklenmiyor hatası aliyormus hatasını bilen varmi
  13. M

İnternette düşük hiz problemi

Selamlar Ya turknet kullanan varmi ben yeni gectim 4-5 gun olduda hiz testi yapiyorum 33 mb hiz veriyo dogru hiz değerlerini aliyorum ama indirme yapiyorum steam den felan bakiyorum kacla indiriyo diye en fazla 4mb ile indiriyo online hizmetlere yazdim adam akilli yardimda etmiyolar bisey...
  14. M

yenı pc donma sorunu

kendıme donanım arsıvı tavsıyesı g2 almıstım pc de donma kasma problemlerı olmaya basladı gecen haftalarda son 2 gundurde cok asırı donuyor oyun oynamayı bırakın pc kullanılamaz halde hıc bırsey yapamıyorum cok asırı donuyor bunun sorunu ne olabılır neden yenı pc bukadar donarkı
  15. M

yeni sistemde donma kasma sorunu

da-g2 sistem almıstım 1 yıl felan oldu bu aralar pc de donma kasma oluyo oyunlarda felan sıkıntısını anlamadım neden olabılır sızce garantı devam edıyorsa bakıma yollamayı dusunuyorum itopyaya bakım parası alıyolarmı acaba
  16. M

ram mhz sorunu

da-g2 pc almıstım daha once da tavsıyesı uzerıne ram mhz hızını daha once 3000mhz cıkarmıstım bugun tesadufen gorev yonetıcısı bellek kısmından ram mhz sıne baktım 1500 gozukuyo bunun sorununu anlayamadım nedense ugrastım yapamadım voltaj ayarlarıyla oynamakta ıstemıyorum default ayarlara...
  17. M

mouse hz sıkıntısı

g102 mouse aldım daha yeni oyunlarda sensivty farkı oldu baya kendıme gore ayarlayamadım eskısı gibi sonra hz ayarına baktım 1000hz de kullanılıyor bunu 500 hz cekınce eskı ayarımın aynısı oluyo ama 500hz cekmek mouse tepkıme suresını dusuruyor sanırım sızce performans fakrı cok olurmu yoksa...
  18. M

g102 driver sıkıntısı

g102 mouse aldım ama yazılımını kurdum ınternetten baktıgım yazılımdan kuramadım g hub dıye bısey kurdum eskı surum sanırım rgb ayarı felan yapamıyorum 1 tane kutudan cıkan lınkten denedım ındırmeyı ondada bu yazılım ısletım sıstemınızle uyumlu degıl dıyor anlamadım pc de yenı neden boyle bır...
  19. M

Mouse pad onerisi lazim

Selamlar maks 40 tl ye kadar 40x30 civari mouse pad lazım alti kaymayacak duzgun birsey lazim olursa speed onerisi tercihim ama control de olur cok fark etmez
  20. M

mouse hz farkı cok performans etkılermı

mouse olarak g102 ve ursa arasında kaldım g102 1000hz ursa 500 hz cok performans farkı olurmu ben kullandım ve gorunus ıcın ursayı uygun goruyorum kendıme ama g102 performans olarak cok farkı olurmu arasında
Geri