Arama sonuçları: *

• Users: Aquarius
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Dreamstar Nova 2 Alınır mı?

Dreamstar nova 2 dusunuyorum. Portlarindan dolayi daha cazip geldi. Genel olarak netflix icin almak istiyorum. Ozelliklerine baktigimda mi box 3.nesil ile ayni.
  2. A

Yardım TURKSAT HER TV BAŞINA ABONELİK DAYATMA SORUNU

Bugün turksat sadece fiber kablosu çekerek yeni fiber modem bağlantısı kurmuş. Eski tip kablo tv yayını iptal edildiği için turksat android tv kutusu verildi. Dolayısıyla diğer tvdeki yayın iptal oldu. Bunu çalışana sorduklarında her tv için yeni abonelik ve cihaz almam gerektiği söylendi. Aynı...
  3. A

Xiaomi Mi Box S 4K Ses Sorunu

Cihaz bosa cikinca bende yedek monitorume bagladim. Dell g2422hs monitore bagladigimda monitorden ses gelmiyor. Usb kismina kulaklik bagladigimda kulakliktanda ses gelmiyor. Monitorun ayarlarindan ses acik ve kumanda ile mi box seside acik ona ragmen hic bir sekilde ses alamiyorum.
  4. A

Mi Box S 4K Ses Sorunu

Cihaz bosa cikinca bende yedek monitorume bagladim. Dell g2422hs monitore bagladigimda monitorden ses gelmiyor. Usb kismina kulaklik bagladigimda kulakliktanda ses gelmiyor. Monitorun ayarlarindan ses acik ve kumanda ile mi box seside acik ona ragmen hic bir sekilde ses alamiyorum.
  5. A

Autocad Lisans Key Alınır mi

Arkadasim autocad aktif olarak crackli kullaniyor. Bende ucuz lisans keylerden almasini onerdim ama bir sorun olur mu? Autocad 2026 1 yillik 50liraya bile var.
  6. A

Yardım Gamesir Cyclone 2 Şarj İstasyonu Yok

Meyer Gamingten Gamesir Cyclone 2 modelini satın aldım fakat sanırım bunda sarj istasyonu yok. Meyergaming yazdım ama dönüs yapmadilar henuz. Bilgisi olan var mi?
  7. A

Çözüldü✓ Bilgisayar için Gamepad Tavsiyesi

Bilgisayar için Xbox 9.Nesilden Gamesir Cyclone 2'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Kauçuk içermeyen bu fiyat bandında daha iyi öneriniz var mı? Yoksa bunu mu alayım?
  8. A

Öneri Cam Mousepad İçin En İdeal Skatez Tavsiyesi

Cam mousepad ile kullanılacak en ideal skatez hangisi? Speed, Hybrit tarzı şeylerden pek anlamam ama Hybrit iyidir diye düşünüyorum. Buna göre ne tavsiye edersiniz?
  9. A

Yardım Ekran Kartı ve İşlemci Önerisi

Kuzenim için maksimum bütçe 25.000 lira. Bu bütçeye alınabilecek en iyi ekran kartı ve işlemci kombinasyonu önerisinde bulunur musunuz?
  10. A

Çözüldü✓ WLMouse Huan Alınır mı?

https://wraithesports.com/products/wlmouse-huan-magnezyum-wireless-mouse bu mouse almayı düşünüyorum. Alınır mı?
Geri