Arama sonuçları: *

• Users: Beter Ali
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Beter Ali

pc aşırı yavaş ve cpu overheating hatası verip duruyor

Değişim öğrencisi olarak gittiğim için 9 aydır pcmi kullanmadım .işlemci max 41 42 derece falan görüyor ama gene de bu hatayı alıyorum pcyi açtığımda. Ayrıca pc dehşet yavaş ve kasıyor. ne yapmam lazım özellikler profil açıklamamda var zaten
  2. Beter Ali

Normalde akıcı oynadığım oyunlarda çok düşük fpsler alıyorum

Warzone oynuyordum oyun eskiden ayar değiştirmeden çok akıcı oynanıyordu. Bugün oyuna girdiğimde fpsler 20 30 lara düştü ve oyun oynayamıyorum şuanda 3050li 12. nesil intel i7li laptop
  3. Beter Ali

Batman arkham knight fatal error

oyun açılıyor ama açıldıktan sonra yumruk ya da sersemletme atınca oyun fatal error veriyor yerel dosyları kontrol ettim
  4. Beter Ali

Kıyafet için butik önerisi

pull and bear bershka zara tarzı ürünleri olan uygun fiyatlı butik biliyosanız yazabilir misiniz
  5. Beter Ali

steami kapattım ve indirme baştan başladı

bu nasıl düzelir ya da düzeltilir mi oyunu indirmeme 10 dk kalmıştı şuan 13 saat var
  6. Beter Ali

Elektirik kesildi ve dosyalar gitti

yedeklememiştim geri getirmemnin yolu var mı
  7. Beter Ali

Pwnage ergo ultra alınır mı?

alınır mı
  8. Beter Ali

G pro, viper ultimate, model o wirelles arasından ne alınır?

Hangisi alınır g pro superlight da olabilir Lütfen fiyat sensör malzeme kalitesini ağırlığını da hesaplayın sizce hangisi en mantıklısı
  9. Beter Ali

500 TL'ye napabilirim

Bayram harcligim bu kadar ne yapabilirim
  10. Beter Ali

Çözüldü✓ Valorant ve discord çöktü mü

valorantta maç giricektik arkadaşımla oyun bozuldu ve sıra devre dışı dedi discord aniden kapandı vcden düştük internette sıkıntı yok sonrasında test ettim
  11. Beter Ali

İnternete bağlanamıyorum

Internet'e bağlanılamıyor. Lütfen hesap verilerinizi ISS'nizle bir daha kontrol edin veya teknik sorular ve destek için ASUS Destek Hattını arayın. Böyle diyor internete girince leroxyi etiketler misiniz telefondayim etiketeleymiyorum 1624905893 @alpolojix / Leroxy
  12. Beter Ali

Hangisini Kulaklığı Almalıyım?

G pro x 1150 g733 1650 corsair virtuoso 1699
  13. Beter Ali

Corsair virtuoso vs G733

hangisini almalıyım şu an ikiside aynı fiyatta eğer ikisi de değilse ne almalaıyım
  14. Beter Ali

razer nari essential alınır mı

alınmazsa 1000 1250 arası wireless kulaklık önerir misiniz
  15. Beter Ali

Uyguna ve güvenilir nereden vp alınır

evet.
  16. Beter Ali

Valorant ping sorunu

3 kere turkecelli aradım hepsinde aynı şeyi yaptılar speedtestte ping 19 ama oyunda 200 400 1100 arası gidiyor superbox kullanıyorum sınırsız fatura ödendi
  17. Beter Ali

Apex legends pre lazım

iyi kötü farketmez arkadaşlarım apex oynamıyor
  18. Beter Ali

steame giremiyorum ağa bağlanamıyor

steam ağına bağlanılamıyor diyor restart attım gene aynısı
  19. Beter Ali

APEX LEGENDS MOBİL ÇIKIYOR

Oyunun mobile çıkacağı EA ve Respawn tarafından onaylandı Oyun ilk önce androidde çıkacak beta kayıtları belli ülkelerde başladı ilerde iosa da gelicek Oyunda crossplay olamayak ve kendine göre battlepassi ve farklı şeyleri olucak bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz umarım bırawl sıtars ve...
Geri