Arama sonuçları: *

• Users: Rafarejma
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rafarejma

Yardım Bu Hdd'nin Durumu Ve Özellikleri Nasıl ?

Selamlar beyler. Evde köşede duran bir HDD vardı; staj yaptığım yerden bedava almıştım. Dün indirimde bir tane taşınabilir HDD kutusu gördüm, denemek için aldım ve çalıştı. Hard Disk Sentinel ile özelliklerine baktım ama HDD'den hiç anlamıyorum. O yüzden size özelliklerini yazmak istedim. Nasıl...
  2. Rafarejma

🔥İndirim 🔥Amazon Prime Üyelerine Özel: 750₺ ve üzerine %25 indirim Kampanyası🔥

Galiba indirimler dün başladı; indirimden birkaç parça bir şey aldım. Size de linkini ve aldıklarımı bırakıyorum. Bence indirimler gayet güzel, Prime üyesiyseniz kaçırmayın. https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A1PLV9UXDS8KB1?_encoding=UTF8&ref_=pd_hp_d_hero_unk Ben bunları aldım; kedi...
  3. Rafarejma

🔥İndirim 🔥Domestos 750 ml 2li paket 128 TL🔥

Fiyat Bedava Annenize Çekin Bir Tane Akakçede 250'den Başlıyor https://www.amazon.com.tr/Domestos-K%C4%B1vaml%C4%B1-%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r-Maksimum-Esintisi/dp/B0F5BB8PVG?sr=8-17
  4. Rafarejma

Öneri Türksat Kablonet Kullananlar İçin: Ücretsiz Android TV Box

Selamlar beyler, sizlere acayip güzel bir haberle geldim. Ben de yeni keşfettim. Yaklaşık 6 yıldır Türksat Kablonet kullanıyorum. Bir süre önce modemimi yeni nesil bir modelle değiştirmiştim. “Acaba daha yeni nesil, daha iyi bir modem çıkardılar mı?” diye bakarken, cihazlar kısmında Türksat’ın...
  5. Rafarejma

Pubg Mobile 60 Uc Hediye Kod İlk Giren Alsın

Selamlar bugün rasgele itemsatış'da çekilişe katıldım şansa kazandım 60 uc çıktı oynamıyorum bende size vereyim dedim aşağıya kodu bırakıyorum buyurun alın Çekilişten kazandığın kod; PUBG Mobile 60 UC Global 2VmCQEAA2d2469Z42d
  6. Rafarejma

Youtube YT Preimum Almaya Değer Mi ?

Selamlar. Trendyol Plus’ta 3 ay boyunca ücretsiz YouTube Premium veriliyor. Normalde telefonda reklamsız izlemek için RVX uygulaması kullanıyorum, annem de öyle. PC’de zaten reklam engelleyiciler var, o yüzden pek ihtiyaç duymuyorum. Ancak yeni bir Android TV Box aldık ve televizyonda YouTube’da...
Geri