Arama sonuçları: *

• Users: 2knw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 2

Raspberryden proje ödevim var yardımcı olucak var mı

Raspberry pi da proje ödevim var. Ödev şu, kırmızı topu(örnek) takip eden bir araba yapıcam. Opencv ile takip edilecek nesneyi tanıtıcam daha sonrasında araba kameradan dolayı nesne nereye giderse oraya gidecek. Bu konularda yeniyim yardimci olacak var midir
  2. 2

Bilgisayar açılmıyor

Benm bilgisayar arada bu sorunu yaşatıyordu zaten tekrar yaşattı ama bu sefer açılmıyor. Güç dügmesine 2 kere basılınca açılıyordu normalde ya da uzun süre basınca ama bu sefer olmadı. Güç kablosunu çıkardım 30 saniye güç dügmesine bastim ve tekrar guc kablosunu takıp çalıştırmayı denedim ana...
  3. 2

Bilgisayarımda hangi parçayı degişirsem kasma olmaz

Bazen oyunlarda saniyelik kasma, drop oluyor. Şuan ki sistrmimi donanim arşivin indirimli pc toplama videosundan almiştim. Sistem özelliklerim ; Gigabyte Rtx 3050Ti Ryzen 5 3600 16gb ram 480gb ssd 500 gb hdd SIzce ekran karti mi değişmeli yoksa işlemci mi
  4. 2

Hyper X Cloud III S alınır mı

Şuan 6k fiyatı var bu kulaklıgın. Alınır mı kullanan var mı. Gecen Mchose X9 almıstım kulaklıkta sürekli ses patlaması oluyordu. İade ettim simdi üstüne biraz daha para koyup almısken kaliteli alayım diyorum. Bu fiyat bandında muadili ürün varsa da yazabilirsiniz.
  5. 2

Yardım Mchose X9 Ses patlıyor

Bu kulaklıgı yeni aldım daha dun geldi şarkı, video, film izlerken falan arada kulaklık pıt sesi falan veriyor kendiliğinden sesi kesip tekrar geliyor gibi oluyor ses patlaması gibi sanki. Bu sorun neden oluyor bi bilgisi olan var mıdır? İade etmeyi dusunuyorum.
  6. 2

4.000 Tl'ye Kablosuz Kulaklık

4k'ya kablosuz kulaklık istiyorum. Onceki kulakligim razer blackshark V2 idi cok memnun kaldim mikrofonu bozuldu ve yeni kulakliga ihtiyacim var. Sarjı uzun sure giderse iyi olur ve genelde fps oyunları oynuyorum ses kasabilmem önemli.
  7. 2

KLAVYE ÖNERİSİ MEKANIK

Yeni bir klavyeye ihtiyacim var. Fiyat performans olmasini istiyorum. Arkadaslarimin bazıları oil switch Rampage Quell pro önerdi klavyelerden pek ablamam onceki klavyem blue switchdi ve bu sefer bu kadar aesli olmasini istemiyorum. 5knın ustune hatta 4.5knın ustune cikmayacak mekanik klavyeleri...
Geri