Arama sonuçları: *

1. Frigo Eargasm

2500-300 AED Laptop Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Birleşik Arap Emirliklerinde yaşıyorum. 2000-3500 AED bütçeme laptop bakıyorum. Öğretmenlik yapıyorum ana amaç şarj, sessizlik, hafiflik. Amazon.com.ae sitesinden alacağım oradan önerirseniz sevinirim. Aklındaki laptop...
  2. Frigo Eargasm

Çözüldü✓ Mouse Kendi Kendine Sağ Tık Yapıyor

Arkadaşlar VXE R1 S+ mouseum var. Sağ tık basıyor herhangi bir menüde, normalde basmıyor (oyunlarda falan) sadece menülerde basıyor. Ve kapatamıyorum mesela Google'da arama kısmına sol tık bastığım an sürekli kalıyor kes yapıştır vs. yapsam bile geri geliyor. Örnekleri bırakıyorum:
  3. Frigo Eargasm

XMP Ayarını Kapatmama İzin Vermiyor

XMP bazı oyunlarda PC'nin kapanmasına sebep olduğu için kapatmak istiyorum, forumdan arkadaşlar da öyle demişti. Anakartım B650M Biostar, RAM'ler Kingsman Game Garaj S19 mevcut elimde. Memory Clock Mode'u manuele almama rağmen XMP profilini elletmiyor veya yanlışım varsa düzelteyim.
  4. Frigo Eargasm

Kasa Fanı Çalışmıyor Ve Şüpheli Ses

Gençler selamlar, bugün bilgisayarı açtım ve ön 2 fandan alttakinin dönmediğini farkettim. RGB'leri yanıyor fakat dönmüyor. Acaba yanlış mı hatırlıyorum belli bir sıcaklıktan sonra mı açılıyordu diye düşünüp BIOS'tan fan hızlarını ve sıcaklıklarını kontrol ettim normal idi. Bir de oyun açıp yük...
  5. Frigo Eargasm

GameGaraj S19 Parçaları

Arkdaşlar selamlar, Abdullah abinin indirim ve taksitde yardımcı olduğu GameGaraj sistemlerde biliyorsunuz ki parçaların markaları vs. yazmıyordu. S19 sisteminden 2 tane aldım belki parçaların stoğuna göre değişiyordur ürünler ama, gelen faturada ürünler bu şekilde. Ekran kartı, işlemci ve...
  6. Frigo Eargasm

10 Taksit Hazır Hepsiburada Sistemler

Abdullah abinin daha öncede paylaştığı sistemler bunlardı, bugün yapacağı indirim haberi de bu sistemlere diye biliyorum "sanırsam" aydınlatırsanız sevinirim. 1 saat önce 55 bindi şuan 53 bin küsur. Ayrıca S7 ve S5 sistemleri farkını bilen aydınlatırsa güzel olur...
  7. Frigo Eargasm

Steam İndirmem Baştan Başlıyor

Arkadaşlar Sea Of Thieves oyunu yaklaşık 130GB bende internetin boşta olduğu zamanlarda oyunu indiriyorum bölerek. Her indirdiğimde tekrardan 130GB indiriyor bunu farkettim, indirme sürekli en baştan sıfırdan başlıyor. Forumda daha önce bu sorunu yaşayan birini gördüm, yazılan cevapta steamapps...
  8. Frigo Eargasm

Tasarım Için Monitör Önerisi

Arkadaşlar arkadaşım Mimar Sinan grafik tasarım okuyor tasarım için monitör arıyoruz. 9 bine kadar bütçesi var eğer çok önerdiğiniz bir model varsa 10 bine çıkmaya çalışırız. Minimum 2K istiyoruz, renk doğruluğu, parlaklığı iyi sorunsuz panelli bir monitör rica ediyorum tavsiyelerinizi...
  9. Frigo Eargasm

Aldığım Anakart Hasarlı Olmasına Rağmen İade/Değişim Alamıyorum

Arkadaşlar ürünü alalı üzerinden 1 ay geçti fakat bilgisayar parçalarını dün ilk kez açtım montaj için. Anakart işlemci soketinin pinlerinde yamukluk farkettim. Vatan müşteri hizmetleri üzerinden zaman geçtiği için iade değişim yapamayacağını fakat garanti süreci ile teknik ekibe yollanıp kusuru...
  10. Frigo Eargasm

R5 7500F işlemci soğutucusu önerisi

Arkadaşlar geçenlerde bu konuyu açtım fakat önerilen Phantom Spirit modleinin stoğu bitti. Sizce stok mu bekleyeyim yoksa yerine başka bir şey mi alayım? Bütçem 1.5-2.000TL, pazarama ilk sipariş indirimiyle satın alacağım. Sizce stok beklemeye değer mi? Anakartım: B650M-R İşlemci: R5 7500F Kasam
  11. Frigo Eargasm

Flat Screen Monitör Önerisi

Arkadaşlar sistemimi dizdim, indirim bekleyip almayı düşünüyordum ama muhtmelen yakında zamanda kampanya yok ve oynamak için can atıyorum. Aradığım monitörde flat screen, pivot, yükseklik ayarı özelliklerini istiyorum. Curved monitörler hem daha göz yorucu hem de renkleri ve parlaklığı hafif...
  12. Frigo Eargasm

R5 7500F için soğutucu önerisi

Arkadaşlar bütçem kısıtlı sıvı soğutma düşünmüyorum, 11.30'ta vatan indirimlerinden alabileceğim+parolapara kullanacağım. Normal fiyatı 1.5-2 bin TL olan ürünlere bakıyorum Anakartım: B650M-R İşlemciyi: R5 7500F Kasam
  13. Frigo Eargasm

7 Bin TL'ye Kadar Monitör Önerisi

Arkadaşlar monitörden beklentilerim: - Flat Screen - IPS veya TN - Pivot, yükseklik desteği - 200-240Hz Yüksek Yenileme - 2K olursa 180-140Hz'e tamamım. Bütçem en baba 7 bin TL. Altı olursa sevinirim, vade farksız taksitle biraz üstüne çıkabilirim eğer çok çok bunu kaçırma dediğiniz bir şey varsa.
  14. Frigo Eargasm

Dönüştürücü ile m.2 kullanabilir miyim?

Selamlar, kendi m.2 slotum dolu ve sata ssd almak istemiyorum. Aktif SSD'mi değiştirmek yerine acaba dönüştürücü ile yeni m.2 kullanabilir miyim? Sata SSD önerilen bir kişiye pci 3.0 slotunuz boş dönüştürücü ile kullanabilirsiniz yazılmış forumda, acaba bende de mümkün müdür? Anakartım: ASUS...
  15. Frigo Eargasm

İyzico ile ödemede cashback alamadım

Arkadaşlar wraithten 30 dakikada önce ürün aldım iyzicoya yönlendirdi kayıt oldum ödeme ekranında kredi kartımla ödeme yaptım fakat cashback veya ilk ödemede indirim gibi bir söz konusu olmadı. Nerede hata yaptım ona göre iptal edeceğim siparişi.
  16. Frigo Eargasm

Samsung 2K 180Hz 32 inç Monitör Alınır mı?

Selamlar, daha çok oyun oynayacağım bir monitör bakıyorum. Oyunlarda belki darboğaza düşerim düşüncesi aynı zamanda artık 2K daha kaliteli oynamak için bu monitör ilgimi çekti. Ayrıca 180Hz olması FPS oyunlarında gayet yeterli. Monitör...
  17. Frigo Eargasm

5070'e anakart önerisi

Geçen vatan indiriminden 5070 aldım. 32GB 6400Mhz DDR5 ramlerim var, anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum bütçe 12 bin TL. Aklımda R5 7500F ve 7600 var. Farklı kullanıcılardan sipariş vereceğim parça üzerinden %20 indirimle hesaplayın lütfen.
  18. Frigo Eargasm

35-40 Bin TL 2K Sistem Toplama

Arkadaşlar bütçem 35-40 bin arasıdır, 2k monitör alacağım o yüzden sistemde işlemciyi, ekran kartına göre düşük tutup ekran kartı için bütçeyi arttırabilirim. Işlemciyi de sonra değiştiririm. Ana amaç oyun ve kısmı yayın ve ekran kaydı alacağım. Bütçem hafif esneyebilir (41-42k) ama fazlasına...
  19. Frigo Eargasm

Minecraft Hesabıma Giremiyorum

Arkadaşlar Minecraft Launcher (orijinal) girmeye çalışırken "eposta veya şifre yanlış" diyor. Nasıl çözebilirim? Şifre ve eposta noktasına kadar doğru. Diğer cihazlardan giriş yapabiliyorum fakat sadece şu an kullandığım bilgisayar ile giremiyorum.
  20. Frigo Eargasm

Letgodaki Kazıkçı

Adam 1050 ti sistemi 5000 tlden satıyor. Ben ona R5 1600 AF 1660S li sistem toplanır diyorum adam bana sen git acer pc al diyor :D Ayrıca bundan önce sattığı sistemde i7 var diyor 8-9 K fiyata toplanmaz diyor ama faturada R3 2200G yazıyor. toplanalım bu adamı şikayet edelim. 1591005242 Adamın...
Geri