Arama sonuçları: *

• Users: Berkonat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yardım Artics Nova Pro oyunlarda streo sorunu

Selamlar, artics nova pro'da equalizer ayarlarını vs her şeyi yaptım ama ne yaparsam yapayım cs2 gibi oyunlarda, kısacası ses kasılması gereken bütün oyunlarda streo desteği çalışmıyor ve ses her iki kulaklıktan da geliyor. videolarda vs hiçbir sorun olmuyor ve sesler çok net bir şekilde sağdan...
  2. B

Yardım Artics Nova Pro oyunlarda streo sorunu

Selamlar, artics nova pro'da equalizer ayarlarını vs her şeyi yaptım ama ne yaparsam yapayım cs2 gibi oyunlarda, kısacası ses kasılması gereken bütün oyunlarda streo desteği çalışmıyor ve ses her iki kulaklıktan da geliyor. videolarda vs hiçbir sorun olmuyor ve sesler çok net bir şekilde sağdan...
  3. B

SteelSeries Arctis Nova Pro Kulaklık Ayar Sorunları

Selamlar, steelseries artics nova pro marka kulaklığım var ancak ayarları çok karışık ve yaptığım ayarlar işlemiyor gibi bir şey. gürültü engelleyicisini vs açtığım zaman işe yaramıyor ve mikrofon bütün her şeyin sesini seste karşıdakilere veriyor. kulaklığın ayarları hakkında yardımcı...
  4. B

Çözüldü✓ Çift Ekranlı Monitör Tavsiyeleri

Selamlar, sistemim kısaca amd ryzen 9 9950x, rtx 5070, gigabayte x870 wifi7 ve 64 gb ramden oluşuyor. bu sisteme uygun bir monitör arıyorum. bütçe tahmini 500 euro, güzel bir şey varsa biraz daha yükseltebillirim ve çift ekranlı istiyorum. 144hz/240hz renkleri iyi gösteren 27" bir ekran arıyorum...
Geri