Arama sonuçları: *

• Users: Emir53.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

En güvenilir teminatlı kredi kartı veren banka

Merhabalar ben askerdeyken bir telefon faturam yüzünden icra gelmiş eve bu yüzden sicilim bozuldu ve düzelmesi için 5 yıl beklemek istemiyorum teminatlı kredi kartı diye bir şey varmış düzenli ödeme yaparsanız 1 yılda notunuz yükseliyormuş sistem nasıl işliyor en düşük ne kadar yatırıp...
  2. E

B450m s2h en iyi hangi ekran kartı takılır

Abiler öncelikle merhaba amd rx 6600xt yada 6700xt almayı düşünüyorum işlemcimide yükselteceğim bendeki anakarta en fazla hangi ekran kartı ve işlemci takılabilir amd için
  3. E

6000 tl civarı ekran kartı önerisi 2.el alacağım

Arkadaşalar 6k civarı en iyi ekran kartı ney bilgilendirirmisiniz
  4. E

Bannerlord benzeri online oyunlar

Bannerlord benzeri online oyunlar varmı varsa tavsiyeleriniz nelerdir
  5. E

Yardım Ghost of tsushima Siyah ekran sorunu

Arakadaşlar oyuna başladım her bi bölüm bitişinde oyun yükleniyorya orda siyah ekranda kalıyor öyle yükleniyor ortada yuvlarak şey dönüyor ama oyuna başlamıyor baya da bekliyorum çıkıp girince düzeliyor steamdan paylaşımlı aldım ondan kaynaklımı acaba
  6. E

Rtx 2060 ti almayı düşünüyorum rakip ekran kartı nedir

Kendimi bildim bileli amd ciyim 5000 tl bandında oyunları güzel oynatacak 2060 ti 6gb rakip bir ekran kartı varmı amd nin eğer alırsam işlemcimide değişmelimiyim İşlemcim:amd ryzen 5 2600x six-core processor Anakart b450m s2h
  7. E

Öneri Rx 580 8gb'dan gtx 1070 ti'a geçilir mi

Geçen gün rx 580 8gb sipariş etmiştim am biraz araştırma yaptım 1070 daha iyi performans veriyormuş rx 580 den 1070 ti geçilirmi sizce gerek varmıdır böyle birşeye geçmeye değermi Anakart: b450m s2h İşlemci: amd ryzen 5 2600x six-core processor
  8. E

Rx 580 8b ekran kartı için işlemci önerisi

Ekran kartımı değiştirdim 2.el rx 580 8gb ekran kartı aldım işlemcim ryzen 5 2600x six core processor bu sistem böyle darboğaza düşermi eğer düşerse işlemcimi ne alayım darboğaz olmaması için sistemin öneriniz nedir
Geri