Arama sonuçları: *

• Users: SnTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SnTR

XMP 2 Ram profilini seçtim ekran gelmedi.

Monster Abra A5 v18.2 bilgisayarıma yakın zamanda 32gb(3200 cl22) ram taktım. Bios ve görev yöneticisinde 2933 mhz olduğunu gördüm ve xmp profillerini denedim. XMP 1 profilini denediğimde yine 2933 gösterdi bu yüzden XMP 2'yi denedim ve değişiklikleri kaydedip yeniden başlattım. Bir süre...
  2. SnTR

m.2 ssd tam hızında çalışmıyor

PC: Monster Abra A5 v18.2 SSD: Crucial P2 500gb Model No: CT500P2SSD8 Crystal Diskmar hızı tam gösteriyor: Dosya aktarımında ise (60gb Witcher3 doyası) 200mb/s den başlayıp 30mb/s e kadar düşüyor. Ancak zipe sıkıştırırken, dosya atarken yada indirme yaparken en fazla 40'a çıkıyor. Windows...
  3. SnTR

Rampage Miracle X4 Kurulum hatası(Çözüldü)

2 gün önce windows update geldi ve driver kullanım dışı kaldı. Normalde windows update geldiğinde driveri yeniden kurardım ve her şey düzelirdi ama bu sefer driver tekrar kurulamıyor. Windows sürümü: 21H1 Aldığım hatalar: (Genel olarak alınan bir hata sanırım) Eskiden bu hatadan sonra...
  4. SnTR

Okan ve Kent Üniversitesi sizce nasıldır?

12 oldum seneye tutturabilirsem oraları tutturmak istiyorum(arkadaşla seçtiğimiz için). Alanlar hemşirelik ve İngilizce öğretmenliği.
  5. SnTR

İhtiyarı satmak istiyorum sizce kaça okuturum? Özellikleri açıklamada!

Laptop: Toshiba Satallite C55-C Özellikleri: 1366*768 60Hz İntel i5 5200U (2 Core 4Threads) 2.2GHz İntel HD Graphics 5500 8 GB (Çift kanal) DDR3 2350 MHz Hitachi 500GB Sata 3 5400Rpm Bilgisayar 2015 çıkışlı. 4GB Ramli versiyonu 2k demişler, ben 2.5k eder diye düşünüyorum.
  6. SnTR

Laptop dan televizyona görüntü verirken çözünürlük çöküyor.

Laptop ekranı 1355x768 Tv ekranı 1920x1080 49" Çözünürlüğü custom ayarlıyorum ama yanlardan kesik oluyor veya görüntü genişleşiyor. Nedeni ne olabilir?
  7. SnTR

J4+ SİM Kart sorunu.

J4+ cihazım da arada bir sim kartı çıkarıldı hatası alıyorum, sim kartı çıkarıp takınca düzeliyor. Nedeni ne olabilir?
  8. SnTR

OBS Pencere yakalama alamıyorum.[EKRAN KARTIM NVİDİA DEĞİL]

Sistemime Hakkımda kısmından ulaşabilirsiniz. Pek çok video izledim, denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Laptop: Toshiba Satallite C55-C Özellikleri: 1366*768 60Hz İntel i5 5200U (2 Core 4Threads) 2.2GHz İntel HD Graphics 5500 8 GB (Çift kanal) DDR3 2350 MHz
  9. SnTR

James Donkey 610 driver

Bu klavye için resmi bir sürücü yok biliyorum. Sanırım bir şekilde led ayarı yapılabilir çünkü her anahtarın kendi led i var, klavyenin modları zaten güzel ama modifikasyon her zaman iyidir. Yani bunun için bir yazılım varmıdır?
  10. SnTR

500₺ Bütçeli ptofesyonel kamera

Fotoğrafçılık hobim var, hemen hemen gittiğim heryerde manzara ve doğa fotoğrafı çekerim. Fiyat belki biraz aşılabilinir.
  11. SnTR

N11 kuponu

Gamepower icarus RGB almak istiyorum 153 tl. N11 kupunu varmı fiyatı azaltmak için?
  12. SnTR

Bu hata neyin nesi?

Pc her açıldığında bu hatayı alıyorum.
  13. SnTR

Toshiba Laptop Bios tuşu

Toshiba satellite C55-C-1TA bios tuşu nedir? Not: F12 olmadı.
  14. SnTR

Hikayeli oyun

Adroid için hikayeli oyunlar arıyorum. Not: Lone wolf ,shadow fight,mortal kombat, dan the man oynandı.
  15. SnTR

Öneri Ramazanda kafa dağıtmalık az GB lı oyun.

Ne indirmem lazım witcher 3 bitti %100 e oynuyorum başka oynayacak oyun yok. (Mümkünse 6 GB tı geçmesin)
Geri