Arama sonuçları: *

• Users: MrCodeX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MrCodeX

Yardım Rtx 5080 PSU kablosu yeterli mi?

İyi akşamlar arkadaşlar. Galax rtx 5080 ex gamer Kart için High Power Performance Series 850W GOLD PSU yeterli olur mu kablo da 450w yazıyor
  2. MrCodeX

Üniversite kayıtta bu ekranda hangisini seçmeliyim?

arkadaşlar dgs'ye girmiştim üniversite kayıt yaoıyorum hangisini seçmeliyim e-devlette böyle görünüyor
  3. MrCodeX

Askerliği tecil ettirebilir miyim?

Arkadaşlar 02.08.2023 tarihinde ön lisanstan mezun oldum. O zamanlar askerlik 2031 görünüyordu. Üni bitince 25'e düştü 1 ay sonra tecil bitiyor. Askerlik şubesine gidip uzatamam mı? dgs'ye başvurdum ama sınav 20 temmuz da o açıklanacak da okul yazacam vs 1 ay geçmiş oluyor yani tecil bitiyor...
  4. MrCodeX

Windows X lite kullanan?

Windows x lite diye bir iso var nette performans sonuçları Windows'a göre oldukça yüksek ama ne kadar güvenilir bilmiyorum daha önce kullandığım hazır isolar vardı ama Türktü yapanlar bunda biraz şüpheliyim. Daha önce bunu kullanan veya bilen var mı https://windowsxlite.com/
  5. MrCodeX

Colorful İgame Rtx 5070ti 45K 6 taksit

Fiyat olarak ortalama diğer modeller 40k civarına bulunuyor ama onlarda taksit imkanı yok https://www.trendyol.com/colorful/igame-geforce-rtx-5070ti-ultra-w-oc-gddr7-256bit-oc-16gb-v-16gb-gaming-oyuncu-ekran-kar-p-934145825?boutiqueId=61&merchantId=106248
  6. MrCodeX

Android YD SAMSUNG CİHAZLAR GÜNCELLEME ALMASI İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

Arkadaşlar telefonu kullandığımdan beri güncelleme almıyordu internette araştırdım ve CSC değiştirmemiz gerektiğini öğrendim. Şuan değiştirdim 5dk bile sürmedi işlem ve telefon güncelleme aldı okuduklarıma göre ımeı gitmiyor şuanda da duruyor bende inş gitmez :D Benim gibi güncelleme...
  7. MrCodeX

7800x3d pbo ayarları nasıl?

Oc'den pbo ayarlamadan vs hiç anlamam. Şuan yaptığım ayarlar olmuş mu onu da bilmiyorum :ROFLMAO: ai'a sordum onun dediği şekilde yaptım ayarlarımı PPT 105000 TDC 75000 EDC 105000 Curve Optimizer All Cores "Negative 20 CPU Boost Clock Override Enabled 50 eco mode 105w
  8. MrCodeX

Sistem ne kadar eder?

Elimde fazladan ram, işlemci, anakart, kasa vs var yeni ekran kartı da alırsam bunlardan sistem yapıp satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder? xfx speedster merch 319 amd rx 6800 black 16gb r5 7500f stok (kendime uygun bir sıvı soğutma bulursam belki thermalright phantom spirit ekleyebilirim)...
  9. MrCodeX

XFX RX9070XT Mercury Gaming Edition (World kart Faizsiz 6 taksit) 36.500TL

Kart tasarım olarak çok iyi değil gibi ama fiyatın gideri var şuan en düşük 5070ti 40k ama faizsiz taksit yok. Site boykot listesinde https://www.idefix.com/xfx-16gb-radeon-rx9070xt-mercury-gaming-editionsiyah-kutulurx-97tmercb9-p-8333784 amazonda 37k civarı fiyat faizsiz 6 taksit diğer...
  10. MrCodeX

Mikrofon Seviyesi Otomatik Düşüyor

Çok saçma bir olay çözmedim de yardımcı olacak var mı? discord, zoom gibi uygulamarda sorun yok ama web üzerinden yada herhangi bir iletişim uygulaması kullanırken mic seviyesi düşüyor ve sesim azalıyor. Kulaklık razer blackshark v2 pro 2023 synapse kapatınca sorun olmuyor gibi ama eq...
  11. MrCodeX

Yardım Taahhüt bitmeden hat değiştirme cezası ne kadar

İyi günler arkadaşlar, turktelekom hattım var tahhüt bitmesine 70gün kaldı ben 70 gün bitmeden başka operatöre geçmek istiyorum ne kadar ücret ödemem gerekiyor. Evde altyapı yok direkt 100-200 metre dibimde ama 2 yıla bağlarız diyorlar. Hattım tt evde şebeke de yok ki merkezi bir konumdayım...
  12. MrCodeX

Yardım Evimde İnternet Yok 2YIL'A Bağlarız Diyorlar?

İyi akşamlar arkadaşlar rezil firma türk telekomdan bahsedeceğim size. Depremden dolayı evimiz yıkıldı bizde farklı bir eve taşınmak zorunda kaldık. Ev merkezi konumda ama bizim binada internet yok ve evin içinde şebekede yok interneti 3g'ye alıp kullanıyorum o kadar kötü yani. Hattımda TT...
  13. MrCodeX

Yardım Kulaklık Eksik Ürün Garanti Kapsamına Girer mi?

Arkadaşlar amazonda razer kulaklık almıştım dongle'ı bozuldu ben dongle'ı kaybettim ama kutu vs duruyor şimdi bu kulaklık garanti kapsamına girer mi?
  14. MrCodeX

Yardım Bu Monitor adaptörünü nerede bulabilirim?

Galiba eski monitörümün adaptörü bozuldu. Ekrana görüntü gelmiyor ama pc ekranı görüyor. Güç kablosu monitore takılı değilken ışığı yanıyor takınca yanıp sönmeye başlıyor görüntü yok. İlginç tarafı uzun bir süre geçtikten sonra monitor kendi kendine açılıyor Sorun monitorde de olabilir ama şu...
  15. MrCodeX

Max 40K Laptop önerisi

Öncelik AMD işlemcili 7435de gpu yok galiba o hariç.
  16. MrCodeX

Rehber Kaspersky Vpn İle SADECE Discord'a girme

Daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama belki işinize yarar. Bunu kullanmak için öncelikle kaspersky aboneliğiniz olması lazım. Bu sayede sadece seçilen uygulama vpn kullanacak ve oynadığınız oyuna vs ping girmeyecek. Kaspersky vpn'i açıyoruz Ayarlar simgesine dokunuyoruz Bölünmüş...
  17. MrCodeX

Rehber Razer Blackshark V2 Hyperspeed, Pro 2023 Eq Ayarı

Bu kulaklıkların standart eq ayarı çok kötü ama siz ayar vererek çok daha kaliteli ve güzel hale getirebilirsiniz. Deneyimlediğim en iyi ayar bu şekilde gerek oyunda gerek ise müzik dinleme Synapse ayarı Hyperspeed: 0, 0, -4, -3, +1, 0, +3, -1, -4, +8 Windows Ayarı: Synapse ayarı v2 pro...
  18. MrCodeX

🔥İndirim Acer ED270UP2 ZeroFrame 27" 165Hz QHD VA 5993TL

Acer ED270UP2 ZeroFrame 27", 2560 x 1440, 165 Hz, 1 ms, AMD Freesync, 2x HDMI, 1x DPI, VESA Audio, Oyuncu Monitörü, UM.HE0EE.202 https://amzn.eu/d/98FAJt7
  19. MrCodeX

Razer Dongle Nerden Alabilirim

Elimde razer viper 3 hyperspeed var dongle nerden satın alabilirim kendi sitesinden tr'ye gönderim varmı? Sarı site'den vs almak istemiyorum
  20. MrCodeX

Razer Tek Dongle İle İki Ekipman Kullanılıyormu

Arkadaşlar elimde razer viper 3 hyperspeed ve razer blackshark v2 hyperspeed var. Blackshark v2 de dongle var type-c USB şeklinde kablosu. Mouse dongle ile 8k Hz de çalışabiliyor ama onun dongle'ı yok bende kulaklık dongle'ı ile ikisini kullanabilir miyim? Kullanılmıyorsa mouse için dongle...
Geri