Arama sonuçları: *

• Users: hyn0d
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hyn0d

Yurt Dışı Telefon Nereden Alınır

Arkadaşlar YD iPhone 17 almak istiyorum istanbul veya bursa da guvenebilecegim bir yer var mı?
  2. hyn0d

Ryzen 5 5600 OC ile Strong M2 Performans Testi

Arkadaşlar herkese selam yeni işlemci olarak Ryzen 5 5600’e geçiş yaptım RX 6600 ile kullanıyorum. Strong M2 çift bakır borulu kule tipi soğutucu kullanıyorum ve no name giriş seviyesi bir termal macun sürülü son halini sizlerle paylaşmak istedim Manuel Oc ile +100 ekleme yaptım ve PBO açtım...
  3. hyn0d

Soğutucu oturmuş değilmi arkadaşlar ve ne ayar yapmalıyım?

İşlemcimi upgrade ettim R5 5600 takılı bazı testler yaptım kendimce hiç biostan ellemedim ayarlarını strong m2 sogutucuyla hangi ayarları yapmaliyim videoyu da bırakıyorum Cpu-Z testi occt yi sıcaklık için açtım termal macunda no name diyebilirim PUBG testinde ise 66-72 arası geziyor harita...
  4. hyn0d

Bit-locker Sorunu Yardım

Şu kule tipini oturtana kadar canım cikti (yeni işlemci taktım) ve yanlisikla soyle bir hata yaptim Y tusuna bastim ilk geri yine ilk ekrana gelince N ye bastım format atıp geceyim mi yoksa eski islemciyi mi takayim
  5. hyn0d

Tray işlemcide dikkat edilmesi gerekenler?

Arkadaşlar selam yakın zamanda nasip olursa işlemcimi upgrade (R5 5600) edecegim tray işlemcilerde neye dikkat etmek lazım (pinler hariç)yorumlarda biri anakartımı çöp etti yok windows hata veriyor ya da ghz düşük vs diyenler var direkt kendi sistemime takayım mı yoksa bir bilgisayarcida mı test...
  6. hyn0d

Çözüldü✓ Psu Kargolama Ne kadar tutar

sari siteden malum ucuza psu var kullanmadigim onu satacagim kargolamak mantikli mi sehir disina
  7. hyn0d

Ryzen 5 5600’ün fiyatları düşer mi ?

Arkadaşlar malum bayram geliyo bu işlemciyi almayı dusunuyorum sıfır tray olarak 5700 tl civarlarinda sizce beklemelimiyim bayramda indirime girer mi?
  8. hyn0d

Sahibinden PG? güvenilir mi?

Arkadaşlar PG ile ilan koydum ama internette bazı yorumlar okudugumda güvenilmemeli gibi geldi bana sizce ne yapmaliyim işlemci satıyorum.
  9. hyn0d

Kule Tipi İçin Am4 Bracket Gerekli mi?

Arkadaşlar Strong M2 kule tipi sogutucum var bunlari ana karta oturtmam icin Am4 braketi gerekli mi yardımcı olabilir misiniz? +Olarak para verilmeli mi yoksa bilgisayarciya gitsem elinde fazlalık varsa verir mi sonra buna para mı verdin gibi bir muhabbet olmasın😅
  10. hyn0d

Çözüldü✓ R5 5500 vs 5600 Hangisi Tercih Edilmeli?

Arkadaşlar 180hz monitorum var rx6600 u beslesin ve fps oyunlarinda monitorumun hakkini versin istiyorum fiyat performans olarak baktigimizda hangisini tercih edeyim hikayeli oyunlarda da cok farkeder mi bu iki islemci arasindaki fark (fotograf temsili)
  11. hyn0d

3000Tl ye min 500W sertifikalı PSU önerisi?

Arkadaşlar tier ve diğer özellikler bazında baktığım zaman MSI Mag A650BN 80+ psu almaya karar verdim bu bütçede önerdiğiniz başka bir psu var mı (min c tier) teşekkür ederim.
  12. hyn0d

Uygun Fiyatlı Kulaklıklardan Hangisi?

Arkadaşlar Selamlar Genelde kafa destekli ariyorum H2230 almıştım f/p idi ama kafamı ve kulaklarimi cok rahatsiz etti eskiden x-jammer kullaniyordum rampage den hangisini tercih etmeliyim
  13. hyn0d

Çözüldü✓ Kulaklıkta 1500 TL gibi bir bütçede hangisi tercih edilir?

Arkadaşlar maksimum 1500 TL ye oyuncu kulakligi ariyorum bu bütcede biraz koyup Havit H7 gibi bir tercihte bulunmalımıyım yoksa GamePower Jin 7.1 gibi kablolu kulakliklar mı tercih etmeliyim?
  14. hyn0d

2 Bakır Borulu Kule tipi

Arkadaşlar selam elimde 2 bakır borulu strong kule tipi soğutucu var R5 5600 e gecmeyi dusunuyorum Rx 6600 ile kombin olacak abdullah abinin testinde bu tarz bi kule tipiyle 60-62 dereceyi gecmiyor bu mümkün mü yeni minimum 4 bakir borulu bir soğutucu mu alayım
  15. hyn0d

Çözüldü✓ Psu’dan gelen ses nedir? Zarar verir mi? (Video Linki mevcut)

Arkadaslar kasayla hazir gelen bir psu kullaniyorum boyle bir ses cikariyor yükte calisirken (video linki var) RX 6600 var ekran karti ekstra sorulariniz varsa cevaplarim yardimci olursaniz sevinirim yeni psu alirsam ne almaliyim
  16. hyn0d

CS2 FPS Sorunu: R5 3350G ve RX 6600 Sistem

Arkadaslar R5 3350G RX 6600 lu sistemim var Cs2 de deatmatch te mirage 65-100 fps arasi veriyor islemcinin yetersizliginden mi kaynaklidir yoksa bi ayar yapmam lazim mi harici apu nun gpu sunuda devre disi biraktim driverler bios hersey guncel ve oyunda dusuk kendi ayarlarim
  17. hyn0d

Hangisi tercih edilmeli işlemci olarak

arkadaslar rx 6600 icin islemci bakiyorum ikinci elde uygun fiyata r3 3300x tercih edilir mi bildigim kadariyla r5 2600 u gecen bir performansi var yoksa para biriktirip sıfır islemci mi tercih etmeliyim b450 anakartim var şuan idarelik r5 3350G kullaniyorum
  18. hyn0d

İkinci El Psu Önerisi

arkadaşlar merhaba sistemimdeki Rx6600 için psuya ihtiyacim var şimdilik idareten 500W lık Powerboost var C4 soyletileri var kokutuyo kasayla beraber gelmişti 600W ve uzeri ne alinir ikinci el mi sifir mu yardimci olur musunuz yoksa kasadaki psu ile idare edeyim mi
  19. hyn0d

Rx6600 mu Rtx 2060 mi arkadaslar?

Arkadaslar sistem topluyorum 2026 icin hangisi mantikli
  20. hyn0d

4-5K arası monitör önerisi ocak 2026

Arkadaslar 144hz ve ustu fps oyunlari cogunlukta olan 24 inc monitor bakiyorum ne alabilirim markalar arasindan
Geri