Arama sonuçları: *

• Users: ragnarbrok
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Sistemim de darboğaz varmı

yeni sistem kurdum cs2 oynuyorum sıkıntı yok ama uncharted ta arada oyundan atıyor uyarı gibi bişey çıkıyor msı afterburner açtım değerleri ss aldım bakarmısınız anlamıyorum çok
  2. R

Ekran kartını çıkarıp tekrar takabilirmiyim

sistem aldım herşeyini kurdum şimdi hatırladım ekran kartını takarken anakarta takılan yerdeki pini geriye ittirmemiştim ama her şey sorunsuz çalışıyor sizce çıkarıp kontrol etsem sorun olurmu
  3. R

Msı afterburnerı yapamadım yardımcı olumusunuz

Msı afterburnerı kurdum herşeyi ayarladım ctrl v yaptım ama çıkmıyor neden yardımcı olurmusunuz
  4. R

Steamimde sıkıntı var çoğu oyunu oynayamıyorum

Yeni sistem aldım steam de rdr indirecem tercih ettiğiniz dillerde kullanılmıyor diyo çok bilgim yok yardımcı olurmusunuz
  5. R

Yeni sistem kurdum sürücüleri kuruyodum 2 tanesini bulamadım acil yardım

arkadaşlar 2 tane bilinmeyen var yardımcı olurmusunuz 2 sinin donanım kimlikleri bunlar ACPI\VEN_INTC&DEV_10CB PCI\VEN_8086&DEV AD1D&SUBSYS_88EF1043&REV_01
  6. R

Çözüldü✓ Yeni sistem aldım kasanın üstünde kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli

Bu şekilde sürekli yanıp sönüyor önemli bir şeymi
  7. R

Hazır sistem aldım eksik driverlar var hangileri bulamadım

İntel dtt 2 3 defa kurdum ama ünlem eksilmedi 4 tane ünlem var aygıt yöneticisinden donanım kimlikleri 1. ACPI\VEN_INTC&DEV_10CB 2. PCI\VEN_8086&DEV AD1D&SUBSYS_88EF1043&REV_01 3. PCI\VEN_8086&DEV_AD0B&SUBSYS_88EF1043&REV_00 4. PCI\VEN_8086&DEV_AE4C&SUBSYS_88EF1043&REV_10 Bunlar yardımcı...
  8. R

Çözüldü✓ Hazır sistem aldım Anakartımda kablosuz wifi desteği varmı nasıl öğrenebilirim

Anakartım asus prime h810m e-csm yardımcı olursanız sevinirim
  9. R

Hazır sistem aldım driver nasıl yüklicem bilmiyorum

Recep baltaşı izledim yaptım olmadı yardım edermisiniz
  10. R

Hazır sistem aldım bios güncellicem yardımınız lazım

Hazır sisteme hazırladığım flash bellek ile bios güncelleyip windows yüklicem bunları yaparken internet lazımmı modem uzak ethernet kablom yok
  11. R

Çözüldü✓ Ekran kartında kırmızı ışık

Hazır sistem aldım çalıştırdım ekran kartının kablosunun üstünde kırmızı ışık yanıyor
  12. R

Asus Prime H810M ve Frisby P4S Vidalama Sorunu

Asus prime h810m ecsm hava soğutucu frisby p4s uyumlu değilmi vidalarını takamıyorum
  13. R

Çözüldü✓ Hazır sistem aldım ethernet kablosunu ne zaman takmalıyım

ilk biosu güncelledikten sonra win11 yükledikten sonramı ethernet kablosunu takayım yoksa ilk biosu güncellemedenmi yardımcı olursanız sevinirim
  14. R

Çözüldü✓ Anakartıma dün yeni bios sürümü gelmiş sizce güncelliğimi

Anakartıma dün yeni bios sürümü gelmiş sizce güncelliğimi beta sürümü yazmıyo ilk haftalarda sorun çıkarıyomu yeni sürümler
  15. R

Çözüldü✓ Hazır sistem aldım kurulumu nasıl yapacam bilmiyorum

Hazır sistem aldım kurulumu nasıl yapacam bilmiyorum flash belleğe windowsun hangi sürümünü yüklemeliyim bide biosuda güncellemek için ikisini aynı flash belleğe yükleyip yada önce biosu güncelleyip sonramı windowsu yüklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Geri