Arama sonuçları: *

1. Çalışkan Bey

Monster laptop için Dava bilgilendirmesi

Selamlar arkadaşlar 2. yılına yaklaşırken 3050 li monster laptobum 7*8 kez servis geçmişi bulunması nedeniyle ve devamındaki arızalar için hukuki süreçleri başlattım fiyat bakımından cihazdan memnundum 2 kez talep olmasına rağmen garantimi uzatmadılar sebebi kılcal çiziikler denildi ek...
  2. Çalışkan Bey

24 inch monitor tavsiyesi güncel

24 inch monitor tavsiyesi güncel alabileceğim 4-5 k aralığı monitor arıyorum
  3. Çalışkan Bey

monster laptop için iyi bir termal macun önerisi

monster laptopum var 3050 32 gb orjinal macunu ile hiç sıkıntım yoktu ama bakım için götürdüm ve artık sürekli fan açıyor iyi bir macun önerebilirimisini artic mx4 götürdüm ama fayda etmedi thermal grriizo düşünüyorum sıvı metal yapmıyorlarmış
  4. Çalışkan Bey

Pazaramadan teşhir ürünü almak

Arkadaşlar pazarmadan airpods kulaklık aldım 2.nesil teşhir ürünü denemek için aldım durumu gelince bildireceğim mağaza yorumları iyidi belki almak isteyip çekinenler olmuştur kargo videosu kutu açılımı yapıcam Mağaza yorumları iyiydi birde en az 20 ay apple garantisi sunuluyormuş
  5. Çalışkan Bey

https://otonomisepeti.com/ bir göz atmanızı istiyorum değişik bir site .

Arkadaşlar instada filan gezdiğimde reklamlarda harika fiyatlar gördüm am ama site güvenilir mi? nasıl bilemedim
  6. Çalışkan Bey

Üni için Kalemli tablet

Ünide okumaktayım malum 8 ders var kitap paraları 1-1.5 k dan 10 a ulaşıyor kitapların pdf var ancak kalemli bir tablet arıyorum öneriniz varmıdır fiyat performans bir şey
  7. Çalışkan Bey

Türknet bağlantı problemi

Sabaha karşı 4 gibi gitti şuanda kesilip bağlanıyor 1 mbps filan alıyorum başka sorunu olan varmı
  8. Çalışkan Bey

Yardım Monster abra a5 17.1 8+16 gb ram yapılır mı?

Merhabalar öncelikle monster servisimi aradığımda 8+16 yaparsanız rami 8 den çeker yada ram hatası verir dendi acaba bu durum doğrumu yapabilirmiyim deneyen varmıdır 2*16 alacağım ama şuan bütçem yok 16 alıp daha sonra diğer 16 yı almayı düşünüyorum
  9. Çalışkan Bey

Monster laptop 1 tb m2 ssd arıyorum

Böyle bir ssd var Kioxia 1 TB Exceria G2 LRC20Z001TG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD birde kendi soğutucusu olan ADATA Legend 710 M2 SSD
  10. Çalışkan Bey

3050 ti 8 gb ram mi yoksa 3050 16 gb

2 adet laptop var üniversite için alıcağım birisi monsterin kendi sitesinde https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-2/ 16999...
  11. Çalışkan Bey

Samsung note 10 vs iphone x

Beyler iphone x almıştım bir siteden memnun kalmadım geri yolladım şimdi ise 2 cihazdan birini düşünüyorum iphone x yenilenmiş almıştım samsung sıfır alacağım tavsiyeniz nedir
  12. Çalışkan Bey

Mastek bilişim yada herhangi yenilenmiş telefon

iPhone X Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu telefonu almayı düşünüyorum easycep de kalmamış bu firmadan alacağım öneriniz var mıdır?
  13. Çalışkan Bey

Hata kodu 48 bu aygıt sorun bildiediği için çalışmıyor

merhabalar 630m işlemcili notbook kullanıyorum lakin pc açıp kapattıgım zaman böyle bir hata almaya başladım driver yeniden yüklenince düzeliyor lakin pc kapatınca yine aynı
  14. Çalışkan Bey

evimde 2 hat var bu hatlara ayrı ayrı modem bağlamak

merhaba arkadaşlar benim bir salonda bir de oturma odasında telefon hattı var ikiside ayrı kablolar ile bina kutusuna gidiyor benim sorum bu hatların ikisinede ayrı modem bağlasam turknet ten dolayı veya başka bir sıkıntı çıkarmı
Geri