Arama sonuçları: *

• Users: kealsk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Hangi anakartı almalıyım ?

https://www.vatanbilgisayar.com/msi/amd-uyumlu/?opf=p35412/ Vatanda indirim var bu parayla ne almalıyım 7800x3d ile kullanacagım
  2. K

Cpu 8 pin güç kablosunu takınca pc açılıp kapanıyor

Merhaba arkadaşlar cpu 8 pin güç kablosunu takınca pc power tuşuna basmadan açılıyor 10 15 saniye sonra kapanıyor ve bu döngü halinde devam ediyor 8 pin cpu güç kablosunu çıkarınca açılıyor ve calışıyor işlemci olmadığı için görüntü yok tabi acaba sorun nerede olabilir psu ram ssd vs sağlam...
  3. K

Bios csm moduna geçmiyor

Merhaba bios csm moduna geçmiyor m2 ssd var onu görmesi için csm moduna geçmesi lazım fakat olmuyor kaydet çık diyorum yeniden başlatıyorum bios kendini ve attığım görseldeki yazı çıkıyor
  4. K

İşlemcinin sağlam olduğunu nasıl anlarım ?

Anakart yada işlemci bozuk işlemcinin sağlam yada bozuk olduğunu nasıl anlarım? Pcyi fişe taktığım zaman power tuşuna basmadan kendi kendine çalışıyor 5 10 saniye sonra geri kapanıyor bu döngü halinde devam ediyor sürekli anakart Msi b650 tomahawk işlemci 7600x psu sağlam.
  5. K

Anakarta servis sağlam diyor ama bende çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar bende msi b650 tomahawk anakart var 7600x islemci takılı ben normal kullanırken ani 1 sn lik elektirik kesintisi oldu sonrasında pc arızalandı ilk başta biosa girebiliyordum 5 10 dakika sonra pc kapanıyordu sonrasında biosa giremez oldum fişe taktığım zaman kendi kendine...
  6. K

Hangi telefonu almalıyım ?

Bu bütçe ile hangi telefon almalıyım ?
  7. K

Bilgisayarı düşük voltajtan nasıl koruyabilirim ?

Sürekli elektirik dalgalanması olan bölgedeyim elektirik bir anda 1 sn kesilip geri geliyor buda bilgisayara zarar verdi bundan sonra nasıl koruyabilirim ups mi yoksa regülatörmu gerekli ?
  8. K

Bilgisayarı fişe takınca calışıyor ve kapanıyor

Fişe takınca güç tuşuna basmadan açılıyor 5 10 saniye ışıklar yanıyor fan dönüyor kasa calışıyor sonra geri kapanıyor güç tuşunda sorun yok
Geri