Arama sonuçları: *

• Users: LeoVassoW
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LeoVassoW

360 Hz Monitör Önerisi Yapabilirmisiniz

Gençler Selam Kuzene 360 Hz fps oyunları için Monitör Bakıyoruz Öneriniz Varsa Atabilirmisiniz Fiyat Cok ucukda OIlmasın Bütçe Sınırı yok max 20k diyelim önerir misiniz? 1080 p için
  2. LeoVassoW

360 hz valo için monitör önerisi /

bütçe limiti yok 20 ye kadar kuzene bakıyoruz sizinde fikirlerinizi istiyoruz öneriniz varmı fps oyunları olucak 27 inc de olur farketmez
  3. LeoVassoW

Çözüldü✓ Ulugames howl 75 klavye alınır mı?

Gençler selam Ulugames howl 75 klavye alınır mı? alınsa bile uzun süre götürürmü veya daha iyi alternatif varmı
  4. LeoVassoW

Sessiz klavye önerisi

sessiz klavye önerir misiniz? tkl olursa süper olur fiyatda cok uçuk olmasın
  5. LeoVassoW

32 GB RAM PC'de sanal bellek kaç olmalı?

DDR5 32 GB 5600 MHz 4800MT/s RAM'lerim sanal RAM'leri kaç yapmalıyım?
  6. LeoVassoW

F/P Akvaryum Kasa Önerisi

Sa beyler kasa değiştirmeyi planlıyorum matx anakartım var güzel hava akışı olan fiyatıda iyi olan kasa önerilerinizi bekliyorum benim aklımdaki kasa https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-pano-m100r-pz-4-argb-fanli-siyah-micro-atx-oyuncu-bilgisayari-fiyati,636410600.html...
  7. LeoVassoW

Ekran kartı cızırtı yapıyor.

Selamlar ekran kartım yük altında cızırtı yapıyor ve titriyor col whinedan dolsyı olmadıgını düşünüyorum şimdilik ekran kartının güç kablosunu gevşettim ses kesildi sizce bu tekrarlarmı veya tekrarlasa bile sisteme zarar verirmi cevaplarsanız cok mesut olurum.
  8. LeoVassoW

Akvaryum kasa önerir misiniz?

Arkadaşlar hava akışı güzel yakısıklı bir akvaryum kasa önerir misiniz? microatx olursa güzel olur bide argb olsun
  9. LeoVassoW

Acil Sessiz Klavye Lazım

Beyler Ramazan Gelmeden Benim bu blue switch klavyeyi değiştirmem lazım daktilo gibi tak tak bana acil kaliteli güzel sessiz önerceginiz klavye varmı bütce dostu olsun
Geri