Arama sonuçları: *

1. F

MAKSIMUM BILGISAYAR(ALMAYIN)

13 şubat'ta forumunda verdiği tavsiyeyle high power 800 gold psu sipariş ettim maksimum bilgisayardan, sipariş verdiğim ürünü ve gelen ürünü ekliyorum. adam bana kodlarının tuttuğunu bu sebeple herhangi bir fark olmadığını söyledi ancak açıkcası ben pek anlamıyorum. Ne gördüysem bana onun...
  2. F

MSı a750gl vs high power gd800

Bu iki PSU arasında kalmıştım Forum önerisiyle high powerı tercih ettim eve gelmiş, ama birkaç yerden daha baktım PSU bin eski olduğunu ve söylüyorlar, ayrıca tür liste baktığımda ikisinde B sözde iade edip MSI olanı mi alayim. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler
  3. F

SISTEM GUNCELLEMESI(psu+ekran kartı)

Merhaba, b650 project zero, ryze7 8700f, rx6700,performax psu 650watt +80bronz ve16x2 ram sistem bu şekilde. ilk başta ekran kartını güncellemeyi düşündüm ancak foruma bakınca bendeki psu'nun c4 olduğunu ögrendikten sonra ilk psu güncellemek istedim baktığımda şunu buldum. almayı düşündüğüm...
  4. F

Ekran kartı değişimi

Merhaba rx6700den 9070 geçmeyi düşünüyorum şu anda 8pin girişi var şimdi ben 9070da 16 pin var galiba PSU ya ekstra kabblo mu takmam gerek yoksa sadece 8 pin ile çalışır mı 650 watt bronz PSU
  5. F

SİSTEM GÜNCELLEMESİ(ekran kartı)

Merhaba sistemim: b650 projcet zero anakart, thull16x2 ddr5 7200mhz,ekran kartı rx6700, işlemci ryzen 7 8700f. sistemin ekran kartını güncellemek istiyorum ancak karar veremedim ayrıca sizin önereceğiniz farklı bir güncelleme varsa onada bakmak isterim
Geri