Arama sonuçları: *

1. O

Fareyi hareket ettirince monitör donuyo ve normal haline geri dönüyo

VALORANTA giriyorum döndüğüm anda fare takılıyo ve tekrar döndüğüm yere bakıyo yardım ederseniz sevinirim FAREM;logitech g102
  2. O

AMD Ekran Kartı Kod 206 Hatası Nasıl Çözülür?

ekran kartı sürücüsünü sildim ve tekrar indirdim hata kodu 206 diyo yardımcı olursanız sevinirim
  3. O

Ekran çözünürlüğünü değiştiremiyorum

Ekran çözünürlüğüm 640 x 480 e sabitlendi değiştiremiyorum.Format attım ve anakart ekrankartı falan hepsi güncel NOT:Ekran kartım amd
  4. O

Monütorüm 144 hz qma 30 hz alıyorum

Monütörum 144 ama 30 alıyorum gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum yine 144 ü göstermiyor kafayı yemek üzereyim yardım edin
  5. O

Monitör 144 ten 30 hz ye düşüyor

Arkadaşlar 144 monitörün var açtığımda 30 hz ye düşüyor.Gelişmis görüntü ayarlarına giriyorum 144 ü göstermiyor.Bir daha pc yi yeniden başlatıp dp kablosunu tak çıkar yapıyorum ve tak çıkar yapmaktan yoruldum yardım ederseniz sevinirim
  6. O

İnternet olmadan bağlantı hatası alıyorum yardım

İnternet olmadan bağlantı hatası alıyorum .Dns sunucusunu 8 8 falan yap demeyin zaten yaptım farklı bir yöntem lazım yardım ederseniz sevinirim
  7. O

Arka fan olmasa öndeki fanlar soğutmaya yetermi

Arkadaşlar pc nin önde 3 arkada 1 tane olmak üzere toplam 4 tane soğutucusu var.Arka fanı bozulduğu için istanbula gönderdim sizce öndeki fanlar pc sıcaklığına yetermi
  8. O

KASA FANLARININ RGB Sİ ÇALIŞMIYOR HELPP

İlk öncelikle merheba.Kasamın fanları sorunsuz çalışıyor ama RGB Sİ kafasına estiğinde çalışıyor çoğu zaman çalışmıyor.Vatandan aldım şimdi gotürürsem garantiydi carttu curttu 1 ay pc siz kalıcam.Bu nedenle kendim ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim :)
  9. O

Monitöre mürkkep değdi seri yardım lazım

Arkadaşlar dün ki fenerbahçe maçında masaya yumruk attim kalem patladı mürekkebin bir kısmı monitöre şıçradı şuan kurudu ne ile mürekkeb lekesini çıkarabilirim cevap verirseniz sevinirim
  10. O

Donanım arşivi bilgisayları web sitelerde ne zamana kadar kalıyor

Abi toplamış olduğun El Capitan isimli toplama pc ne kadar daha ince hesapta kalıcak cevaplarsan sevinirim :)
Geri