Arama sonuçları: *

• Users: ZoneS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ZoneS

30-40 bin tl civarı sıfır pc dizer misiniz

30-40 bin lira arası sıfır bilgisayar dizmek istiyorum 2. El ile uğraşamam AAA oyunlar oynamıyorum valo metin2 falan tiktoktan metin2 yayınları da yapıcam kulaklık ve mouse fiyata dahil ederseniz sevinirim Monitör Klavye istemiyorum
  2. ZoneS

2. El parça alırken neye dikkat etmeliyim

Abi yarın anakart alıcam 12. Sınıf öğrencisiyim okulda olduğum saatler adam okula gelicek parayı vericem alıcam ama anakartın neresine bakabilirim acaba sisteme takmaya vaktim yok ikimizde çok terse kalıyoruz fiyatı da uygun sayılabilecek şekilde kaçırmak istemiyorum B450m pro max 1800tl acik...
  3. ZoneS

Çözüldü✓ 10k bütçe ile 2. El sistem toplama önerisi

Merhabalar 12. Sınıf öğrencisiyim düşük bütçeli sistem topluyorum. Ryzen 5 3600 RX 580 8GB B450M Pro 2x8 IRDM 3200MHz DDR4 RAM Ana bileşenler bunlar psu ssd vb şeyleri pederin eski kullandığı pclerden vs almayı düşünüyorum şimdilik, tiktoktan metin2 yayınları yapıcam 1080p 60 fps yayın yapabilir...
  4. ZoneS

Çözüldü✓ 10K Bütçe ile sistem topluyorum YARDIM :)

Merhabalar 12. Sınıf öğrencisiyim düşük bütçeli sistem topluyorum. Ryzen 5 3600 RX 580 8GB B450M Pro 2x8 IRDM 3200MHz DDR4 RAM Ana bileşenler bunlar psu ssd vb şeyleri pederin eski kullandığı pclerden vs almayı düşünüyorum şimdilik, tiktoktan metin2 yayınları yapıcam 1080p 60 fps yayın yapabilir...
Geri